پخش زنده
امروز: -
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: همه باید کمک کنند تا جبهه ضد تروریسم تقویت شود و کشورهای منطقه باید دراین رابطه نقش فعالتری ایفاء کنند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر ظریف در دیدار شل ماگنه بوندویک نخست وزیر سابق نروژ با اشاره به اقدامات ایران در نزدیک شدن دیدگاه ها درخصوص مقابله با موضوع افراطی گری گفت: اخیرا اجلاسی در قم با حضور علمای برجسته بر ضد موضوع تکفیر برگزار و بر لزوم همفکری ادیان مختلف برای یافتن راه های مبارزه با تروریسم و افراطی گرایی تاکید شد.
وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به تحولات منطقه خاورمیانه اضافه کرد: همه باید کمک کنند تا جبهه ضد تروریسم تقویت شود و کشورهای منطقه باید دراین رابطه نقش فعالتری ایفاء کنند.
وی همچنین با اشاره به مذاکرات هسته ای گفت: ایران در مذاکرات جدی است و رسیدن به توافق به اراده طرف مقابل بستگی دارد.
نخست وزیر سابق نروژ در این دیدار با اشاره به گسترش افراطی گری در خاورمیانه و پیوستن افرادی از اروپا به گروههای افراطی در منطقه، ابتکار دکتر روحانی در خصوص مبارزه علیه خشونت و افراطی گری را ایده ای بسیار مناسب دانست.
شل ماگنه بوندویک ابراز امیدواری کرد مذاکرات هسته ای بین گروه 1+5 و ایران به توافق نهایی منجر و در پی آن تحریم های غیر سازنده علیه جمهوری اسلامی ایران برداشته شود.
دیدار معاون وزیرخارجه تاجیکستان با ظریف
دکتر ظریف در دیدار نظام الدین شمس الدین زاهدی معاون وزیر امور خارجه تاجیکستان با اشاره به سوابق مشترک فرهنگی ، تاریخی ، دینی دو ملت ایران و تاجیکستان ابراز امیدواری کرد مناسبات دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.
وی با اشاره به پیشرفت و توسعه تاجیکستان ظرف سالهای اخیر تاکید کرد: با توجه به توانمندی های فنی و مهندسی ایران زمینه همکاری های بیشتر بین دو کشور در حوزه روابط اقتصادی فراهم است.
وزیر امورخارجه کشورمان تصریح کرد: سه کشور ایران تاجیکستان و افغانستان می توانند در حوزه های مختلف همکاری داشته باشند.
وی ابراز امیدواری کرد اجلاس سه جانبه وزرای خارجه ایران، تاجیکستان و افغانستان در آینده نزدیک برگزار شود.
زاهدی معاون وزیر خارجه تاجیکستان در این دیدار تاکید کرد: سفر دکتر روحانی به تاجیکستان زمینه گسترش مناسبات دو جانبه را فراهم کرده و اراده سیاسی مقامات ارشد دو کشور فضای بسیار مثبتی برای توسعه همکاریها بوجود آورده است.
وی افزود: همکاری بین کشورهای شرکت کننده در همایش بین المللی جهان علیه خشونت و افراطی گری می تواند زمینه رشد و توسعه همکاریهای همه جانبه در این خصوص را فراهم کرده و در مقابل توسعه خشونت و عقب ماندگی را از بین ببرد.