پخش زنده
امروز: -
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از صدور هشدار سطح نارنجی دریایی بهدلیل افزایش سرعت بادهای غربی و افزایش ارتفاع موج در دریای عمان از ۲۶ تا ۲۷ دی ماه جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، محسن حیدری گفت: این هشدار با توجه به پیشبینی هواشناسی برای اوایل وقت جمعه ۲۶ دی تا پایان روز شنبه ۲۷ دی در غالب نقاط ساحلی جنوب سیستان و بلوچستان صادر شده است.
وی ادامه داد: افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظهای محدوده ۲۴ تا ۳۰ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا بین ۲ تا ۲.۵ متر در مناطق ساحلی و بیش از سه متر از مخاطرات سامانه جوی در این منطقه است.
از اثرهای مخاطرات این سامانه میتوان به پاره شدن تورهای صیادی، آسیب به قفسهای پرورش ماهی و اختلال در فعالیتهای تفریحی و ترددهای دریایی اشاره کرد.
بر اساس هشدارهای مرکز پیشبینی سازمان هواشناسی کشور، رنگ زرد برای آگاهی بخشی، رنگ نارنجی برای حفظ آمادگی و رنگ قرمز برای اقدام است.