• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۱۹۳۳
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

بیمه سلامت رکورد ۵۰۰ میلیون نسخه را پشت سر گذاشت

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: با اجرای نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک و حذف دفترچه‌های درمان کاغذی، از ابتدای اجرای طرح تاکنون حدود ۵۰۰ میلیون نسخه الکترونیک صادر شده که روزانه به طور متوسط ۶۰۰ هزار و سالانه ۲۲۰ میلیون نسخه الکترونیک در سامانه ثبت می‌شود.

روزانه ۶۰۰ هزار نسخه الکترونیک ثبت می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد مهدی ناصحی به مناسبت روز بزرگداشت خوارزمی و روز فناوری اطلاعات افزود: مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی، موتور تحول دیجیتال سازمان بیمه سلامت ایران است. ماموریت این مرکز، طراحی و اجرای سیاست‌های کلان فناوری اطلاعات، توسعه سامانه‌های ملی بیمه‌ای و ارتقای امنیت سایبری است.

وی ادامه داد: این مرکز با رویکردی هوشمند و مبتنی بر داده، به دنبال ایجاد زیرساخت‌های فناورانه‌ای است که ضمن تسهیل فرآیند‌های بیمه‌ای، شفافیت، سرعت و دقت را در خدمات سلامت افزایش دهد و گامی موثر در تحقق دولت الکترونیک بردارد.

هوشمندسازی فرآیند‌ها در دستور کار سازمان بیمه سلامت

ناصحی بیان کرد: سازمان بیمه سلامت ایران با هدف ارتقای کارایی، شفافیت، سرعت ارائه خدمات، رویکردی مبتنی بر هوشمندسازی فرآیند‌ها و توسعه خدمات الکترونیک را در پیش گرفته است. این سازمان در راستای سیاست‌های کلان دولت الکترونیک، با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین اطلاعاتی، به دنبال ایجاد زیرساخت‌های یکپارچه، تسهیل دسترسی بیمه‌شدگان به خدمات، و افزایش نظارت اثربخش در نظام سلامت کشور است.

وی ادامه داد: در همین راستا، سازمان بیمه سلامت با طراحی و پیاده‌سازی بیش از ۶۰ سامانه و زیرسامانه دیجیتال و هوشمند، گام‌های موثری در جهت تحول اداری و تحقق اهداف دولت الکترونیک برداشته است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: برخی از این سامانه‌ها شامل سامانه خدمت بیمه شدگان، سامانه عملیات یکپارچه بیمه‌گری و درآمد (ندا)، سامانه نسخه نویسی الکترونیک، سامانه رسیدگی الکترونیک اسناد بستری، پنل مدیریت شرکای کاری، سامانه استعلام دارو‌های مورد تعهد سازمان بیمه، سامانه عقد قرارداد، سامانه ارائه خدمات دیالیز، سامانه ارائه خدمات فیزیوتراپی است.

تحول دیجیتال و هوشمندسازی خدمات بیمه‌ای

ناصحی اظهار کرد: تحول دیجیتال از مهم‌ترین مسیر‌های نوسازی در خدمات عمومی کشور است. سازمان بیمه سلامت ایران با ورود به عرصه فناوری‌های نوین، ارتقا و توسعه سامانه نسخه الکترونیک، توانسته چهره‌ای تازه از خدمات بیمه‌ای ارائه کند؛ خدماتی سریع، شفاف و در دسترس برای همه که از طریق سامانه‌ها پیگیری و اجرا می‌شود. در این راستا، صدور و تمدید بیمه‌نامه‌ها به‌صورت الکترونیکی و غیرحضوری انجام می‌شود تا مردم بدون نیاز به حضور در شعب، امور خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: اکنون بیمه‌شدگان با نظم، دقت و شفافیت بیشتری که در نظام درمان ایجاد شده است، تنها با کارت ملی می‌توانند در تمام مراکز طرف قرارداد خدمات دریافت کنند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: همچنین اپلیکیشن «بیمه سلامت من» و «سامانه شهروندی» امکان مشاهده سوابق درمانی و بیمه‌ای را برای همه بیمه‌شدگان فراهم کرده است. این اقدامات، نماد گذار از نظام اداری سنتی به نظام هوشمند و پاسخگو است که موجب افزایش رضایتمندی مردم و کاهش هزینه‌های اجرایی شده است.

ناصحی اظهار کرد: با گسترش فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی، ارائه خدمات به صورت غیرحضوری به یکی از محور‌های اصلی تحول در نظام اداری و خدمت‌رسانی کشور تبدیل شده است. هدف از توسعه خدمات غیرحضوری، تسهیل دسترسی مردم به خدمات، کاهش مراجعه‌های حضوری، صرفه‌جویی در زمان و هزینه، افزایش شفافیت و ارتقای رضایت‌مندی خدمت‌گیرندگان است. در همین راستا، سازمان بیمه سلامت ایران با بهره‌گیری از بستر‌های الکترونیکی و سامانه‌های هوشمند، گام‌های موثری در مسیر تحقق دولت الکترونیک و تحول دیجیتال برداشته‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل ناوگان حمل‌ و نقل عمومی خراسان جنوبی برای سفر‌های تابستانی
تجدید بیعت کهگیلویه و بویراحمدی ها با ایران مقتدر
بازسازی ۹۰ درصدی ناوگان اتوبوسرانی در منطقه ۹
راهیابی «یَل» از اردبیل به جشنواره فیلم کوتاه آلمان
اجتماع باشکوه عاشقان ولایت در یکصد و سی و پنجمین قرار شبانه در خراسان شمالی
تداوم ایستادگی در شب ۱۳۵؛ تجمعات مردمی شهریار برای خونخواهی رهبر شهید
وقوع آتش‌سوزی در ارتفاعات شیراز
آیین بزرگداشت رهبر شهید ایران در شهرستان‌های خراسان شمالی
آزاد سازی ۶ هزار و ۷۰۰ مترمربع زمین به وضعیت زراعی شهرستان خرم آباد
آغاز مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در خراسان جنوبی
آمادگی کامل خراسان شمالی برای برگزاری باشکوه اربعین حسینی
ضوابط حفاظتی برای هفت اثر تاریخی خراسان شمالی ابلاغ شد
تداوم جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
انهدام رادار پاتریوت و کنترل هوایی ناوگان پنجم دریایی آمریکا
ازسرگیری پرواز‌های فرودگاه سیرجان پس از چهار ماه وقفه
صعود تیم والیبال نوجوانان ایران به مرحله حذفی قهرمانی آسیا
کاشت ذرت دانه‌ای در ۱۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان ارزوئیه
قاب‌های ماندگار بدرقه رهبر شهید
نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶،اسپانیا - فرانسه؛ جنگ ستارگان در دالاس
شکاری از پرسپولیس جدا شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش
کنایه عراقچی به ترامپ؛ ۲۰ درصد رقم بسیار بالایی است!
حمله سپاه به زیرساخت‌های ارتش آمریکا در عمان و بحرین
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی
به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
نهایی شدن بندهای اصلی قرارداد گاز ایران و روسیه
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۴ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)