نهالکاری به نیت حاج قاسم در مشهد
پویش نهالکاری به مناسبت روز پدر و به نیت شهید حاج قاسم سلیمانی در خراسان رضوی برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و همزمان با ۱۳ رجب، سالروز میلاد با سعادت حضرت علی (ع) و روز پدر و نیز ششمین سالگرد شهادت سردار دل ها شهید حاج قاسم سلیمانی، پویش سراسری نهالکاری در استان خراسان رضوی همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
شکاری افزود: این پویش به نیت شهید حاج قاسم سلیمانی و با هدف ترویج فرهنگ حفظ منابع طبیعی و توسعه فضای سبز در مشهد و شهرستان های استان اجرا شد.
وی ادامه داد: در شهر مشهد، این پویش به صورت نمادین در بیمارستان کودکان اکبر برگزار و ۱۰۰ اصله نهال از گونه های بومی و کم آب طلب کاشته شد.
شکاری با اشاره به اجرای گسترده این برنامه در سطح استان تصریح کرد: در مجموع و در قالب این پویش، بیش از ۳ هزار اصله نهال در نقاط مختلف استان خراسان رضوی غرس شد که گامی مؤثر در راستای توسعه پایدار، افزایش سرانه فضای سبز و پاسداشت یاد و نام شهدای والامقام، به ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی است.
نهالکاری به نیت حاج قاسم در مشهد نهالکاری به نیت حاج قاسم در مشهد نهالکاری به نیت حاج قاسم در مشهد نهالکاری به نیت حاج قاسم در مشهد