• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۵۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۲
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

خاطرات یک مسئول اطلاعاتی حزب الله در یک کتاب

کتاب «خیلی محرمانه» که خاطراتی از یک مسئول اطلاعاتی حزب الله را روایت می کند، برگزیده بخش خاطره شفاهی جایزه شهید همدانی است.

خاطرات یک مسئول اطلاعاتی حزب الله در یک کتاب

فاطمه ملکی نویسنده کتاب «خیلی محرمانه» در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: این اثر روایتی مستند از زندگی و فعالیت‌های حسن تابان‌منش، مسئول اطلاعات بیروت و از چهره‌های اثرگذار در شکل‌گیری هسته اولیه اطلاعاتی حزب‌الله است.

وی افزود: کتاب «خیلی محرمانه» از کودکی حسن تابان‌منش آغاز می‌شود و تا پایان مأموریتش در مصر ادامه می‌یابد.

نویسنده کتاب «خیلی محرمانه» گفت:این کتاب مجموعه‌ای از خاطرات شفاهی یکی از مسئولان امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران است که سال‌ها در لبنان فعالیت داشته و نقش مهمی در سامان‌دهی و شکل‌گیری هسته اولیه اطلاعاتی حزب‌الله ایفا کرده است.

ملکی افزود: نقطه عطف کتاب ده سال حضور و فعالیت تابان‌منش در لبنان است، دوره‌ای که با تحولات مهم امنیتی، سیاسی و میدانی در غرب آسیا گره خورده و بخش قابل توجهی از روایت کتاب را تشکیل می‌دهد.

وی گفت: پرداختن به موضوعاتی همچون منافقین، حزب‌الله و رخداد‌های مهم منطقه بوده، از اهداف تالیف این کتاب است.

فاطمه ملکی افزود: این مسائل در خاطرات تابان‌منش جایگاهی محوری دارند و تصویری نزدیک از پشت‌صحنه تحولات امنیتی آن سال‌ها ارائه می‌کنند.

وی با اشاره به شخصیت اصلی کتاب گفت: حسن تابان‌منش کسی است که سال‌ها در قلب حوادث امنیتی و اطلاعاتی ایران و خارج از مرز‌ها نقشی موثر ایفا کرده است.

ملکی افزود: فعالیت‌های آقای تابان منش مختلف و متفاوت بود و از حضور در جبهه مبارزه با منافقین و حزب توده گرفته تا سال‌های خدمت در کردستان، لبنان و مصر در این اثر روایت شده است.

نویسنده کتاب «خیلی محرمانه» گفت: این اثر با بیانی صمیمی و جزئی نگر، خواننده را با خود به عمق دهه‌های پرآشوب ۶۰ و ۷۰ شمسی می‌برد، روزگاری که ایران درگیر جنگ تحمیلی، فتنه‌های داخلی، ترور‌های سازمان یافته و تهدید‌های اطلاعاتی بود.

وی افزود: این کتاب برای علاقه‌مندان به تاریخ معاصر ایران، پژوهشگران حوزه امنیت و اطلاعات، دانشجویان علوم سیاسی و روابط بین‌الملل و دوست‌داران ادبیات مقاومت جذابیت ویژه‌ای دارد، همچنین می‌تواند برای نوجوانان و جوانانی که به دنبال الگو‌های واقعی و الهام‌بخش هستند، تجربه‌ای متفاوت و اثرگذار باشد.

ملکی گفت: این کتاب تنها مجموعه‌ای از خاطرات نیست؛ بلکه روایتی زنده و دست‌اول از تاریخ امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است؛ تاریخی که توسط یکی از مردان فعال و حاضر در میدان روایت شده و ارزش آن را دوچندان کرده است.

وی افزود: کتاب «خیلی محرمانه» با نگاهی نزدیک به وقایع، خواننده را به دل ماجرا‌هایی می‌برد که کمتر درباره آنها سخن گفته شده و همین ویژگی، آن را به کتابی خواندنی و متمایز تبدیل می‌کند.

فاطمه ملکی نویسنده کتاب «خیلی محرمانه» در خصوص شخصیت کتاب گفت: حسن تابان منش فعالیت سیاسی و فرهنگی خود را از دوران نوجوانی در شیراز آغاز کرد و با پیروزی انقلاب، مسیر زندگی اش با ورود به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دگرگون شد.

این اثر به تازگی به عنوان برگزیده جایزه شهید همدانی در بخش خاطره شفاهی انتخاب شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
از فروردین 1405؛ اجرای استاندارد اجباری آبگرمکن و بخاری گازسوز
نشست شهرداران استان سمنان با استاندار سمنان
سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد
نمایشگاه فرهنگی هنری به مناسبت دهه فجر در املش
تجلی عشق و ارادت امت اسلام به حضرت ولی عصر (عج)
زلزلۀ ۴.۵ ریشتری در آذربایجان‌شرقی
جشنواره فرهنگی هنری با عنوان از انقلاب تا انقلاب در کیش
جشن و سرور با آذین بندی شهر قم در شب میلاد منجی عالم بشریت
اعزام ۹۰ نفر از زائران حج عمره به سرزمین وحی از کیش
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۵ بهمن
تامین و توزیع ۷۲۱ نهاده دامی در مسجدسلیمان
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ بهمن 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)