پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی مهاباد با رد شایعه پرداخت بخشی از مطالبات گندمکاران به صورت کالابرگ، گفت: استفاده از کارت اعتباری بانک کشاورزی برای کشاورزان کاملاً اختیاری است و هیچگونه اجباری در این طرح وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مدیرعامل بانک کشاورزی از اجرای طرح ملی «گندم اعتبار دارد» خبر داد و گفت: این طرح با هدف تقویت قدرت خرید تولیدکنندگان تا زمان تسویه نهایی مطالبات آنان طراحی شده است.
وهب متقینیا با اشاره به جزئیات این طرح افزود: اعتبار در نظر گرفتهشده برای گندمکاران بین ۳۰ میلیون تومان تا یک میلیارد تومان تعیین شده است.
در همین حال، بایزید حسنپور، مدیر جهاد کشاورزی مهاباد، با رد شایعه پرداخت بخشی از پول گندم به صورت کالابرگ تأکید کرد: استفاده از این کارت اعتباری کاملاً اختیاری است و هیچ ارتباطی با پرداخت اجباری مطالبات گندمکاران ندارد.