• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۳۱۰۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳
خوزستان » اجتماعی

مراجعه ۱۳۰۰ بیمار تنفسی به بیمارستان رازی از ابتدای آذر

رئیس بیمارستان رازی اهواز گفت: از ابتدای آذرماه تاکنون، حدود ۱۳۰۰ نفر با علائم مشکوک به بیماری‌های تنفسی عفونی به بیمارستان مراجعه داشته‌اند. به طور کلی، این بیماری‌های تنفسی می‌توانند مربوط به برخی عفونت‌های باکتریایی سیستم تنفسی باشند.

مراجعه ۱۳۰۰ بیمار تنفسی به بیمارستان رازی از ابتدای آذر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علیرضا رفعتی‌نوایی اظهار کرد: از نیمه‌های آبان‌ماه امسال، با افزایش و پیک ورودی بیماران مبتلا به آنفلوآنزا مواجه شدیم. بیمارستان رازی، به عنوان قطب بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و شهر اهواز، پذیرای بخش زیادی از بیماران مبتلا به عفونت‌ها یا موارد مشکوک بوده است.

وی افزود: با توجه به پیش‌بینی وقوع پیک آنفلوآنزا در روز‌های آینده، برای بررسی وضعیت بیمارستان و تمهیدات اندیشیده شده و کمیته‌ای با حضور مسئولان واحد‌های مختلف بیمارستانی و سرپرستار‌ها تشکیل شده است. در این کمیته، شرایط اورژانس، بخش عفونی، تجهیزات پزشکی، دارو، سرم و دیگر ملزومات بررسی شد.

رئیس بیمارستان رازی اهواز با بیان اینکه در حال حاضر ذخیره دارویی بیمارستان تکمیل و شرایط خوب است، گفت: آمادگی به همه واحد‌ها داده شده است و در صورت افزایش موارد بستری، بیماران در دیگر فضا‌ها نیز تحت درمان قرار می‌گیرند و بستری می‌شوند. با دیگر بیمارستان‌های دارای بخش عفونی نیز هماهنگ شده است تا در صورت نیاز، بخشی از بار بیمارستان رازی به این بیمارستان‌ها منتقل شوند.

وی با اشاره به اشغال حدود ۸۰ درصدی تخت‌های بخش عفونی این بیمارستان ادامه داد: احتمالا تا یک ماه آینده پیک بیمار‌های تنفسی عفونی ادامه داشته باشد و در این خصوص، تعداد تخت‌های عفونی را افزایش داده‌ایم.

رفعتی‌نوایی گفت: از ابتدای آذرماه تاکنون، حدود ۱۳۰۰ نفر با علائم مشکوک به بیماری‌های تنفسی عفونی به بیمارستان مراجعه داشته‌اند. به طور کلی، این بیماری‌های تنفسی می‌توانند مربوط به برخی عفونت‌های باکتریایی سیستم تنفسی باشند که در بیمارستان معاینه، آزمایش و غربالگری برای آنها انجام می‌شود و در صورت ابتلا به آنفلوآنزا و بسته به شرایط بالینی، تحت درمان قرار می‌گیرند.

رئیس بیمارستان رازی اهواز گفت: آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی حاد دستگاه تنفسی است که به طور کلی به دو نوع A و B تقسیم می‌شود. راه انتقال ویروس عمدتا از طریق هوا و با قطره‌های تنفسی ناشی از عطسه، سرفه و صحبت کردن و تماس با سطوح آلوده و انتقال آن به دهان، بینی و چشم است. به دنبال آن، بیمار دچار علائمی مانند تب و لرز، ضعف و بی‌حالی، گلودرد و سرفه می‌شود که ممکن است علائم تشدید نیز شوند.

وی بیان کرد: علائمی که در معاینه و آزمایش‌ها به دنبال آنها هستیم، به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ علائم مینور (خفیف) که معمولا شامل تب و لرز و بی‌حالی است. افزایش حرارات بدن، افت فشار خون، کاهش گلبول‌های سفید خون یا افزایش با کاهش پلاکت‌های خون نیز جزو علائم این بیماری محسوب می‌شوند. طبیعتا وقتی دستگاه تنفس درگیر می‌شود، عملکرد آن تحت فشار قرار می‌گیرد و میزان تنفس در دقیقه افزایش می‌یابد.

رفعتی‌نوایی اضافه کرد: کاهش سطح هوشیاری، افت درصد اشباع اکسیژن خون (نشان‌دهنده محدودیت شدید عملکرد دستگاه تنفس) و افت شدید فشار خون که منجر به شوک شود، علائم ماژور (شدید) علائم ماژور (شدید) هستند. این موارد به عنوان علائم شدید در نظر گرفته می‌شوند.

وی افزود: اگر بیماری دچار هر کدام از علائم ماژور باشد، حتما باید بستری شود و به صورت وریدی تحت درمان‌های مختلف قرار بگیرد تا بتوانیم شرایط را کنترل کنیم و از خطر مرگ رهایی پیدا کند.

رئیس بیمارستان رازی اهواز گفت: در مورد درمان مبتلایان به علائم مینور، درمان بسته به اینکه بیمار در گروه پرخطر باشد یا نه، متفاوت است. گروه‌های پرخطرشامل کودکان زیر پنج سال، افراد بالای ۶۵ سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی یا بیماری زمینه‌ای هستند.

وی افزود: برای گروه کم‌خطر، درمان علائم به صورت سرپایی و آموزش علائم هشداردهنده کفایت می‌کند. استفاده از مایعات فراوان و ترجیحا گرم و رعایت بهداشت بسیار کمک‌کننده است، اما افرادی که در گروه پرخطر قرار دارند حتی اگر علائم مینور را دارند، ترجیحا نیازمند درمان وریدی هستند و تست‌های تکمیلی و بستری در بیمارستان برای آنها انجام می‌شود.

رفعتی‌نوایی تصریح کرد: استفاده از دارو‌های کورتونی مانند بتامتازون یا هیدروکورتیزون در بیماران آنفلوآنزا تا حد امکان ممنوع است، زیرا می‌تواند بیماری را تشدید کند و عوارض شدید یا حتی مرگ و میر را افزایش دهد بنابراین باید از اصرار بر تجویز این دارو‌ها جلوگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)