• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۵۷۳۲
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸
قزوین » اجتماعی

ذخیره‌سازی ۲ برابری میوه شب عید در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین از ذخیره‌سازی ۲ برابری میوه شب عید نسبت به سال گذشته و تامین پایدار مرغ و کالا‌های اساسی برای ماه مبارک رمضان و ایام نوروز خبر داد.

ذخیره‌سازی ۲ برابری میوه شب عید در قزوین
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حریری مقدم در نشست شورای اطلاع‌رسانی استان با موضوع «دولت و رسانه»، اظهار کرد: با توجه به احتمال همزمانی عید فطر و نوروز و افزایش مصرف میوه، ذخیره‌سازی سیب و پرتقال نسبت به سال گذشته ۲ برابر انجام شده و این محصولات هم‌اکنون در سردخانه‌های استان نگهداری می‌شود.
 
وی افزود: سهمیه پرتقال استان به ۲۰۰ تن و سهمیه سیب به ۳۰۰ تن افزایش یافته و براساس تصمیم ستاد تنظیم بازار، توزیع این اقلام از ۲۰ اسفندماه جاری آغاز خواهد شد.
 
حریری مقدم با اشاره به وضعیت تولید مرغ، تاکید کرد: تعهد جوجه‌ریزی استان چهار میلیون قطعه در ماه بود که هم اکنون به چهار میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه در ۳۸۵ واحد تولیدی رسیده در حالی که نیاز مصرفی استان حدود ۲ میلیون قطعه است و بخشی از تولید برای استان‌های تهران و البرز ارسال می‌شود.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین با بیان اینکه از نظر تامین مرغ در ماه‌های آینده هیچ مشکلی وجود ندارد و وضعیت تولید کاملا پایدار است، ادامه داد: برنج وارداتی، شکر، روغن، گوشت قرمز داخلی و وارداتی و گوشت گرم از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سطح استان توزیع می‌شود و از ظرفیت کشتارگاه زیاران و شرکت‌های توزیعی خارج از استان نیز استفاده می‌شود.
 
وی با بیان اینکه طی کمتر از ۶۰ روز گذشته بیش از ۱۱ هزار تن کالای اساسی در اختیار مردم استان قرار گرفته، تاکید کرد: در این مدت کمبودی در اقلامی نظیر برنج، شکر، روغن، مرغ گرم، مرغ منجمد و تخم‌مرغ گزارش نشده و کالا‌ها به طور مستمر در فروشگاه‌ها موجود است.
 
حریری مقدم با تاکید بر حمایت از تولیدکنندگان داخلی، خاطرنشان کرد: ضروری است سازوکار توزیع کالا‌های اساسی به گونه‌ای باشد که تولیدکنندگان متضرر نشوند و منابع تخصیص یافته در کالابرگ صرفا در حوزه اقلام اساسی مصرف شود، چراکه بعضا مشاهده شده با مبلغ کالابرگ امکان خرید اقلام دیگر مثل شوینده‌ها و لوازم آرایشی و بهداشتی نیز فراهم شده است.
 
وی با اشاره به شرایط منطقه‌ای و محدودیت‌های حمل‌ونقل دریایی، تصریح کرد: با وجود برخی مشکلات در مسیر‌های واردات، تلاش شده از مبادی مختلف تامین کالا‌های اساس انجام شود تا بازار استان با کمبود مواجه نشود و امنیت غذایی مردم نیز حفظ گردد.
 
نیازمند مشارکت حداکثری مردم در انتخابات هستیم
 
معاون سیاسی امنیتی استاندار  با اشاره به دشواری اجرای طرح تک نرخی کردن ارز، بر لزوم نظارت برای جلوگیری از احتکار تأکید کرد و گفت: آثار و تبعات اجرای این طرح ترجیحی را مردم در درازمدت بیشتر متوجه خواهند شد، اما نکته مهم این است که نظارت‌ها تشدید شود تا بحث احتکار پیش نیاید.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت ذخایر استراتژیک استان اشاره کرد و گفت: کالا‌های استراتژیک ذخیره شده در استان موجود است و به اندازه کافی پیش‌بینی شده است. ما در موقعیتی قرار داریم که تاب‌آوری خوبی در شرایطی که خدای نکرده جنگی اتفاق بیفتد، خواهیم داشت.
 
احمدپور همچنین بر اهمیت انتخابات پیش رو تأکید کرد و خواستار مشارکت حداکثری شد.
 
وی با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی‌های ۲۲ دی و بهمن، اظهار داشت: بازوان توانمند اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مردم برای تعیین سرنوشت خود می‌تواند از کانال همه اصحاب رسانه اتفاق بیفتد.
 
آغاز به کار نشست «شورای دولت و رسانه»
 
 دبیر شورای اطلاع‌رسانی استان قزوین هم از راه‌اندازی و آغاز به کار نشست «شورای دولت و رسانه» در این استان خبر داد و گفت: این نشست با هدف ارتقای کیفیت اطلاع رسانی و انعکاس بهتر اقدامات دستگاه‌های اجرایی راه‌اندازی شده و در هر جلسه، چهار رسانه به صورت چرخشی در کنار یکی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی حضور خواهند داشت.
 
هوشمند افزود: این نشست‌ها با حضور چرخشی مدیران رسانه‌های محلی و دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود تا ضمن تقویت تعامل دولت و رسانه‌ها، اطلاع‌رسانی شفاف و امیدآفرین در دستور کار قرار گیرد.
 
وی اضافه کرد: این رویکرد زمینه‌ای فراهم می‌کند تا مدیران دستگاه‌ها گزارش عملکرد خود را به صورت مستقیم در اختیار رسانه‌ها قرار دهند و در مقابل، رسانه‌ها نیز بتوانند پرسش‌ها و مطالبات افکار عمومی را منتقل کنند.
 
هوشمند ضمن اشاره به ضرورت تقویت روحیه عمومی جامعه، تصریح کرد: همپوشانی فضای ایرانی و اسلامی و توجه به نشاط اجتماعی در شرایط کنونی اهمیت ویژه‌ای دارد و باید با روایت واقعی از توانمندی و موفقیت‌های دولت، امیدآفرینی در جامعه تقویت شود.
 
دبیر شورای اطلاع رسانی استان قزوین با بیان اینکه تاکنون ۲۰ دستگاه اجرایی مشمول تبصره ۲ بند «چ» قانون ۳۷ احکام دایمی کشور برای انعقاد قرارداد مشارکتی اقدام کرده‌اند، گفت: این دستگاه‌ها موظفند طرح‌ها و پروپوزال‌های خود را برای بررسی و تصویب به دبیرخانه این شورا ارایه کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: استمرار برگزاری نشست‌های شورای دولت و رسانه با حضور چرخشی رسانه‌ها، موجب انسجام بیشتر در نظام اطلاع‌رسانی استان، چرخش نخبگانی، افزایش شفافیت عملکرد دستگاه‌ها و تقویت ارتباط میان مدیران اجرایی و افکار عمومی خواهد شد.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین تاکید کرد: بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها برای تبیین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت با محوریت شعار «عدالت برای همه، آینده برای ایران» باید به یک رویه مستمر در استان تبدیل شود.
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اوقات شرعی اهواز، ۵ اسفند ۱۴۰۴
روایت کوچه‌ای پر از عشق
شورا‌های توانمند، محور آبادانی و پیشرفت جامعه
نظام مراقبت؛ راهبرد پیشگیرانه تأمین آینده دانش‌آموزان
تصویب برپایی نمایشگاه‌های بهاره در تبریز
­اعلام آرای لیگ دسته یک فوتبال
پرونده کوروش کمپانی ۵۰۰ شاکی دارد
اجرای اقدامات فنی و پیشگیرانه در رودخانه‌ها و سواحل آذربایجان شرقی
مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهر خوزستان فردا غیرحضوری شد
هشدار دادستان کل کشور به مقابله با برهم زنندگان امنیت دانشگاه‌ها
دیگر محرمانه نیست!!!
دیپلماسی اولویت داده شود، دستیابی به توافق ممکن است
افت فشار یا قطعی آب فردا چهارشنبه ۶ اسفند در برخی مناطق قم
پرچم ایران نمی‌سوزد
افزایش ۲۰ درصدی مصرف آب در قزوین هم‌زمان با خانه‌تکانی‌های نوروزی  
تخصیص اعتبار برای توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر لرستان
زمین لرزه‌ای به قدرت ۳.۳ ریشتر گلستان را لرزاند
پلیس راه راهور: ۱۵ استان زیر بارش برف و باران هستند
سقوط پایه‌ها و قطعی برق در شهر دوگنبدان
در دانشگاه چه گذشت؟
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
ثریا آقایی به کشور بازگشت
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
برگزاری مسابقات جام رمضان در تبریز  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)