• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

ارتقای زیرساخت‌ها و حضور ۶۵ کشور در دومین المپیک فناوری ۲۰۲۵

معاون علمی رئیس جمهور گفت: دومین المپیک فناوری با حضور شرکت‌کنندگانی از ۶۵ کشور و ارتقای چشمگیر زیرساخت‌های فنی نسبت به دوره نخست برگزار شد.

ارتقای زیرساخت‌ها و حضور ۶۵ کشور در دومین المپیک فناوری ۲۰۲۵

حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور امروز در حاشیه مراسم اختتامیه دومین المپیک فناوری ۲۰۲۵ و در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: در این دوره از المپیک فناوری بیش از ۱۲ هزار نفر به‌صورت داوطلبانه در رقابت‌ها شرکت کردند.

وی در این مراسم که در پارک فناوری پردیس برگزار شد، با اشاره به اهمیت برگزاری چنین رویداد‌هایی گفت: یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های المپیک فناوری، یادگیری از تجربه و آزمون است. ما آموخته‌ایم که شکست مقدمه‌ای برای یادگیری و رشد است و هدف اصلی این المپیک آن بود که تیم‌های مختلف بیاموزند چگونه کار گروهی مؤثر انجام دهند و خلاقیت و نوآوری را در خدمت جامعه به کار گیرند.

افشین با مرور تجربه نخستین دوره المپیک فناوری افزود: نخستین دوره این رقابت‌ها سال گذشته به‌صورت داخلی برگزار شد و تنها شرکت‌کنندگان ایرانی در آن حضور داشتند. در آن دوره بیش از ۶۳۰۰ داوطلب در شش حوزه فعالیت کردند. تجربه آن رویداد نشان داد که دو عامل اساسی برای موفقیت در حوزه نوآوری وجود دارد؛ نخست، روحیه کار گروهی و دوم، میان‌رشته‌ای بودن فعالیت‌ها.

وی با بیان اینکه دومین المپیک فناوری به سطح بین‌المللی ارتقا یافته است، گفت: این دوره از مسابقات در شش حوزه شامل برنامه‌نویسی، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، امنیت سایبری، ربات جنگجو و پهپاد برگزار شد. در سه حوزه از این رشته‌ها، رقابت‌ها به‌صورت بین‌المللی و با حضور شرکت‌کنندگانی از ۶۵ کشور برگزار شد. پس از برگزاری مراحل مقدماتی، ۱۵ کشور شامل ۱۴ کشور خارجی به‌ همراه ایران موفق به کسب سهمیه حضور در مرحله نهایی شدند.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت بین‌المللی بودن این رقابت‌ها اظهار داشت: بسیاری از چالش‌های امروز جهان مانند تغییرات اقلیمی، امنیت داده و سلامت، تنها با همکاری جهانی قابل حل هستند؛ بنابراین تعامل و همکاری میان کشور‌ها در چنین رویداد‌هایی می‌تواند مسیر نوآوری جهانی را هموارتر کند.

وی افزود: یکی از اهداف اصلی این المپیک آن است که شرکت‌کنندگان توانمندی‌های خود را در عرصه بین‌المللی محک بزنند و از طریق رقابت، نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و برای بهبود آن تلاش کنند.

افشین درباره تفاوت‌های دوره دوم نسبت به دوره نخست گفت: پس از برگزاری اولین المپیک، نیاز به تقویت زیرساخت‌ها و حمایت‌های بیشتر از تیم‌ها احساس شد. خوشبختانه امسال با ارتقای زیرساخت‌های فنی و ایجاد امکانات بهتر برای برگزاری مسابقات، وضعیت به‌مراتب مطلوب‌تری را شاهد بودیم.

وی خاطرنشان کرد: با بررسی دقیق نقاط قوت و ضعف این دوره، برنامه‌ریزی برای برگزاری المپیک فناوری سال آینده آغاز شده است. انتظار می‌رود در دوره بعدی، شاهد حضور تیم‌های بین‌المللی بیشتری باشیم و رویدادی برگزار کنیم که هم رقابتی و هم آموزشی باشد. همچنین از تمامی برگزار کنندگان، داوران و شرکت‌کنندگان، چه آنان که موفق به کسب مدال شدند و چه آنهایی که تجربه‌اندوزی کردند، قدردانی می‌کنم. هدف نهایی ما یادگیری، همکاری و توسعه خلاقیت در مسیر آینده فناوری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)