• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۶۸۲۶
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۰
کیش » اقتصادی

تدوین بسته حمایتی ویژه فعالان اقتصادی

مدیرعامل منطقه آزاد کیش از تدوین بسته حمایتی مالیات، بیمه و تسهیلات بانکی، ویژه فعالان اقتصادی به منظور رونق بخشی به بازار خبر داد.

تدوین بسته حمایتی مالیات، بیمه و تسهیلات بانکی برای فعالان اقتصادی کیش

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، محمد کبیری در نشست با مدیران و نمایندگان جوامع صنفی و حرفه‌ای کیش، از پیگیری راهکار‌های حمایتی برای کاهش فشار بر فعالان اقتصادی و رونق‌بخشی به بازار کیش خبر داد.

او با اشاره به تأثیر شرایط جنگ تحمیلی سوم بر اقتصاد کشور گفت: اقتصاد کیش به دلیل اتکا به گردشگری و بازرگانی، بیش از بسیاری از مناطق کشور از شرایط جنگ تحمیلی تأثیر پذیرفته است، هرچند آسیبی به زیرساخت‌های اقتصادی وارد نشده است، اما پیامد‌های غیرمستقیم آن بر فعالیت‌های اقتصادی محسوس و سازمان منطقه آزاد کیش موظف به حمایت از فعالان اقتصادی است.

کبیری، افزود: با وجود ابلاغ بسته‌های حمایتی در کشور، به دلیل جایگاه حقوقی مناطق آزاد، بخشی از این حمایت‌ها در کیش قابل اجرا نیست و سازمان منطقه آزاد کیش دریافت اختیار لازم را از دستگاه‌های مرتبط در دستور کار قرار داده است.

پیگیری مسائل مالیاتی و بیمه‌ای فعالان اقتصادی 

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، مالیات و تأمین اجتماعی را دو دغدغه اصلی فعالان اقتصادی برشمرد و خاطرنشان کرد: مسائل و پیشنهاد‌های جوامع صنفی در حوزه مالیات و تأمین اجتماعی، جمع‌بندی و در نشست‌های مشترک با مدیران مرتبط در استان هرمزگان بررسی خواهد شد تا راهکار‌های اجرایی برای رفع مشکلات ارائه شود.

کبیری، تأکید کرد: کاهش فشار‌های وارد شده بر کسب‌وکار‌ها و ارائه تصمیم‌های حمایتی متناسب با شرایط کیش با جدیت دنبال می‌شود.

رایزنی با بانک‌ها برای حمایت از فعالان اقتصادی 

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با اشاره به مذاکرات با بانک‌ها گفت: انتظار می‌رود شبکه بانکی در زمینه تقسیط بدهی‌ها، تعیین تکلیف چک‌های برگشتی و تمدید تسهیلات، همراهی بیشتری با فعالان اقتصادی داشته باشد و حمایت نظام بانکی می‌تواند نقش مهمی در پایداری فعالیت‌های اقتصادی ایفا کند.

اعطای تسهیلات برای رونق بازار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از اجرای طرح اعطای تسهیلات خرید کالا و خدمات خبر داد و افزود: این طرح با همکاری شبکه بانکی در حال اجرا است و شامل خرید از مراکز تجاری، استفاده از خدمات گردشگری و رستوران‌ها می‌شود.

کبیری افزود: اجرای این طرح با افزایش گردش مالی، به رونق واحد‌های صنفی و خدماتی کمک خواهد کرد و پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه کوتاه‌مدت نیز برای تأمین نیاز‌های روزمره پیش‌بینی شده است.

تنوع‌بخشی به فعالیت‌های اقتصادی

محمد کبیری با تأکید بر ضرورت کاهش وابستگی اقتصاد کیش به گردشگری، گفت: توسعه فعالیت‌های بازرگانی و بهره‌گیری از ظرفیت کالای ملوانی می‌تواند به پایداری اقتصاد کیش کمک کند.

او از افزایش شمار اقلام کالای ملوانی به ۹۶ قلم خبر داد و این اقدام را زمینه‌ساز رونق تجارت و ایجاد فرصت‌های جدید اقتصادی دانست.

تقویت گردشگری و افزایش پروازها

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با افزایش پرواز‌ها و برگزاری جشنواره‌های تابستانی، زمینه بازگشت رونق به بازار گردشگری کیش فراهم خواهد شد.

کبیری افزود: تأمین پرواز‌های مورد نیاز و برگزاری رویداد‌های فرهنگی و گردشگری در ماه‌های آینده در دستور کار قرار دارد.

برنامه‌ریزی برای اسکان نیروی کار

کبیری با اشاره به موضوع مسکن کارکنان و کارگران، گفت: برای تأمین مسکن نیروی انسانی، الگو‌های مشارکتی با همکاری جوامع صنفی طراحی شده تا فعالان اقتصادی بتوانند با اطمینان بیشتری برای اسکان کارکنان خود برنامه‌ریزی کنند.

او خاطرنشان کرد: اجرای این طرح می‌تواند بخشی از هزینه‌های واحد‌های اقتصادی را کاهش دهد.

طرح مطالبات اصناف

مدیران و نمایندگان جوامع صنفی و حرفه‌ای کیش در ابتدای این نشست، مسائل و مطالبات خود را در حوزه‌های مالیاتی، بیمه‌ای و بانکی مطرح کردند.

آنان خواستار بازنگری در روند رسیدگی به پرونده‌های مالیاتی، افزایش اختیارات واحد‌های مالیاتی و تأمین اجتماعی در کیش و بهره‌گیری کامل از ظرفیت‌های قانونی مناطق آزاد شدند.

نمایندگان اصناف بر ضرورت اصلاح شیوه محاسبه مالیات، اعطای مهلت برای پرداخت بدهی‌های بیمه‌ای و مالیاتی، تسهیل فرایند‌های اداری و همکاری بیشتر شبکه بانکی تأکید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تبدیل مدارس نمونه دولتی به مدارس عادی در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
برگزاری سوگواره احلی من العسل
طنین یا حسین درشب صد و دوازدهم حماسه ملی در بیرجند
حضور عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) در تجمعات شبانه
آماده‌سازی ۸۰ موکب و مراکز اسکان در پردیس برای زائران تشییع رهبر شهید
بصیرت و هوشیاری کردستانی ها در تجمعات شبانه
انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
محور انسجام ملی و استمرار مسیر انقلاب،رهبری و ولایت فقیه است
آغاز عملیات برداشت جو از مزارع آذربایجان‌غربی ؛ پیش‌بینی برداشت ۱۰۵ هزار تن محصول جو در استان
مدیریت مصرف انرژی در ساعات اوج بار راهکاری برای کاهش هزینه برق
مهر و موم یک واحد صنفی متخلف در بیرجند
برنامه‌های بنیاد شهید برای کاهش ۵۰ درصدی جامعه جویای کار ایثارگر
از دکترین پیروزی در پیام رهبر انقلاب تا چالش‌های راستی‌آزمایی در میدان مذاکرات
۴ هزار میلیارد تومان اعتبار در پروژه‌های عمرانی و جاری استان قزوین توزیع شد
بررسی مسائل و چالش های شرکت های دانش بنیان با حضور مدیرکل بازرسی گلستان
برپایی اردوی آمادگی تیم ملی کشتی گورش در مراوه تپه
ونس: پیشرفت بزرگی در رابطه با ایران انجام شده است
رخدادهای قبل و بعد از واقعه عاشورا و جامعه کوفه در یک اثر
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح
همایش «احلی من العسل» در بابل؛ ترویج فرهنگ ایثار در میان نوجوانان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد
واکنش صداوسیما به اظهارات یک نماینده مجلس در شبکه خبر
جام جهانی ۲۰۲۶، ترکیه حذف شد
آزادسازی پنج هزار مترمربع زمین کشاورزی در لرستان
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه
تسریع در عملیات بازسازی آزادراه شمالی کرج
ایران خودرو: دوباره گران می‌کنیم
ثبت نام كاردانی به کارشناسی ناپيوسته ۱۴۰۵ تا ، ۵ تير تمدید شد
صورت حساب‌های کاغذی از ابتدای تیر حذف می‌شوند
وزارت اطلاعات: بازداشت ۳ سرکرده اصلی کودتای دی در ایلام
خبرخوش برای گندمکاران؛ پرداخت‌ها هفتگی شد
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۲۱ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۹ نظر)
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد  (۶ نظر)
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی  (۴ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۲ نظر)
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد  (۲ نظر)
کاهش اندک قیمت ۳ محصول ایران‌خودرو با اصلاحات وزارت صمت  (۱ نظر)
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه  (۱ نظر)
مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود  (۱ نظر)
ابوترابی‌فرد: هیئت حاکمه آمریکا به هیچ‌وجه قابل اعتماد نیست  (۱ نظر)
مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) ماه محرم ۱۴۰۵ _ استان‌ها ۳  (۱ نظر)
عمارت کلاه‌فرنگی باغشمال میعادگاه فرهنگی مردم تبریز می‌شود  (۱ نظر)
ترخیص مواد اولیه تولید داروی دیابتی با ورود دادستانی تهران  (۱ نظر)
ورود هیئت مذاکره کننده ایران به سوئیس  (۱ نظر)