• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۳۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

کشورهای عضو «شانگهای» متعهد به مقابله با تروریسم هستند

فرمانده رزمایش ضدتروریستی «سهند ۲۰۲۵» با بیان اینکه تروریسم مرز نمی‌شناسد و همه باید با آن مقابله کنیم، گفت: کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای برای مقابله با تروریسم اهتمام دارند.

*** سردار معدنی: کشورهای عضو «شانگهای» متعهد به مقابله با تروریسم هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار ولی معدنی صبح امروز در نشست خبری رزمایش ضد تروریسم سهند ۲۰۲۵ طی سخنانی اظهار داشت: ایران دو سال پیش با تلاش شهید رییسی و شهید امیر عبداللهیان به عضویت سازمان شانگهای درآمد و نیرو‌های مسلح ایران مفتخر هستند پس از دو سال رزمایش مشترک ضد تروریسم را به میزبانی نیروی زمینی سپاه ودر استان آذربایجان شرقی برگزار می‌کنند.

معاون عملیات نیروی زمینی سپاه ادامه داد: برگزاری این رزمایش از شهریور سال ۱۴۰۳ و با دستور شهید باقری به سپاه ابلاغ شد و پس از آن شهید سردار سلامی برگزاری این رزمایش را به نیروی زمینی سپاه واگذار کردند.

وی افزود: از یکسال پیش ما طرح عملیاتی این رزمایش را به کمیته ضد تروریسم سازمان شانگهای ارائه کردیم و پس از بررسی‌های تخصصی با حضور در ازبکستان طرح‌های عملیاتی را طی پنج روز ارائه دادیم که مورد تصویب واقع شد.

سردار‌معدنی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۴ دبیر کمیته ضد تروریسیم شانگهای برای هماهنگی به ایران سفر کرد. این کمیته هر سال برگزاری یک رزمایش ضدتروریسم را در دستور کار دارد و جمهوری اسلامی ایران چهارمین کشوری است این رزمایش را برگزار می‌کند.

کشور‌های بلاروس، ایران، هند، چین، پاکستان، قزاقستان قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان در این رزمایش شرکت می‌کنند و کشور‌های عربستان، آذربایجان و عراق به عنوان مهمان در این رزمایش حاضر خواهند بود. علاوه بر این، مقامات عالیرتبه امنیتی و نظامی کشور‌های عضو نیز حضور دارند و ۲۰ مقام امنیتی، ۶۰ فرمانده ستادی و ۴۰ فرمانده یگان‌های عملیاتی نیز حضور دارند.

فرمانده رزمایش سهند ۲۰۲۵ عنوان کرد: مدت این رزمایش پنج روز است که از امروز مرحله اصلی رزمایش به مدت سه روز آغاز می‌شود. امروز و فردا اقدامات ستادی و بازی جنگ برگزار خواهد شد و روز اصلی رزمایش نیز با ورود مقامات عالیرتبه خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه و ادای احترام به مقام شهدا برگزار می‌شود. پس از آن مرحله گرم رزمایش با ترکیب همه تخصص‌های نیرو‌های ویژه صورت می‌گیرد و در تمام مراحل پنج‌گانه رزمایش از مهمات واقعی استفاده خواهد شد.

وی با بیان اینکه این رزمایش پس از جنگ ۱۲ روزه صورت می‌گیرد و به همین دلیل از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: رزمایش سهند ۲۰۲۵ اولین رزمایش عملیات صحرایی است که در خاک ایران انجام می‌شود و نیروی زمینی سپاه مفتخر است با توجه به تجارب میدانی خود، مسئولیت این رزمایش را بر عهده دارد. سپاه پاسداران به عنوان معمار ضد تروریسم در‌جهان شناخته شده است و همواره آماده همکاری با سایر کشور‌ها در حوزه ضد تروریسم است.

معاون عملیات نیروی‌زمینی سپاه تصریح کرد: امروز تروریسم یک تهدید جهانی است که حد و مرزی نمی‌شناسد؛ یکی از پیامد‌های این رزمایش ارتقا دانش فرماندهان کشور‌های مختلف در حوزه ضدتروریسم است از اهداف دیگر این رزمایش هم افزایی برای مقابله با تروریسم، تعامل و همکاری کشور‌های عضو در مقابله با تروریسم است.

سردار معدنی تاکید کرد. برای جمهوری اسلامی همکاری منطقه‌ای در قالب سازمان شانگهای بسیار مهم است و این رزمایش را پس از پیروزی در جنگ طراحی و اجرا می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش جمعیت علفخواران در پناهگاه حیات‌وحش دره‌باغ فارس
قدردانی کاراکاس از موضع قاطع تهران علیه دزدی دریایی آمریکا
رطوبت ۹۱ درصدی هوا در آبادان
آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
روز‌های پایانی برداشت زیتون در رودبار
کشف ۲ هزار قطعه مرغ زنده فاقد مجوزدر زیرکوه
کشف بیش از ۳ تن کود شیمیایی قاچاق در ساری
خیر بجنوردی ۶۳ گرم طلا به ستاد عتبات اهدا کرد
نشان‌دار شدن بیماران خاص برای بهره‌مندی از خدمات
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و چهارم آذر به افق آبادان و خرمشهر
ساخت دستگاه دنبال کننده چشم با قابلیت تشخیص اختلالات حرکتی چشم
اصلاح ضوابط رتبه‌بندی صادرات
ارزیابی آمادگی هلال احمر برای شرایط جوی پیش‌رو
گام تازه قرارگاه سید الشهدا در رفع مشکلات زیرساختی مناطق محروم
کرامت انسانی در فرمان هشت ماده‌ای امام خمینی (ره)
ورود سامانه بارشی به کشور از امروز
برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم بسکتبال کمتر از ۱٨ سال پسران ایران
هوای یک منطقه و چهار شهر مجاور پاک است
ثبت جهانی هنر مینیاتوری به نام افغانستان
هشدار مدیریت بحران کرمان درباره بارندگی و برف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)