• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۸
سیاسی » عمومی

مخبر: امام راحل در تمامی زمینه‌ها یک رهبر تحول‌گرا بودند

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل در حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: تجربه انقلاب اسلامی نشان داده است حل مسائل پیچیدۀ کشور، از دفاع مقدس تا ناترازی‌ها، همواره با تکیه بر جوانان بوده است.

مخبر: امام راحل در تمامی زمینه‌ها یک رهبر تحول‌گرا بودند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  محمد مخبر پیش از ظهر امروز (سه شنبه) در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی (ره) که با حضور ده‌ها نفر از جوانان، دانشجویان و نخبگان و همچنین معاونان و مدیران بنیاد ایران پیشرفته برگزار شد، با اشاره به اینکه مهم‌ترین بحث در تجدید میثاق با امام راحل احصای آرمان‌های امام است، تصریح کرد: توصیۀ من به جوانان این است که آرمان‌های امام خمینی (ره) را بررسی و شناسایی کنند و ثمرات آرمان‌هایی را که به انجام رسیده و آسیب‌هایی را که آرمان‌های به فعلیت نرسیده ایجاد کرده‌اند شناسایی نمایند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تصریح کرد: امام خمینی در هیچ‌یک از مقاطع انقلاب اسلامی - چه زمانی که در قدرت و چه زمانی که در تبعید بودند - هیچ‌گاه سکوت و سکون و بی حرکتی نداشتند؛ ایشان هیچ‌گاه به‌صورت خطی عمل نکردند، بلکه با حرکت‌های نمایی توانستند پیش‌آفرینی کنند و همواره و در همۀ زمینه‌ها یک رهبر تحول‌گرا باشند.

دکتر مخبر با تاکید بر نقش رهبری امام راحل اظهار داشت: امام خمینی توانستند پیش‌آفرین باشند، چون تمام حرکت‌های ایشان چه در انقلاب اسلامی، چه در مدیریت دفاع مقدس با جوانان بود و همین مسئله سبب سرنگونی نظام شاهنشاهی و ایجاد انقلاب اسلامی و نیز پیروزی در جنگ شد.

وی در ادامه افزود: امام خمینی (ره) یک آینده پژوه تراز بودند و راهبرد‌های ایشان بر پایه الگو‌های روز حکمرانی مبتنی بود و تاریخ اثبات می‌کند وقتی امام می‌گفتند شاه باید برود؛ حکومت اسلامی باید تشکیل شود و آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، صرفا براساس پیش‌بینی سیاسی نبود، بلکه ایشان مبتنی بر نسخه‌های حکمرانی نو، به این نتیجه رسیده بود که در راستای پیش‌آفرینی در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و مدیریتی باید سازوکار و ساختاری در کشور ایجاد شود، تا آمریکا به معنای واقعی کلمه، هیچ غلطی نتواند انجام دهد.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در ادامه با بیان این نکته که ضعف امروز نظام ناترازی در بخش‌های مختلف است، تاکید کرد: ناترازی‌هایی که امروزه در بخش‌های مختلف اعم از بودجه، برق، گاز و... وجود دارد، می‌تواند نقطه درخشان آینده ایران اسلامی و جوانان باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کشور در بسیاری از حوزه‌های سخت‌افزاری دچار کمبود نیست، تصریح کرد: حل مسائل اساسی کشور بیش از هر چیز به راهکار‌های نرم‌افزاری، مدیریتی و فناورانه نیاز دارد.

دکتر مخبر با اشاره به توان بازدارندگی جمهوری اسلامی از جمله در حوزه‌های موشکی، پهپادی و فضایی افزود: تمام تحولات زندگی امام راحل با محور جوانان بود؛ میانگین سنی فرماندهان جنگ که از سوی امام منصوب می‌شدند کمتر از سی‌وپنج سال بود و این دستاورد‌ها نتیجۀ اعتماد به نسل جوان و تداوم همان مسیر تحولی است که امام راحل بنیان گذاشتند.

همچنین در این مراسم که با میزبانی تولیت حرم مطهر امام راحل (ره) برگزار شد، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی ضمن قدردانی از حضور مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، مدیران عالی بنیاد ایران پیشرفته و جمع کثیری از جوانان نخبه و پژوهشگران فعال کشور، گفت: تدبیر رهبری انقلاب در انتصاب جناب آقای دکتر مخبر و تشکیل چنین بنیادی، نشان از آن دارد ریاست بنیاد ایران پیشرفته نسبت به جوانان و ماهیت کار با آنها شناخت کافی و وافی دارد و کسانی را همراه می‌کند که در کنار تأمل و تفکر، به فکر معنویت و البته اقدام موثر و عملیات محور باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستا آباد، نمایشگاهی از تولیدات خرد خانگی در قم
پیشتازی قوه قضائیه در حوزه هوش مصنوعی
بانگ الله اکبر در خراسان‌شمالی طنین انداز شد
صدور هشدار زرد هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد
تحویل ۴۶۵۶ واحد نهضت ملی مسکن به متقاضیان در خراسان‌جنوبی
پیشرفت صنعت نفت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اتکا بر توانمندی داخلی است
افتتاح ۷۵ طرح کشاورزی در آذربایجان شرقی
موسیان در آستانه ۲۲ بهمن؛ افتتاح طرح‌هایی برای آینده‌ای روشن
دعوت وزارت امور خارجه از هموطنان برای شرکت در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن
بهره برداری از ۹ طرح عمرانی، خدماتی و آموزشی در مهاباد و خلیفان
دعوت خانواده شهدا از مردم چهارمحال و بختیاری برای حضور در انتخابات
فردا همه با هم برای نمایش ایران مقتدر و مایوس کردن دشمنان به میدان می آییم
توسعه و آبادانی در عنبر آباد
خبر‌هایی از برگزاری یادواره شهدای حافظ امنیت در شاهرود
فریاد ملت‌ها سکوت دولت‌ها
نورافشانی آسمان شهر‌های خوزستان در شب ۲۲ بهمن
توسعه و آبادانی در بردسیر
افتتاح پد بالگرد بیمارستان ابوحامد کوهبنان
رونمایی از دستاورد‌های جدید شرکت دانش بنیان گسترش صنایع ریلی ایران در تبریز
دیدار با خانواده شهید والامقام علی نجف‌پور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)