• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۱۵۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۵
کردستان » اقتصادی

توزیع تجهیزات اطفای حریق در منابع طبیعی کردستان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان از توزیع بیش از ۳۰ میلیارد ریال تجهیزات اطفای حریق بین ادارات منابع طبیعی ۱۰ شهرستان استان خبر داد و گفت: از ابتدای فصل حریق تاکنون، تعداد آتش‌سوزی‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۳ درصد و سطح عرصه‌های دچار حریق ۸۳ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان، شریفی‌پور در مراسم اهدای تجهیزات اطفای حریق اظهار کرد: در راستای اقدامات پیشگیرانه، تجهیزات انفرادی و گروهی شامل آتش‌کوب، دمنده، کوله‌پشتی اطفای حریق و سایر اقلام مورد نیاز با اعتباری بیش از ۳۰ میلیارد ریال تهیه و بین ادارات منابع طبیعی ۱۰ شهرستان استان توزیع شد.

وی با اشاره به هشدار‌های هواشناسی درباره افزایش دمای هوا و وزش باد، از مردم، طبیعت‌دوستان و حافظان منابع طبیعی خواست ضمن رعایت نکات ایمنی، هرگونه آتش‌سوزی را از طریق سامانه ۱۵۰۴ یگان حفاظت منابع طبیعی گزارش کنند.

مدیرکل منابع طبیعی کردستان تأکید کرد: افراد غیرمتخصص از ورود به عملیات اطفای حریق خودداری کنند، زیرا رفتار آتش‌سوزی قابل پیش‌بینی نیست و عملیات باید توسط نیرو‌های آموزش‌دیده و دارای گواهینامه، با هماهنگی ستاد مدیریت بحران انجام شود.

شریفی‌پور با بیان اینکه از ابتدای خرداد تاکنون ۱۵ فقره آتش‌سوزی در عرصه‌های جنگلی و مرتعی استان رخ داده است، افزود: در این مدت حدود ۶۶ هکتار از منابع طبیعی دچار حریق شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تعداد حریق‌ها ۹۳ درصد و سطح خسارت ۸۳ درصد کاهش داشته است.

وی ایجاد آتش‌بُر در مناطق پرخطر، تهیه نقشه‌های پهنه‌بندی حریق، استقرار نیرو‌های امدادی در نقاط مستعد، به‌کارگیری دیده‌بانان و تجهیز یگان‌های عملیاتی را از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه عنوان کرد و گفت: این برنامه‌ها با همکاری اداره‌کل مدیریت بحران استانداری، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها اجرا شده و تاکنون نتایج مطلوبی در کاهش آتش‌سوزی‌ها داشته است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ۶۲ درصد مساحت استان را اراضی ملی و منابع طبیعی تشکیل می‌دهد، استمرار اقدامات پیشگیرانه و مشارکت مردم نقش مهمی در جلوگیری از وقوع و گسترش آتش‌سوزی‌ها خواهد داشت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان نیز با تأکید بر ضرورت پیشگیری از آتش‌سوزی‌های منابع طبیعی، گفت: ورود افراد فاقد آموزش و تخصص به عملیات اطفای حریق می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد.

تحسین عزیزی اظهار کرد: اداره‌کل مدیریت بحران استانداری با همکاری اداره‌کل منابع طبیعی، از ماه‌های گذشته برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی اطفای حریق را در دستور کار قرار داده و آموزش نیرو‌های عملیاتی با جدیت دنبال شده است.

وی افزود: افزایش آگاهی عمومی نقش مهمی در کاهش آتش‌سوزی‌ها دارد و هرچه سطح آگاهی مردم بیشتر شود، وقوع حوادث و خسارت‌ها نیز کاهش خواهد یافت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان با اشاره به فعالیت انجمن‌های زیست‌محیطی و نیرو‌های مردمی، از آنان خواست تنها افراد آموزش‌دیده و دارای تخصص در عملیات اطفای حریق مشارکت کنند تا از بروز تلفات انسانی جلوگیری شود.

عزیزی با یادآوری نزدیک شدن به سالگرد جان‌باختن سه نفر از فعالان مردمی در حادثه آتش‌سوزی کوه آبیدر سنندج، گفت: داغ این حادثه همچنان بر دل مردم کردستان باقی مانده و همه ما از وقوع آن متأثر هستیم.

وی ادامه داد: استاندار کردستان پیگیری‌های جدی را در قالب کارگروه فداکاران خدمت انجام داده است تا با فراهم شدن حمایت‌های لازم، از جمله پوشش‌های بیمه‌ای و پیگیری اخذ ردیف‌های استخدامی از سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، بخشی از خدمات و فداکاری‌های این عزیزان مورد حمایت قرار گیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عربستان مسئول حملات و پیامد‌های آن است
حملات هوایی دشمن آمریکایی_صهیونی به نقاطی از امیدیه، ۴ نفر مجروح شدند
حملات تجاوزکارانۀ عربستان به یمن با مجوز آمریکا
جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، ایران را به مردم روسیه معرفی‌کرد
تکرار ادعاهای ضدایرانی اروپا و شورای همکاری خلیج فارس
۱۸ شهید و زخمی در حملات روز دوشنبه صهیونیست‌ها به غزه
وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۳ تیرماه
حادثه دریایی در شمال شرق سواحل عمان
نبیه بری: توافق چارپوب دیگر موضوعیت ندارد
جهش 10 درصدی بهای نفت در یک روز
ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن ساختگی است
مستندسازی اقدامات آمریکا در نقض تفاهم اسلام آباد
وقوع زمین لرزه در سفیدسنگ فریمان
سنتکام سومین شب حملات به ایران را اعلام کرد
کارنامه درخشان نظام سلامت با خدمت‌های درمانی به ۱۱۴ هزار زائر
صدای انفجار در جزیره کیش
تجمع گسترده مردم یمن در قدردانی از ایران
مراسم وداع با شهید محیسنی در هندیجان و امیدیه
هشدار انصارالله یمن درباره عبور از حریم هوایی عربستان
ستاره خلیج فارس آماده تولید بنزین یورو ۵ است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد
حمله سپاه به زیرساخت‌های ارتش آمریکا در عمان و بحرین
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد
به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
نهایی شدن بندهای اصلی قرارداد گاز ایران و روسیه
کنایه عراقچی به ترامپ؛ ۲۰ درصد رقم بسیار بالایی است!
انهدام مخازن سوخت و زاغه مهمات پایگاه پرنس حسن اردن
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)