• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۳۰۸۳
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
صالحی امیری؛

تاکید وزیر بر جایگاه راهبردی یزد در صنعت گردشگری

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر ضرورت آمادگی راهبردی استان یزد برای تحولات پیش‌روی صنعت گردشگری کشور، گفت: یزد باید برای فردا آماده باشد؛ چراکه این استان ظرفیت تبدیل‌شدن به یکی از محور‌های اصلی گردشگری ایران را دارد.

تاکید وزیر بر جایگاه راهبردی یزد در صنعت گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیدرضا صالحی‌امیری امروز در نشست با تشکل‌های گردشگری و صنایع‌دستی یزد که با حضور استاندار یزد و نماینده استان برگزار شد با تبیین چارچوب کلان سیاست‌های دولت در حوزه گردشگری، بر جایگاه راهبردی یزد در آینده این صنعت تاکید کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به شرایط نوین پیش‌روی گردشگری ایران افزود : نشانه‌های شکل‌گیری موج جدیدی از گردشگران به‌روشنی دیده می‌شود. در این میان، یزد باید بتواند با برنامه‌ریزی دقیق و آینده‌نگرانه، جایگاه خود را در مثلث طلایی گردشگری کشور تثبیت کند.

وی توسعه زیرساخت‌های گردشگری را پیش‌شرط این جهش دانست و گفت : ارتقای زیرساخت‌ها، تأمین امنیت پایدار و ایجاد ظرفیت‌های جدید خدماتی، از الزامات بنیادین برای پاسخ‌گویی به تقاضای فزاینده گردشگری است و یزد در این مسیر ، از مزیت‌های رقابتی قابل‌توجهی برخوردار است.

صالحی‌امیری با تاکید بر نقش روایت‌گری هدفمند در معرفی بین‌المللی یزد افزود : تولید محتوای حرفه‌ای، دقیق و چندزبانه برای معرفی ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و تمدنی یزد، ضرورتی راهبردی است. معرفی این استان به شش زبان زنده دنیا، حضور فعال در نمایشگاه‌های معتبر جهانی از جمله فیتور و تداوم حضور مؤثر در رویداد‌های بین‌المللی، باید به‌عنوان یک سیاست مستمر دنبال شود.

وی گفت : دعوت و بهره‌گیری از چهره‌های اثرگذار فرهنگی، رسانه‌ای و بین‌المللی برای بازنمایی واقع‌بینانه و جذاب یزد، بخشی از دیپلماسی نرم گردشگری کشور محسوب می‌شود.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به رویکرد میدانی دولت در رفع موانع توسعه افزود : دولت خود را متعهد به تسهیل مسیر توسعه گردشگری و بهبود شرایط صنایع‌دستی می‌داند. سفر‌های استانی هفتگی با هدف لمس مستقیم مسائل و رفع موانع در میدان،  انجام می‌شود و وظیفه ما این است که شرایط فعالیت را برای بخش‌خصوصی و فعالان این حوزه بیش از پیش فراهم کنیم.

صالحی‌امیری با تاکید بر جایگاه صنایع‌دستی در منظومه اقتصاد فرهنگ‌محور کشور گفت: صنایع‌دستی نه‌تنها حامل هویت تاریخی و سرمایه نمادین ایران است، بلکه یکی از پیشران‌های اصلی اشتغال پایدار، توانمندسازی جوامع محلی و تکمیل زنجیره ارزش گردشگری محسوب می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر یزد در این حوزه افزود: یزد از استان‌های پیشرو در تولید صنایع‌دستی اصیل و صادرات‌محور است و حمایت هدفمند از هنرمندان، توسعه بازارها، حضور مؤثر در نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی و پیوند صنایع‌دستی با روایت گردشگری، در اولویت سیاست‌های وزارت میراث‌فرهنگی قرار دارد.

در این نشست، رؤسا و نمایندگان تشکل‌های گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد نیز با طرح دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های خود، بر لزوم هم‌افزایی نهادی، تقویت سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری هدفمند از ظرفیت‌های منحصر‌به‌فرد استان تاکید کردند؛ موضوعاتی که در چارچوب سیاست‌های حمایتی وزارت میراث‌فرهنگی مورد توجه قرار گرفت.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)