• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۹۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
قزوین » اجتماعی

برگزاری جشنواره «سرباز جوان» در قزوین

در هجدهمین جشنواره سرباز جوان از سربازان منتخب سپاه استان قزوین تجلیل شد.

برگزاری جشنواره «سرباز جوان» در قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، این جشنواره با هدف تکریم جایگاه سربازان جوان، ترویج فرهنگ ایثار و پاسداشت مجاهدت‌های سربازان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.

در این مراسم، از سربازان نمونه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تجلیل به‌عمل آمد و یاد و خاطره شهدای سرباز گرامی داشته شد.

رئیس اداره امور سرباز ستاد کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این مراسم گفت: جشنواره در چهار سطح برگزار می‌شود که سطح اول در رده‌های سپاه، سطح دوم در ستاد سپاه‌های استانی و نیروها، سطح سوم به میزبانی سپاه‌های استانی ـ که امروز در قزوین برگزار شده ـ و سطح چهارم نیز به میزبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با مشارکت همه سازمان‌های نیروهای مسلح در روز میلاد با سعادت حضرت علی‌اکبر (ع) برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در مرحله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ۱۷ هزار نفر از کارکنان وظیفه در جشنواره مشارکت داشتند که پس از بررسی‌ها، ۳۳ سرباز نمونه انتخاب شدند؛ از این تعداد، ۲۲ نفر امروز در سپاه پاسداران مورد تجلیل قرار می‌گیرند و سایر برگزیدگان در سطح ستاد کل نیروهای مسلح تقدیر خواهند شد.

رئیس اداره امور سرباز ستاد کل سپاه با بیان اینکه ۳ رده برتر در حوزه کارکنان وظیفه و ۶ کادر نمونه مرتبط با امور سربازان نیز انتخاب شده‌اند، اظهار کرد: محورهای جشنواره در ۱۰ بخش تعریف شده است که شامل مسابقات مهارتی، مسابقات ورزشی کارکنان وظیفه با مشارکت ۳۸ رده سپاه پاسداران، سرباز دفاع و امنیت، سرباز وظیفه‌شناس و اقدام شایسته، سربازان فعال در حوزه فناوری، سرباز مسئولیت‌پذیر و خانواده، سرباز ایثارگر و فداکار، سرباز امور فرهنگی، سرباز دینداری و بصیرت، سرباز نظم و انضباط اجتماعی و سرباز مهارت‌آموزی می‌شود.

سرهنگ قمی با بیان اینکه بیش از ۱۳ هزار سرباز متأهل در سپاه پاسداران در حال خدمت هستند، افزود: این سربازان همزمان با تشکیل خانواده، در اجرای مأموریت‌ها و دفاع از کیان جمهوری اسلامی نقش‌آفرینی می‌کنند که تعدادی از آنان به نمایندگی از این قشر مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

وی تأکید کرد: تمامی برگزیدگان جشنواره از میان معرفی‌شدگان ۱۷ هزار نفری و توسط کمیسیونی متشکل از معاونت‌های تخصصی سپاه پاسداران انتخاب شده‌اند.

سردار رفیعی آتانی فرمانده سپاه استان قزوین در این مراسم بر قداست واژه «سرباز» در دین اسلام تأکید کرد و گفت: این قداست ناشی از عملکرد سربازان در عرصه‌های مختلف است.

وی با اشاره به جایگاه شهید سپهبد قاسم سلیمانی به عنوان نماد نظامی جهانی، تصریح کرد که جوانان کشور ادامه‌دهنده سازندگی این واژه مقدس هستند.

سردار رفیعی آتانی در جمعی به تشریح ابعاد معنوی و اجتماعی مفهوم سربازی پرداخت.

وی در ادامه با اشاره به مقام سردار دل‌ها، شهید سلیمانی، بیان کرد: حاج قاسم شخصیت مهم و منطق نظامی در قله نظامیان جهان ایستاده بود، اما وی خود را همواره سرباز می‌دانست.

فرمانده سپاه استان همچنین نقش نسل جوان در تداوم این مفهوم را مورد تأکید قرار داد و افزود: در این مملکت جوانان ما سازنده واژه سرباز هستند. واژه سرباز به سبب عمل سربازان مقدس است.

وی به نقش ویژه شهدای مدافع اشاره کرده و گفت: شهیدان دفاع دوازده روزه بویژه شهیدان سربازش مقدس هستند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره طراحی و دوخت لباس در بندرعباس
مشوق‌های مالیاتی در راستای حمایت از شرکت‌های فن آور و دانش‌بنیان
مسلوب‌المنفعه شدن دو حلقه چاه غیرمجاز در نرماشیر
تکلیف صنایع بالای یک مگاوات به تأمین بخشی از برق موردنیاز با راه‌اندازی نیروگاه‌ تجدیدپذیر
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
ثبت نام ۴۴ هزار و ۵۰۰ داوطلب خوزستانی در انتخابات شورای اسلامی شهر
تداوم برخورد با برداشت‌های غیرمجاز آب در شهرستان عنبرآباد
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
جذب ۱۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در کیش
شهادت فرزند وطن در دفاع از مرزهای کشور
افزوده شدن خرید ماهی به اقلام سبد کالا برگ در بندرعباس
از تالاب خورآذینی در سیریک هرمزگان تا دریاچه اوان در الموت قزوین
نصب فشارشکن در مسیر انتقال آب شهر گرمسار
پایش سواحل مشرف به پادگان المهدی در حریم پارک ملی دریاچه ارومیه
حمایت بازرسی کرمان از توسعه صنایع دانش بنیان
کارگاه آموزشی حاکمیت قانون در نظام مالی کشوردر سیستان وبلوچستان
انتصاب رئیس دانشگاه شاهد
داوری حرفه‌ای جایگزین فرایند‌های پیچیده دادرسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
صدای انفجار در پاکدشت ناشی از آزمایش‌های دفاعی است
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۶ بهمن ۱۴۰۴  (۳ نظر)
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
به یاد رضا رویگری  (۱ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)