• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۹۷۹۶
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۷
هرمزگان » اقتصادی

مراسم پایانی نمایشگاه فرصت های دریاپایه در بندرعباس برگزار شد

نمایشگاه فرصت های دریاپایه استان هرمزگان که همزمان با آغاز رویداد ایران جان، هرمزگان ایران روز شنبه؛ چهارم بهمن در بندرعباس برپا شده بود، عصر امروز به کار خود پایان داد. این مراسم به صورت زنده از سیمای خلیج فارس پخش شد.

مراسم پایانی نمایشگاه فرصت های دریاپایه در بندرعباس برگزار شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، استاندار هرمزگان گفت: در ۱۰۰ غرفه این نمایشگاه، شش زنجیره فرصت‌های توسعه دریا پایه خلیج فارس و مکران به بازدید کنندگان معرفی شد.

دانشگاه به عنوان معین علمی و شرکت‌های دانش بنیان و ادارات مرتبط نیز در این نمایشگاه حضور داشتند.

در انتهای زنجیره نیز غرفه فرصت‌های سرمایه گذاری قرار داشت که تفاهم نامه های سه جانبه مربوط با آن زنجیره در روز های پیش منعقد شد.

آشوری گفت: سالن جنبی نیز با ۱۴ غرفه در این نمایشگاه در نظر گرفته شد که فرصت‌های سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ و ادب، آئین‌ها و میراث استان به نمایش گذاشته شد.

نواختن موسیقی سنتی زنده و صنایع دستی استان برای بازدید عموم به نمایش در آمد و بسیاری از برنامه های زنده تلویزیونی و ارتباط با شبکه های سراسری و مراکز در رویداد ملی ایران جان از محل همین نمایشگاه بود.

نمایشگاه دستاوردهای توسعه دریاپایه استان هرمزگان در میدان جهانبار و در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی بندرعباس برگزار شد.

 

بیشتر بخوانید: بقایی سخنگوی وزارت خارجه: استان هرمزگان همه چیز را با هم دارد

 

معاون وزیر امور خارجه: هرمزگان قلب اقتصاد کشور است


 جلال زاده در اختتامیه نمایشگاه فرصت‌های دریا پایه با اشاره به اینکه ما باید بر دریا مسلط باشیم، افزود: در برخی کشور‌ها در دنیا جنگ‌های زیادی برای دسترسی به آب رخ می‌دهد و حسرت داشتن یک بندر را دارند.
وی گفت: کیلومتر‌ها ساحل در اختیار جمهوری اسلامی ایران در جنوب و شمال است و ما آنچنان که باید از ظرفیت‌های دریایی استفاده نکرده‌ایم.
معاون وزیر امور خارجه گفت: این نمایشگاه در راستای سیاست‌های دولت چهاردهم در حوزه دیپلماسی استانی است.
جلال زاده افزود: رهبر معظم انفلاب تاکید زیادی در خصوص بهره برداری و استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان‌ها دارند.
وی گفت: سیاست همسایگی و دیپلماسی استانی از اولویت دیروز، امروز و فردای جمهوری اسلامی است.
معاون وزیر امور خارجه افزود: رئیس جمهور توجه ویژه‌ای به استان‌ها و اختیارات استانداران و شکوفاسازی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان‌ها دارد.
جلال زاده گفت: دیپلماسی استانی پاسخی تاریخی به درخواست‌های مکرر بنگاه‌های اقتصادی و مسئولان استان‌های همجوار با دریاست.

 

استاندار هرمزگان: هرمزگان قطب پالایش و هاب حمل و نقل کشور است

استاندار هرمزگان در این مراسم گفت: سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب  تغییر رویکرد نسبت به توسعه ظرفیت‌های دریاپایه است.
محمد آشوری افزود: دریا تولید قدرت می‌کند و تسلط آنچه در دریاست می‌تواند کشور را بی نیاز از دیگران و راه ناهموار را هموار کند.
وی گفت: هرمزگان بدون شناخت ظرفیت‌های دریا نمی‌تواند راه توسعه پایدار را طی کند.
آشوری افزود: شناخت این ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه گذاری منحصر در سخت افزار نیست و مردم استان سرمایه‌های توسعه دریا پایه هستند.
استاندار گفت: هرمزگان رنگین کمان اقوام ایرانی است و استان به لحاظ موقعیت راهبردی، ژئوپولوتیک، استراتژیک و ژئو اکونومیک ظرفیت‌های بی بدیلی را در خود جای داده است.
وی افزود: ۳۷ بنگاه بزرگ اقتصادی در استان وجود دارد که کارکرد‌های ملی، محلی و بین المللی دارند.

استاندار افزود: نمایشگاه توسعه دریا پایه تبلور آداب، رسوم و ظرفیت‌های هرمزگان است که در کنار رویداد ملی ایران جان شکل گرفته است.
وی گفت: برنامه ایران جان هرمزگان ایران یک رسالت تاریخی را برای معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان هرمزگان از طریق شبکه‌های ملی و بین المللی را به تصویر کشید.
آشوری افزود: در این نمایشگاه زنجیره همه فعالیت‌های توسعه دریا پایه در شش محور معرفی شده است.

 

رئیس سازمان شیلات: امسال ۷۰۰ میلیون دلار صادرات محصولات شیلاتی داشتیم

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات کشور از برگزاری نمایشگاه دریا پایه در بندرعباس قدردانی کرد و گفت: این نشان می‌دهد که مسئولان استان هرمزگان نگاه دریاپایه دارند.

حمزه رستم پور افزود: در این نمایشگاه صنعت با دانشگاه گره زده شده و این ابتکار بسیار خوبی است.
وی گفت: دانشگاه‌ها باید نیاز‌های صنعت را بدانند و با توجه به آن برنامه ریزی کنند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی  افزود: در سال‌های اخیر پیشرفت ما همه در خشکی بود و از این بعد باید توسعه در دریا باشد.
رستم پور گفت: ما فقط از ۵ درصد ظرفیت دریا استفاده کرده‌ایم در حالی که ۸۰ درصد از شهر‌های پیشرفته دنیا در کنار دریا هستند.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های شیلاتی استان هرمزگان خوب است، افزود: شیلات هرمزگان در حوزه پرورش ماهی و میگو در دریا و صید از آب‌های دور پیشرو هستند.
رئیس سازمان شیلات کشور گفت: لنج‌های صیادی با ۱۸۰ تن ماهی پس از دو ماه از آب‌های دور برگشتند.
رستم پور افزود: در پروش میگو بیش از ۶۲ هزار تن تولید داشتیم که ۸۰ درصد آن صادر می‌شود.
وی همچنین به زنان ماهی گیر جزیره هنگام اشاره کرد و گفت: این کار در دنیا بی نظیر است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: در توسعه دریا محور نباید به دولت متکی بود و بخش خصوصی باید ورود کند.
رستم پور گفت: در هرمزگان ۲۳ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته، این در حالی است که پارسال در کشور ۳۴ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.
وی با بیان اینکه هدف گذاری سرمایه شیلاتی امسال ۵۰ هزار میلیارد بود، گفت: خوشبختانه تاکنون ۶۹ هزار میلیارد تومان در حوزه شیلات سرمایه گذاری صورت گرفته که یک سوم به هرمزگان اختصاص دارد و این نشان از توانمندی استان دارد.
رئیس شیلات کشور با اشاره به اینکه محصولات شیلات صادرات محور است، گفت: سال گذشته در حوزه شیلات حدود ۷۰۰میلیون دلار صادرات داشتیم.
رستم پور افزود: در ۹ ماه امسال بیش از ۷۰۰ میلیون دلار صادرات داشتیم که پیش بینی می‌شود تا پایان سال به یک میلیارد دلار برسد.
شیلات هرمزگان برای بیش از ۴۰ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است.
هرمزگان هزار و ۵۰۰ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۴ جزیره دارد.

 

رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب:  اقتصاد دریاپایه تعیین کننده سرنوشت مردم هرمزگان

عضو تشخیص مصلحت نظام گفت: توسعه اقتصاد دریاپایه تاثیر مهم و تعیین کننده‌ای در سرنوشت مردم هرمزگان دارد.
علی آقامحمدی افزود: محدوده ۵۳ درصدی سواحل مکران در هرمزگان یک ظرفیت کلیدی برای توسعه اقتصاد دریاپایه این استان است.
وی گفت: پرداختن به اقتصاد دریاپایه مردمان ساحل نشین موجب بهبود زندگی و ایجاد شغل پایدار در هرمزگان می‌شود.
آقامحمدی افزود: رویداد ملی ایران جان، هرمزگان ایران نشان داد هرمزگان زنده است و توان تغییر و تحول دارد.
رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب گفت: با تهدید قلب ایران هرمزگان، مردم با آرامش و فعالیت خود نشان دادند که در سایه قدرت و امنیت به زندگی عادی خود ادامه می‌دهند.
وی افزود: مردم این منطقه ثابت کردند که می‌توانند بانکرینگ دریا، کشتیرانی، زیردریا، اکتشافات دریایی، پرورش ماهی در قفس و گردشگری دریایی را در اختیار داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تکمیل فوری طرح‌های نیمه‌تمام گتوند با تصویب ۲۲ مصوبه در شورای اداری
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
قهرمانی نماینده بدمینتون استان زنجان
دیدار مسئولان استان قم با خانواده شهیدان کاکازاده و طالبی از شهدای اغتشاشات اخیر
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
باخت رعد پدافند زنجان
­ابلاغیه کمیته انضباطی به سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
اعترافات اغتشاشگران فریب خورده شهرستان دورود
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بررسی مسائل و مشکلات مردم با حضور فرماندار ویژه مهاباد
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
بوئین‌زهرا، قطب کشاورزی و شاهراه مواصلاتی با بودجه عمرانی ۱۸۰ میلیارد تومانی
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
روند پرشتاب سالمندی جمعیت در کهگیلویه و بویراحمد
خبر‌هایی از برپایی کارگاه نقاشی در سرخه
ادامه استقبال مردم از طرح کالابرگ الکترونیکی
افتتاحیه مسابقات ورزشی بین مدرسه ای شهرستان فارسان
تارتار: هیچ تیمی مانند سپاهان به گل‌گهر فشار نیاورده بود
بسته ایران جوان ونگاهی به همایش تحلیل‌های اخلاقی حامیان جنین درقم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)