• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۱۸۵۹
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۹
بین الملل » غرب آسیا

تعطیلی سه راکتور هسته‌ای در فرانسه به علت موج گرما

بنابر اعلام منابع آگاه خبری، هم‌زمان با موج گرما در فرانسه، سه راکتور هسته‌ای در حاشیه رودخانه‌های رون، گارون و موز از مدار خارج شدند.

تعطیلی سه راکتور هسته‌ای در فرانسه به علت موج گرما

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری آناتولی و بنابر اعلام شرکت برق فرانسه (EDF)؛ در پی موج گرمای شدید در این کشور، سه راکتور هسته‌ای مستقر در حاشیه رودخانه‌ها از مدار تولید خارج شده‌اند و هشت راکتور دیگر نیز با کاهش توان فعالیت می‌کنند.

به گفته EDF، این تصمیم به دلیل شرایط جوی، افزایش دمای آب رودخانه‌ها و به‌منظور رعایت مقررات مربوط به تخلیه حرارتی و حفاظت از محیط‌زیست اتخاذ شده است.

بر این اساس، راکتور شماره ۲ نیروگاه گل‌فش در حاشیه رودخانه گارون، راکتور شماره ۳ نیروگاه بوژه در کنار رود رون و راکتور شماره ۲ نیروگاه شو (Chooz) در حاشیه رود موز به طور کامل از مدار خارج شده‌اند.

همچنین EDF اعلام کرد که هشت راکتور دیگر نیز با «تعدیل توان تولید» روبه‌رو شده‌اند. این کاهش توان شامل راکتور‌های شماره ۱ و ۲ نیروگاه سن‌آلبان (Saint-Alban) در کنار رود رون، راکتور‌های شماره ۱ و ۳ نیروگاه بلیاس بر تولید برق هسته‌ای فرانسه تأثیر می‌گذارد. در جریان موج گرمای ماه ژوئن نیز چندین راکتور، از جمله در نیروگاه‌های بوژه و گل‌فش، به‌طور موقت از مدار خارج شده بودند.

 

اختلال در حمل و نقل ریلی در فرانسه در پی موج آتش سوزی‌ها

تعطیلی سه راکتور هسته‌ای در فرانسه به علت موج گرما

چندین آتش‌سوزی روز یکشنبه در مناطق مختلف فرانسه به وقوع پیوست که علاوه بر بسیج صد‌ها آتش‌نشان، موجب اختلال شدید در ترافیک جاده‌ای و ریلی، به‌ویژه در «سن-ا-مارن» شد که منجر به بسته شدن اتوبان آ-۶ گردید.

براساس گزارش خبرگزاری آناتولی از استانبول، رسانه‌های محلی از یک آتش‌سوزی بزرگ در روز یکشنبه در حاشیه اتوبان آ-۶ در «سن-ا-مارن»، میان «نوازی-سور-اکول» و «آشر-لا-فوره» در توده جنگلی «ترو پینیون» خبر دادند. این آتش‌سوزی که از حاشیه اتوبان آغاز شده بود، به سمت توده جنگلی گسترش یافت و موجب ایجاد ستون‌های غلیظ دود شد که از پاریس نیز قابل مشاهده بود.

سبتی خادم‌الله سخنگوی سازمان دفاع غیرنظامی به شبکه بی‌اف‌ام تی‌وی گفت: حدود ۱۰۰ آتش‌نشان شامگاه یکشنبه در محل بسیج شدند و حدود ۳۰ هکتار از اراضی در آتش سوخت. بنا بر همین منبع، دو بالگرد آب‌پاش و دو هواپیما برای کمک به عملیات اعزام شدند.

بر اساس گزارش تی‌اف۱، دو هواپیمای آب‌پاش دیگر نیز از بوردو و نیم تا شامگاه به منطقه اعزام شدند که این نخستین بسیج از این نوع در منطقه «ایل-دو-فرانس» محسوب می‌شود.

به عنوان اقدام احتیاطی، مناطق «لا گارن» و «دفونتن» در «آشر-لا-فوره» تخلیه شدند. شهرداری این خبر را در شبکه اجتماعی فیس‌بوک اعلام کرد و از ساکنان خواست هوشیار باشند.

این آتش‌سوزی همچنین موجب اختلالات عمده ریلی شد. بر اساس اعلام شرکت ملی راه آهن فرانسه، اس‌ان‌سی‌اف، قطار‌هایی که در خط سریع‌السیر «جنوب-شرق» تردد می‌کنند، برای دور زدن منطقه حادثه از مسیر جایگزین (خط کلاسیک) استفاده می‌کنند که این امر زمان سفر را به میزان قابل توجهی افزایش داده است. مطبوعات محلی گزارش دادند که هزاران مسافر شامگاه یکشنبه در ایستگاه «لیون» پاریس منتظر بودند و برخی قطار‌ها تا ۵ ساعت و ۴۰ دقیقه تاخیر داشتند.

فرماندار منطقه «لو-ا-گارون» در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که دو آتش‌سوزی در بعدازظهر یکشنبه در بخش‌های «اوئیس» و «رئو-لیس» رخ داده است.

در «رئو-لیس»، آتش ۵۵ هکتار را درنوردید. به گفته فرمانداری وضعیت تثبیت شده اما به دلیل شرایط نامساعد جوی هنوز به طور کامل مهار نشده است. در «اوئیس» نیز که ۲۰ هکتار در آتش سوخت، این حادثه ناشی از شعله‌ور شدن مجدد پس از طوفان بوده است. فرمانداری تصریح کرد حدود ۲۵۰ آتش‌نشان با کمک نیرو‌های کمکی اعزامی از مناطق همجوار در محل مستقر هستند.

در منطقه «مانش»، آتش‌سوزی پوشش گیاهی در «پورت-بای-سور-مر» که اکنون مهار شده، ۲۱ هکتار را سوزاند. فرمانداری در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد ۱۲ کانکس متحرک (موبیل-هوم)، هفت خودرو و دو کاروان نابود شدند. همچنین دو آتش‌نشان جراحات جزئی برداشته و به مرکز درمانی منتقل شدند.

در «وین»، بیش از ۲۰۰ آتش‌نشان شامگاه یکشنبه برای مقابله با چندین آتش‌سوزی در فضا‌های طبیعی در سراسر این منطقه بسیج شدند. آتش‌نشانی وین از مردم خواست که خطوط اضطراری ۱۸ و ۱۱۲ را اشغال نکنند و هرگونه شروع آتش‌سوزی را با دقت گزارش دهند.

علاوه بر این، فرمانداری اعلام کرد اوایل عصر امروز آتش‌سوزی دیگری در «روئودن» در «سارت» رخ داد و دود غلیظ همچنان قابل مشاهده است.

در مقابل، در «دروم» وضعیت آتش‌سوزی توده کوهستانی «ژوستن» رو به بهبود است. فرماندار این منطقه در گزارش وضعیت ساعت ۲۰ از بهبود چشمگیر اوضاع خبر داد؛ چرا که طی روز هیچ تحول قابل توجهی در حاشیه آتش‌سوزی مشاهده نشد و نقاط داغ و کانون‌های دود مهار شدند.

سازمان هواشناسی فرانسه اعلام کرد: موج گرما که از ۴ ژوئیه فرانسه را درگیر کرده، «دست‌کم تا ۱۴ ژوئیه» ادامه خواهد داشت و پس از آن کاهش تدریجی دما از سمت غرب ممکن است رخ دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عربستان مسئول حملات و پیامد‌های آن است
حملات هوایی دشمن آمریکایی_صهیونی به نقاطی از امیدیه، ۴ نفر مجروح شدند
حملات تجاوزکارانۀ عربستان به یمن با مجوز آمریکا
جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، ایران را به مردم روسیه معرفی‌کرد
تکرار ادعاهای ضدایرانی اروپا و شورای همکاری خلیج فارس
۱۸ شهید و زخمی در حملات روز دوشنبه صهیونیست‌ها به غزه
وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۳ تیرماه
حادثه دریایی در شمال شرق سواحل عمان
نبیه بری: توافق چارپوب دیگر موضوعیت ندارد
جهش 10 درصدی بهای نفت در یک روز
ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن ساختگی است
مستندسازی اقدامات آمریکا در نقض تفاهم اسلام آباد
وقوع زمین لرزه در سفیدسنگ فریمان
سنتکام سومین شب حملات به ایران را اعلام کرد
کارنامه درخشان نظام سلامت با خدمت‌های درمانی به ۱۱۴ هزار زائر
صدای انفجار در جزیره کیش
تجمع گسترده مردم یمن در قدردانی از ایران
مراسم وداع با شهید محیسنی در هندیجان و امیدیه
هشدار انصارالله یمن درباره عبور از حریم هوایی عربستان
ستاره خلیج فارس آماده تولید بنزین یورو ۵ است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد
حمله سپاه به زیرساخت‌های ارتش آمریکا در عمان و بحرین
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد
به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
نهایی شدن بندهای اصلی قرارداد گاز ایران و روسیه
کنایه عراقچی به ترامپ؛ ۲۰ درصد رقم بسیار بالایی است!
انهدام مخازن سوخت و زاغه مهمات پایگاه پرنس حسن اردن
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)