• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۱۲۹۲
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۱
اردبیل » اجتماعی

تشدید نظارت دامپزشکی اردبیل بر فرآورده‌های خام دامی

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل از تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی بر فرآورده‌های خام دامی همزمان با شروع ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این طرح با ساماندهی و مشارکت ۴۱ بازرس فنی و بهداشتی در قالب ۳۰ تیم ثابت و سیار اجرا می‌شود.

تشدید نظارت دامپزشکی اردبیل بر فرآورده‌های خام دامیبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، دکتر مهدی فیضی شامگاه چهارشنبه در جلسه هماهنگی و وبیناری شروع طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی ویژه ایام رمضان و عید نوروز، افزود: این طرح همزمان با سراسر کشور در استان اردبیل از ۲۹ بهمن در ۲ نوبت صبح و عصر در شهرستان‌های استان آغاز شده و تا ۱۴ فروردین ماه سال ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت.

وی افزود: با اجرای این طرح عملیات بازدید از مراکز تولید، توزیع و استحصال فرآورده‌های خام دامی اعم از کشتارگاه‌های دام و طیور، مراکز و کارگاه‌های بسته‌بندی گوشت و آلایش دامی، خودرو‌های ویژه حمل فرآورده‌ها، سردخانه‌ها، قصابی‌ها، مرغ و ماهی فروشی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، رستوران‌ها و کترینگ‌ها در استان تشدید می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با اشاره به آماده باش ۳۰ تیم دامپزشکی استان اردبیل بیان کرد: نظارت بهداشتی و خدمات سلامت محور دامپزشکی استان در هیچ شرایطی تعطیلی نداشته و حتی در روز‌های تعطیل و ایام خاص نظیر ماه مبارک رمضان و عید نوروز به دلیل افزایش تقاضای مصرف فرآورده‌های خام دامی تشدید می‌شود.

فیضی اضافه کرد: متخلفان در صورت مشاهده تخلف بهداشتی با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی و صدور رای نهایی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود مردم به عنوان شهروند ناظر همیار خادمان خود در دامپزشکی باشند و در صورت مشاهده موارد مشکوک در تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی مراتب را حتما به دامپزشکی محل سکونت خود گزارش کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با اشاره به اینکه بیش از سه هزار مرکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان اردبیل تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی هستند، گفت: امسال تاکنون ۲۸ هزار و ۶۹۲ مورد بازدید از این اماکن انجام شده و در مجموع ۲۵۷ هزار و ۵۱۶ کیلوگرم فرآورده خام دامی آلوده، غیربهداشتی و تاریخ منقضی کشف و ضبط و معدوم و از چرخه مصرف خارج شده است.

فیضی افزود: در این مدت ۳۱۶ متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی در این مدت با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی و هفت مرکز عرضه در نقاط مختلف استان اردبیل با دستور مقامات قضایی پلمب شده است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳ واحد کشتارگاه شامل ۹ کشتارگاه دام سبک و سنگین و چهار کشتارگاه طیور در استان اردبیل اظهار کرد: ۲ واحد از کشتارگاه‌های دام استان صنعتی و هفت واحد نیز سنتی هستند.

مدیرکل دامپزشکی استان اضافه کرد: از ابتدای سال‌جاری ۱۶۹ هزار و ۳۴۸ راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه‌های دام استان و ۲۰ میلیون و ۸۳۷ هزار و ۱۶۱ قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان کشتار و طی فرایند بازرسی بهداشتی وارد بازار مصرف شده است.

فیضی ادامه داد: دام و طیوری که در کشتارگاه‌های تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی استان کشتار و پس از طی فرایند نظارت بهداشتی دامپزشکی وارد چرخه مصرف می‌شود کاملا سالم و بهداشتی است.

وی به شهروندان توصیه کرد: گوشت قرمز، سفید، آلایش خوراکی و فرآورده‌های گوشتی مورد نیاز خود را ترجیحا به صورت بسته‌بندی کددار و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کرده و هنگام خرید گوشت قرمز حتما به تاریخ تولید و انقضا و مهر بهداشتی و برچسبی که در قسمت ساق لاشه الصاق می‌شود، دقت داشته باشند.

مدیرکل دامپزشکی استان گفت: شماره تلفن‌های ۳۳۳۹۴۸۰۰ و سامانه ارتباط مردمی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان اردبیل به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت پیشنهادات، انتقادات و گزارش‌های مردمی درباره تخلف‌های احتمالی در حوزه سلامت و امنیت غذایی جامعه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
معرفی مسئول سازمان بسیج رسانه لرستان
توقیف ۱۱ دستگاه خودروی شوتی در تالش
پیام نماینده ولی‌فقیه در لرستان به مناسبت روز روحانیت و دفاع مقدس
خبر‌هایی از اطعام روزه داران در آشپزخانه های مهدوی
مس شهر بابک صدر نشین جدید لیگ یک فوتبال
افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
گردشگری؛ پربازده‌ترین صنعت برای اقتصاد محلی است
مصاف داماش گیلان و مس کرمان در گام بیست و سوم
حل اختلاف تعدادی از کشاورزان ناصریه با ورود دادستان ریگان
عزم دولت برای پرداخت بدهی‌های خود به فعالان اقتصادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)