• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۱۱۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سردار سنایی‌راد: دشمن درک درستی از توان دفاعی ایران نداشت

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا تاکید کرد: اگر جمهوری اسلامی ایران امروز توانسته در مقابل آمریکایی‌ها واکنشی فراتر از تصور نشان دهد به دلیل توجه رهبر شهید انقلاب به توان موشکی - پهپادی بوده است.

سردار سنایی‌راد: دشمن درک درستی از توان دفاعی ایران نداشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار «رسول سنایی‌راد» در تشریح نقش اندیشه‌های دفاعی رهبر شهید انقلاب در ارتقای توانمندی‌های نظامی ایران و رشد نیروی هوافضای سپاه، اظهار داشت: راهبرد ایشان در جایگاه فرماندهی کل قوا، قدرت دفاعی کشور را به‌گونه‌ای جهشی ارتقا داد که آثار آن امروز در معادلات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای کاملاً مشهود است.

وی با یادآوری تجربه تلخ جنگ تحمیلی هشت‌ساله و فشار ناشی از جنگ شهرها، یادآور شد: در آن مقطع، رژیم بعثی عراق با برخورداری از توان موشکی و همراهی نیروی هوایی خود، شهر‌های ایران را به‌شدت زیر فشار حملات نظامی قرار داد.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: دشمن قصد داشت با هدف‌گیری مستقیم مردم و زیرساخت‌های شهری، تاب‌آوری اجتماعی ملت را که همراه و پشتیبان نظام بودند، بشکند. همین تجربه تاریخی ما را به یک بازتعریف راهبردی رساند و حرکت به سمت افزایش توان موشکی و پهپادی را با نگاه به جنگ‌های آینده در اولویت قطعی قرار داد.

سردار سنایی راد با تأکید بر نتایج این نگاه آینده‌نگر، افزود: اگر امروز توانسته‌ایم در مقابل آمریکایی‌ها واکنشی فراتر از تصور آنان نشان دهیم و آن ذهنیت بیمارگونه که ایران را در موضع ضعف تصور می‌کرد، با اقدام میدانی اصلاح کنیم، همگی مرهون همان توان موشکی و پهپادی است که در دوران زعامت امام شهیدمان رقم خورد.

وی اضافه کرد: حمایت مستقیم از فرماندهان، تشویق بی‌وقفه به نوآوری و پیگیری مجدانه جزئیات امور، از ویژگی‌های بارز مدیریت ایشان در این عرصه بود؛ از جمله تأکیدات مرحله‌بندی‌‌شده‌ای که زمانی بر افزایش بُرد و در مرحله بعد بر ارتقای دقت موشک‌ها داشتند تا اینکه امروز در نقطه‌ای ایستاده‌ایم که نیاز دفاعی‌مان را کاملاً با اتکا به صنعت داخلی تأمین می‌کنیم.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا به یک تصمیم تاریخی و سرنوشت‌ساز نیز اشاره کرد و گفت: پس از فروپاشی شوروی، شرایطی پدید آمده بود که می‌توانستیم به موشک‌هایی با بُرد مدنظر خود دسترسی پیدا کرده و صرفاً خریدار باشیم، اما این هدایت و دوراندیشی رهبر شهید بود که ما را به‌جای خرید خارجی، به سمت تولید کاملاً داخلی سوق داد. امروز مزیت بزرگ ما برخورداری از یک توان موشکی کاملاً بومی است که حتی شدیدترین تحریم‌ها نیز نتوانسته‌اند بر روند پیشرفت آن اثر منفی بگذارند.

وی با اشاره به عبرت‌آموزی از وقایع پس از جنگ تحمیلی و درگیری‌های بعدی نظیر فاصله کوتاه میان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تا جنگ رمضان خاطرنشان کرد: ما به‌سرعت توانستیم خلأ‌های اطلاعاتی و عملیاتی خود را پُر کنیم و یکی از دلایل اصلی غافلگیری دشمن که نهایتاً مجبور به درخواست آتش‌بس و پذیرش مذاکره شد، درک نادرست آنان از این حجم از قدرت دفاعی بازدارنده بود.

سردار سنایی‌راد خاطرنشان کرد: این بازدارندگی، فقط محدود به بُعد سخت‌افزاری نیست، بلکه آن نگاه جامع و چندبُعدی رهبر شهید به مفهوم «ایران قوی»، آمادگی‌های روحی و معنوی را نیز در متن جامعه نهادینه کرد و ثمره این پیوند عمیق را امروز در حمایت مردم از جبهه مقاومت و همراهی نزدیک خیابان با میدان به‌وضوح مشاهده می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نبیه بری: توافق چارپوب دیگر موضوعیت ندارد
جهش 10 درصدی قیمت نفت در یک روز
ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن ساختگی است
مستندسازی اقدامات آمریکا در نقض تفاهم اسلام آباد
وقوع زمین لرزه در سفیدسنگ فریمان
سنتکام سومین شب حملات به ایران را اعلام کرد
کارنامه درخشان نظام سلامت با خدمت‌های درمانی به ۱۱۴ هزار زائر
صدای انفجار در جزیره کیش
تجمع گسترده مردم یمن در قدردانی از ایران
مراسم وداع با شهید محیسنی در هندیجان و امیدیه
هشدار انصارالله یمن درباره عبور از حریم هوایی عربستان
ستاره خلیج فارس آماده تولید بنزین یورو ۵ است
لزوم استفاده از ظرفیت کتابخانه‌ها و کانون‌ها برای تبیین وقایع مدرسه میناب
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه‌های آمریکا و شناور‌های متخاصم؛ هدف حمله‌های ارتش
بازداشت فردی مسلح نزدیک کنگره آمریکا
اوقات شرعی ۲۳ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
رویداد فرهنگی شهید میکائیل میردورقی در خوزستان برگزار می‌شود
نیویورک تایمز: ترامپ کنگره را در خصوص از سرگیری درگیری‌ها با ایران مطلع کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد
حمله سپاه به زیرساخت‌های ارتش آمریکا در عمان و بحرین
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی
به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
انهدام مخازن سوخت و زاغه مهمات پایگاه پرنس حسن اردن
نهایی شدن بندهای اصلی قرارداد گاز ایران و روسیه
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد
بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)