• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۳۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۰
اقتصادی » صنعت

لاهوتی: اولویت ما اجرای مدیریت هوشمند در شهرک‌های صنعتی است

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در شهرک‌های صنعتی نسل جدید، مدیریت هوشمند را در همه ابعاد دنبال می‌کنیم.

لاهوتی: سیاست اصلی ما ایجاد شهرک های نسل جدید است

به گزارش خبرنگار تحریریه صنعت و معدن خبرگزاری صدا و سیما آقای طهمورث لاهوتی در نشست مدیران سازمان با مسئولان قضایی استان تهران با بیان اینکه وظیفه ما آماده سازی و فراهم کردن خدمات زیربنایی و توسعه زیر ساخت هاست تا زمینه رشد و توسعه اقتصادی فراهم شود. گفت: اکنون در شهرک‌های صنعتی در بحث زمین و برق و انرژی با محدودیت‌های مواجه هستیم. 

لاهوتی با بیان اینکه سیاست اصلی ما ایجاد شهرک‌های نسل جدید است افزود: شهرک‌های صنعتی نسل جدید را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی ادامه داد: طی ۶۲ سال گذشته رشد و توسعه شهرک‌ها با روش قبلی انجام می‌شد که به روز رسانی نشده است و توسعه آنها براساس سیاست‌های قبلی بوده است؛ اما در شهرک‌های صنعتی نسل جدید مدیریت هوشمند را در همه ابعاد دنبال می‌کنیم. به صورت برخط واحد‌های تولیدی رصد می‌شوند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت:در بحث فضای برخط و ابری می‌توان فعالیت بنگاه‌ها و واحد‌های تولیدی را در داخل شهرک‌ها رصد کرد که آیا تولید می‌کند یا خیر. نیروی کارش را تعدیل شده یا خیر. زنجیره تامین تولید و توزیع اش به چه صورت است بتوان به صورت برخط مدیریت کرد. 

وی ادامه داد: در جنگ دوازده روزه و جنگ رمضان از طریق این فضای هوشمند فعالیت واحد‌ها را رصد می‌کردیم.

لاهوتی افزود: اکنون ۸۸۲ شهرک صنعتی در کشور داریم که ۱۱۰ هزار طرف قرارداد در این شهرک‌ها فعالیت می‌کنند. 

وی افزود: نگاه سازمان این است که خدمات کیفی به بنگاه‌ها ارائه کند و خدمات نرم ما بیشتر خواهد بود تا از زیرساخت‌های استفاده شایسته‌ای داشته باشیم.

مطالبه جدی برای بازسازی واحد‌های تولیدی آسیب دیده

جانشین رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: تولیدکنندگان از بازسازی واحد‌های تولیدی گلایه دارند و خاطره خوبی از بازسازی واحد‌های آسیب دیده در دو جنگ تحمیلی نداریم.

محمدرضا صاحبی‌پسندیده، در نشست مدیران سازمان با مسئولان قضایی استان تهران با اشاره به نام‌گذاری سال‌های اخیر به موضوع تولید و اهمیت این مسئله بر اقتصاد درون‌زا و اقتصاد مقاومتی به عنوان دو راهکار و شاه‌کلید قطع وابستگی، گفت: سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران نقش بی‌نظیری در مطالبه‌گری برای رفع موانع پیش روی نظام تولید و حمایت از تولیدکنندگان به عنوان مدعی‌العموم دارد.

وی با گلایه از اجرای غیرمنسجم قوانین به عنوان یکی از موانع تولید، افزود: نظام اجرایی برای حمایت از تولید باید هم‌صدا، هم‌فکر و همه‌جانبه باشد.

صاحبی‌پسندیده همچنین بر رصد و پایش زنجیره تولید از ابتدا تا انتها تأکید کرد و افزود: این رصد می‌تواند در مسیر تولید از رفع کمبود مواد اولیه تا سایر موارد کمک کننده باشد.

جانشین رئیس کل دادگستری استان تهران با بیان اینکه فرایند تولید متولی ندارد، گفت: تولیدکنندگان از بازسازی واحد‌های تولیدی گله دارند و خاطره خوبی از بازسازی واحد‌های آسیب دیده نداریم.

وی با بیان اینکه در این خصوص باید مطالبه جدی داشته باشیم تا موانع بزودی برطرف شود، افزود: خیلی از این واحد‌ها نیاز به زمین معوض دارند، چند ماه از سال گذشته هنوز این زمین‌ها ارزش گذاری نشده‌اند و برآورد خسارت صورت نگرفته است.

وی درباره شناسایی اراضی راکد در شهرک‌های صنعتی سراسر کشور نیز گفت: سه هکتار زمین ۱۵ سال پیش واگذار شده، اما هیچ گونه فعالیت و کاری روی زمین انجام نشده است که با دستور قضایی بعد از ۱۵ سال لغو قرار داد شد.

جانشین رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: شناسایی اراضی راکد در شهرک‌های صنعتی باید در دستور کار قرار گیرد و تعیین تکلیف شوند.

گفتنی است؛ در این نشست، روسای دادگستری‌های شهرستان‌های استان تهران و کارگروه‌های مختلف مرتبط با تولید، به بیان مهم‌ترین نظرات، پیشنهاد‌ها و دیدگاه‌های خود در خصوص مسائل مرتبط با صنایع و شهرک‌های صنعتی پرداختند.

همچنین معاونان و مدیران سازمان، اقدامات انجام شده در این راستا و راهکار‌های پیشنهادی برای رفع موانع موجود را تشریح کردند.

دو دستگاه، بر هم‌افزایی و اهتمام جدی با عزم جهادی برای حمایت از صنعتگران و رونق همه‌جانبه تولید در راستای تحقق شعار سال تأکید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران
آمار شهدا و مجروحان حمله دشمن به هرمزگان، ۲۷ تیر
فرماندهی ندسا: در ساعات گذشته ۴ کشتی متخلف متوقف شدند
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت های هرمزگان
پایگاه‌های آمریکا در اردن و کویت، آماج حملات پهپادی ارتش
تسلط ایران بر تنگه هرمز، خواست و مطالبه همه ایرانی‌هاست
گزارش معاریو از افزایش مهاجرت معکوس در سرزمین‌های اشغالی
تداوم بی وقفه روند درمان بیماران بیمارستان شهید دکتر مجید بقایی اهواز
حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه پناهندگان در غزه
درگذشت مادر شهید والامقام محمدعلی اسدی در اندیکا
اوقات شرعی ۲۷ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
اتفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز
حمله موشکی دشمن آمریکایی به نقاطی از اطراف شهر اهواز
اسکای نیوز: آمریکا، عامل جنایت مدرسه میناب است
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند
ادامه حمله دشمن آمریکایی به مناطقی از هرمزگان
خشم و ایستادگی مردم استان در قرار شبانه انتقام خواهی
سازمان ملل حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران را محکوم کرد
پرداخت ۲.۵ همت خسارت به آسیب دیدگان جنگ رمضان
انهدام محل نگهداری شمپادهای آمریکا در بحرین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فراخوان ملی برای یاری هموطنان جنوب کشور
تلاش بی‌وقفه کارکنان صنعت برق در جنوب کشور
سردار شکارچی: دهان آمریکایی‌ها را پر از خاک می‌کنیم
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۶ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
مراکز و پایگاه آمریکا در بحرین آماج حمله‌های پهپادی ارتش 
تامین برق مناطق جنوبی و آسیب دیده در جنگ در اولویت وزارت نیرو
حمله غافلگیرانه سپاه به مرکز فرماندهی عملیات دشمن در سوریه
تعمیرات اساسی سکو‌های دریایی پارس جنوبی در حال اجراست
بازگشت سرمایه نیروگاه‌های خورشیدی خانگی در کمتر از پنج سال
آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیک‌تر می‌کنند
آمار شهدا و مجروحان حمله دشمن به محله تپه الله اکبر بندرعباس
پیامد‌های حمله علیه ایران تا دریای سرخ کشیده خواهد شد
هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود
نقص فنی، عامل خاموشی برق بخشی از محدوده نوبنیاد کیش
حملات آمریکا به زیرساخت‌ها، مصداق جنایت جنگی است
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست  (۲ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۲ نظر)
آماده شدن نخستین واحد‌های طرح مسکن سبحان قرچک  (۱ نظر)
پزشکیان: لفاظی‌های ترامپ را در عمل جواب می‌دهیم  (۱ نظر)
افشاگری معاون رئیس جمهور آمریکا درباره اپستین  (۱ نظر)
رشد سه برابری سرمایه گذاری در بخش کشاورزی خوزستان  (۱ نظر)
بخش مهمی از تربیت دانش‌آموزان با نماز گره خورده است  (۱ نظر)
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری  (۱ نظر)
حمایت قاطع ارتش از سپاه دربرابر اقدام خباثت‌آمیز انگلیس  (۱ نظر)
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۶ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
گرانی خودرو حاصل فرمول‌های شورای رقابت  (۱ نظر)
محل تجمع سربازان ارتش تروریستی آمریکا زیر حملات سپاه  (۱ نظر)
آتش‌سوزی ده‌ها هزار هکتار از جنگل‌های فرانسه  (۱ نظر)
حمله غافلگیرانه سپاه به مرکز فرماندهی عملیات دشمن در سوریه  (۱ نظر)