• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۴۰۸۴
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۷
صفحه نخست » عمومی

کسی نمی تواند ما را منزوی کند

رئیس جمهور گفت: کسی نمی تواند ما را منزوی کند اما بدون تدبیر شاید خودمان، خودمان را منزوی کنیم اما اگر متحد باشیم و با تدبیر جلو برویم هیچ قدرتی نمی تواند ما را منزوی کند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای روحانی در نخستین همایش استانداران و سفرای ایرانی مقیم کشورهای همسایه گفت: اگر رشد و توسعه را می خواهیم به رابطه با جهان نیاز داریم.
رییس جمهور افزود: آنچه از تاریخ یادمان هست یکی از راه های توسعه کشورها تجارت بین المللی بوده است.
روحانی گفت: حتی در دوران قبل از اسلام هم اگر مکه حرکتی داشت به خاطر این بود که ایام زیارت و حج ، ایامی بود که همه از کشورها و مناطق اطراف می آمدند و تجارت بود که آن منطقه را رشد داد.
رشد کشور در گرو توسعه مناسبات خارجی است
رییس جمهور افزود: بدون تجارت و رابطه و اقتصاد و سرمایه گذاری و فناوری و دانش و روابط فرهنگی و منطقه ای امکان توسعه وجود ندارد و هیچ کشوری در انزوا به توسعه قابل قبولی نمی رسد.
روحانی افزود: ایران به عنوان قلب منطقه و جهان و باتوجه به موقعیت های جغرافیایی و ژئوپلتیکی و ژئواستراتژیکی جایگاهی ویژه دارد و اکنون بخش بزرگی از خطوط فیبر نوری شرق - غرب از کشور ما عبور می کند.
رئیس جمهور گفت: اگر شرایط آماده شود بهترین مسیر برای خط هوایی، فضای ایران است.
جایگاه مهم ایران در توسعه 
روحانی با اشاره به جایگاه خاص ایران از نظر راه و راه آهن افزود: اکنون با افتتاح خط راه آهن اینچه برون در واقع چین را به ایران و خلیج فارس متصل کردیم و با راه آهنی که از چابهار به سمت زاهدان و در نهایت به راه آهن سراسری متصل می شود دنیا را به دریای عمان متصل می کنیم.
رئیس جمهور گفت: ایران جایگاه مهمی در توسعه دارد و ما ثابت کرده ایم که قصد تعرض به هیچ کشوری را نداریم.
روحانی افزود: توسعه ایران به ضرر هیچ کشوری چه همسایه و چه غیرهمسایه نخواهد بود.
موفقیت دولت ، در سایه همکاری مردم و حمایت رهبری
 
رئیس جمهور گفت: تردیدی ندارم که تمام موفقیت های دولت در سایه همکاری مردم ، حضور مردم در صحنه و حمایت های مقام معظم رهبری بوده است و اگر عنایت حق و این سرمایه ها را نداشتیم نمی توانستیم به توفیق مدنظر خود برسیم.
روحانی افزود: دستور جلسه بسیار خوبی در اینجا برای تحرک در زمینه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با کشورهای همجوار وجود دارد.
رییس جمهور گفت: دولت یازدهم از آغاز کار خود وعده هایی را که در زمینه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در انتخابات به مردم داده بود و با رای مردم آن برنامه ها و وعده ها در واقع مصوب ملت ایران بود ؛ مصمم شد برای اجرای نظرهای مردم فهیم و بزرگوار ایران در زمینه های مختلف هم برنامه ریزی و هم در زمینه اجرا از همه توان خود استفاده کند.
روحانی تاکید کرد: دولت معتقد است توان دولت در سایه سرمایه اجتماعی خواهد بود اگر این دولت بتواند افکارعمومی و همکاری مردم را جذب و جلب کند.
رییس جمهور افزود: ما معتقدیم تاکنون این چنین بوده است و مردم در همه صحنه ها حضور داشته  و با همه وجود از دولت حمایت کرده اند.
کاهش تورم  به زیر 16 درصد
روحانی افزود: امروز مرکز آمار کشور اعلام کرد تورم 12 ماهه تا بهمن به 15 و 2 دهم درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه وعده ما به مردم برای سال 93 این بود که تلاش می کنیم تورم را به 25 درصد برسانیم گفت: همانطور که می دانید تورم بالای 40 درصد را به زیر 16 درصد رسانده ایم.
روحانی با بیان اینکه بسیاری از صاحب نظران داخلی و خارجی به صورت حضوری و یا مکتوب اعلام کرده اند که این کار دولت شبه معجزه است افزود: این معجزه برای ملت و دولت خادم مردم است.
رئیس جمهور گفت: مردم ایران در این یک سال و نیم کاری کردند که بسیار عظیم و بزرگ بوده است.
رشد اقتصادی کشور را مثبت کردیم 
وی اضافه کرد: رشد اقتصادی کشور در دو سال 91 و 92در مجموع منفی 9 درصد بوده است و چه کسی فکر می کرد که این رقم را بتوانیم به رشد مثبت برسانیم.
روحانی افزود:‌ رشد شش ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 4 درصد بوده است و پیش بینی می شود تا پایان سال هم این رشد مثبت باشد.
رشد کشور باید جامع و همه جانبه باشد
رئیس جمهور گفت: بزرگترین سرمایه دولت سرمایه اجتماعی است.
روحانی افزود: وعده ای که به مردم داده بودیم بهبود معیشت و زندگی راحت تر داشتن مردم و قرارگرفتن کشور در مسیر رشد و توسعه بود که البته رشد و توسعه کشور باید جامع و همه جانبه باشد.
رئیس جمهور گفت: یکبار دیگر به همه استانداران اعلام می کنم که همه مسئولان اجرایی که زیرنظر شما هستند باید در خدمت مردم باشند.
نباید هیچ خادمی را از خدمت محروم کنیم
روحانی با بیان اینکه از نظر ما جناح ها و حزب ها فرقی نمی کند و هر جناحی که بیشتر به ملت خدمت کند از نظر ما جناح برتر است، افزود: عنوان، مارک، این و آن و الف و ب برای ما مطرح نیست و نباید هیچ خادمی را از ارائه خدمت محروم کنیم اما مسئولان اجرایی باید به رای مردم در 24 خرداد 92 معتقد باشند.
رئیس جمهور گفت: اگر کسی اعتقاد به رای مردم ندارد می تواند در کشور کار و فعالیت کند اما نمی تواند در سطح بالای کشور مدیر باشد.
روحانی افزود: این مسئله ای است که مردم آن را قبول نمی کنند و ما نیز در فعالیت ها به سوابق افراد و وابستگی سیاسی و جناحی کاری نداریم اما مسئولان باید به رای مردم اعتقاد داشته باشند.
رئیس جمهور گفت: اگر کسی 24 خرداد را قبول ندارد می تواند در سمت دیگری خدمت کند چرا که «ان ارض الله واسعه» و در مکان و پست دیگری خدمت کند اما اگر بخواهد مسئول رده بالای کشور باشد این قابل قبول نیست. 
به وعده ای که داده ایم ، وفا کنیم
روحانی با بیان اینکه همه ما بار سنگینی را بر دوش گرفته ایم و فردی که مسئولیت برعهده می گیرد در برابر خدا و ملت بار امانت سنگین را بر دوش دارد، افزود: ما باید این بار امانت را به مقصد برسانیم و به وعده ای که به مردم داده ایم وفا کنیم.
بزرگترین سرمایه ما سرمایه اجتماعی است
رئیس جمهور گفت: اگر خدای ناکرده مسئولان اجرایی کشور به خواست و مطالبه مردم عمل نکنند و در وعده های داده شده توسط دولت یازدهم سستی به وجود آید اولین ضربه مهم به اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی وارد می شود.
روحانی افزود: بزرگترین سرمایه ما سرمایه اجتماعی است و امید ما در سایه سرمایه اجتماعی به وجود می آید و ادامه می یابد و تدبیر ما برای تقویت سرمایه اجتماعی این گونه است که اگر مردم و دولت دست به دست هم بدهند ما از همه مشکلات می توانیم عبور کنیم.
رشد منهای 9 بوده و ما به مثبت دو و سه رساندیم
رئیس جمهور گفت: البته مشکلات زیاد است ، رشد مثبت دو یا سه درصد رشدی نیست که به طور کامل مورد قبول مردم باشد فعلا ما دنبال هموار کردن چاله چوله های گذشته و سرعت گرفتن ماشین هستیم و امیدواریم بتوانیم جبران کنیم.
روحانی افزود: رشد منهای 9 بوده و ما به مثبت دو و سه رساندیم؛ ولی بعد که به زمین هموار رسیدیم باید کار سرعت بگیرد. 
رویکرد دولت در سیاست خارجی تعامل سازنده با جهان است
وی گفت: تعامل سازنده با جهان از طرف ما صد درصد شروع شده است و باید شرایطی را فراهم کنیم که جهان نیز همین تعامل را با ما داشته باشد.
رئیس جمهور گفت: یک نمونه مذاکرات هسته ای است که در چارچوب منافع و عزت ملت قدم به قدم پیش می رویم.
روحانی با تشکر از زحمات شبانه روزی تیم مذاکره کننده هسته ای افزود: این دفعه ترکیب هیات نشان از اراده قاطع ملت ایران برای تعامل سازنده با جهان دارد.
رئیس جمهور گفت: ملت ایران نشان داد که از سربازان خط مقدمش حمایت می کند.
روحانی افزود: ملت ما از این مجاهدان خط مقدم هم حمایت  و هم به بیانی تشکر می کند، حالا یک اقلیت اندک را همیشه داریم و نباید نگران باشیم.
رئیس جمهور گفت: در ایران دموکراسی و آزادی وجود دارد و نظرات هم یکسان نیست، ما باید با نظر اکثریت قاطع، کشور را اداره کنیم.
حمایت بالای 80درصدی مردم از رویکرد هسته‌ای دولت
روحانی افزود: تاکنون هرچه نظرسنجی درباره موضوع هسته ای داشتیم حاکی از حمایت 80 درصدی مردم است.
رئیس جمهور گفت: دولت در مسیری حرکت می کند که اکثریت قاطع مردم از این مسیر حمایت می کنند.
روحانی افزود: کار ما فقط اقتصاد و سیاست خارجی نیست، سیاست داخلی نیز برای ما بسیار مهم است.
رئیس جمهور گفت: باید به نقطه ای برسیم که وحدت در جامعه بیشتر شود و فاصله ها را کم کنیم و نگذاریم در جامعه انشقاق بوجود آید.
روحانی افزود: یکی دیگر از وعده های ما این بود که این دولت، دولت آشتی است و می خواهد گروه ها، جناح ها و افکار را به هم نزدیک کند.
رشد کشور در گرو توسعه مناسبات خارجی است
رئیس جمهور گفت: حرکت ما باید به سمت اجرای برنامه ای باشد که به مردم وعده دادیم و مردم با رأی خودشان آن را مصوب کردند.
روحانی افزود: برای پیشرفت، حرکت به جلو و دستیابی به اقتصاد مقاومتی در زمینه روابط با دیگران چکار باید انجام دهیم؟ اینکه بعضی فکر می کنند که کشوری می تواند بدون رابطه با بیرون به رشد و توسعه برسد، حتماً اشتباه می کنند.
وی افزود: می شود زندگی بخور نمیر داشت، مردم بتوانند زندگی کنند و می شود از جیب مردم نیز برداشت کرد؛ رشد منفی یعنی همین که ثروت مردم را کاهش دادن.
رئیس جمهور گفت: می شود 9 درصد ثروت مردم را کاهش داد یا  آن را 10 یا 15 درصد بیشتر کرد.
روحانی اضافه کرد: بنا بود حداقل رشد ما در برنامه چشم انداز 20 ساله 8 درصد باشد، اما کو؟ حساب کنید، می شود رشد 2.5 درصدی در 10 ساله اول چشم انداز 20 ساله. آیا ما به دنبال این بودیم که رشد 2.5 درصدی به دست بیاوریم در 10 سال اول برنامه چشم انداز؟
وی افزود: می دانید که در هر برنامه ای نیمه اول است که شتاب دارد و در عین حال مردم در صحنه هستند.
رئیس جمهور گفت : مسئول برنامه و خط مشی اجرایی طبق قانون اساسی، رئیس جمهور است که با مشورت با وزیران کار را پیش می برد و اجرا نیز بر عهده مجریان است و شما مسئولیت سنگینی در داخل یا خارج کشور بر عهده دارید؛  به این مسیر ادامه دهید و کار را به مقصد برسانید.
ایران خدمت بزرگی به جهان کرده است
رئیس جمهور گفت: ایران در تجارت از دیرباز به دنیا کمک کرده و در مسیر تجارت جهانی بوده است.
روحانی افزود: ایران از لحاظ علمی در قرون سابق یکی از مراکز بزرگ علمی دنیا بوده است البته ایران وسیع و بزرگتر از ایران سیاسی فعلی.
وی گفت: من چندی پیش به یکی از کتابخانه های حیدرآباد هند رفتم که حدود 25 هزار نسخه خطی در آن جا وجود دارد که اکثر این نسخه ها به زبان فارسی است یا اگر عربی است دانشمندان ایرانی آن را نوشته اند.
رئیس جمهور تصریح کرد: ایران خدمت بزرگی کرده و بزرگترین دانشمندان ریاضی، طب ، فیزیک ، شیمی  و جبر در گذشته ایرانی بودند و اندیشمندان و دانشمندان بزرگی در ایران داشته ایم و ایران همیشه به همه خیر و برکت رسانده است.
روحانی افزود: ایران ضرر نرسانده و 200 سال است که علیه هیچ کشوری ، جنگی را آغاز نکرده است و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همیشه دیگران اگر به ما تجاوز کردند ما پاسخ دادیم و دفاع کردیم.
نخستین قدم در سیاست خارجی روابط خوب با همسایگان است 
وی گفت: اولین قدم در سیاست خارجی ما بی تردید روابط خوب با همسایگان است که این نخستین قدم است که هم از لحاظ امنیت ملی و هم از لحاظ فرهنگی برای ما بسیار مهم است چون بسیاری از این کشورها از لحاظ فرهنگی از دیرباز به ما متصل هستند .
رئیس جمهور ادامه داد: مگر کشورهای شمالی ، حتی برخی کشورهای غربی و یا عراق و افغانستان و پاکستان همه این کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز  از لحاظ فرهنگی به ما متصل نیستند؟
وی گفت: ما شرایط خاص و ویژه ای با همسایگانمان داریم و بسیاری از امور اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی بدون حضور همسایگان امکان پذیر نیست.
روحانی افزود: جاده، فیبرنوری، خط هوایی، راه آهن ،  بنادر و کشتیرانی بدون همسایگان نمی شود و ارتباط ما با دنیا از طریق همسایه است و از طریق همسایه باید به دنیا وصل شویم.
ایران سلطه هیچ کشوری را نخواهد پذیرفت 
وی گفت: ما هیچ وقت به دنبال منفعت یک طرفه نیستیم و این بازی برد- برد که ما می گوییم فقط در مسئله هسته ای نیست بلکه ما می خواهیم روابط مان در جهان  برد- برد باشد و ما نمی خواهیم سر هیچ کسی کلاه بگذاریم و در عین حال سلطه هیچ کشوری را هم نمی پذیریم و نخواهیم گذاشت کسی سر ما کلاه بگذارد.
روابط با همسایگان باید به نفع دو طرف باشد
رئیس جمهور گفت: نمی خواهیم روابط ما با کشورهای همسایه ،  نفع یک طرفه داشته باشد.
روحانی افزود: اگر گردشگری را تقویت کنیم باید در جهتی باشد که هم به نفع کشور ما و هم همسایگان باشد مانند روابط تفریحی، زیارتی و سیاحتی بین ایران و عراق و عربستان؛ همان گونه که زائران ما به این کشورها رفته و زیارت می کنند همسایگان عراقی و عربستانی هم به مشهد و قم و سایر استان های کشورمان می آیند و سیاحت و زیارت می کنند.
رییس جمهور گفت: می خواهیم گردشگری را توسعه دهیم تا مردم ما همسایگان خود را بهتر ببینند و بشناسند.
روحانی افزود: بخشی از این بار مسئولیت به دوش دولت ما و دولت کشور همسایه و بخشی از آن به دوش استانداران استان های مرزی ما و استانداران استانهای مرزی کشورهای همسایه است.
وی گفت: باید کاری کنیم که استان های مرزی ما باعث توسعه استان های مرزی کشورهای  همسایه ما باشند و برعکس.
رئیس جمهور افزود: اگر بتوانیم با همسایگان طوری ارتباط برقرار کنیم تا بدانند نفع این روابط دو طرفه است، آنها بالطبع همین طور با ما برخورد خواهند کرد.
پیام دولت به کشورهای همسایه، خواهان توسعه روابط  هستیم
رئیس جمهور گفت: روابط ما در دولت یازدهم با بسیاری از کشورهای همسایه بسیار صمیمی‌تر، نزدیک تر و در سطحی بالاتر از دو سال قبل است.
روحانی افزود: روابط ما با عراق، ترکیه و ترکمنستان بسیار نزدیک است و می خواهیم آن را توسعه نیز بدهیم.
رئیس جمهور گفت: در صادرات و واردات نفت و گاز و حمل و نقل روابط ما با برخی کشورهای همسایه دوطرفه است و سرویس های اطلاعاتی، امنیتی ، مرزبانی و نیروی انتظامی هم باید در این زمینه همکاری کنند.
روحانی افزود: پیام این دولت به کشورهای همسایه این است که ما توسعه روابط را در همه زمینه ها از جمله فرهنگی و اجتماعی خواستاریم.
رئیس جمهور گفت: در زمینه سلامت و پزشکی ما به راحتی می توانیم به کشورهای همسایه خدمات بدهیم و امروز برای معالجه و جراحی از کشورهای زیادی از جمله آمریکا به ایران می آیند و این نشان می دهد که شرایط ما در حوزه پزشکی مناسب است.
روحانی افزود: از نظر علمی و همکاری های دانشگاهی و همایش ها نیز می توانیم روابط گسترده ای با کشورهای همجوار داشته باشیم.
کمک سفرا در توسعه مناسبات با کشورهای همجوار
رئیس جمهور گفت: در این زمینه ها کار برعهده سفرای ایران و استانداران استان های مرزی است و همه بخش های دولت باید برای ایجاد یک رابطه صمیمی و مطلوب با کشورهای همجوار کمک کنند.
روحانی افزود: ما با برخی کشورهای همسایه رابطه راهبردی داریم و با برخی نیز ارتباط نزدیک تر و بالاتر و یکی دو کشور نیز هستند که باید با اعتمادسازی بیشتر به سمت حل مسایل مان برویم.
استانداران در توسعه مناسبات با همسایگان از نخبگان محلی استفاده کنند
رئیس جمهور گفت: هر قدر استان ها روی پای خود بایستند به نفع کشور است.
روحانی افزود: هم برای توسعه استان ها و هم برای توسعه استان های مرزی و رابطه با کشورهای همسایه باید از نخبگان محلی استفاده کنیم.
وی گفت: این گونه نیست که دولت ، عالم علوم اولین و آخرین باشد بلکه علم و تجربه ما محدود است و استانداران به طور حتم باید با نخبگان در رابطه مستقیم باشند و درب اتاقشان به روی مردم به ویژه استادان دانشگاه و نخبگان باز باشد.
ارتباط سفیران فقط با دولت نباشد
روحانی افزود: سفیران کشور ما نیز باید با صاحبنظران کشورهایی که در آن هستند در ارتباط باشند و نباید فقط با دولت در تماس باشند بلکه باید با نخبگان و صاحبنظران کشورهای مختلف در ارتباط باشند.
وی گفت: آنجایی که می توان کار را به استانداران واگذار کرد و اختیارات به آنان داد، حتماً این کار باید انجام شود زیرا این به نفع کشور است؛ در غیر این صورت به جای آنکه فعالیت ها در ظرف مدت یک هفته انجام شود، چند ماه به طول می انجامد.
روحانی تصریح کرد: برای تحقق این کار اگر نیاز است دولت مصوبه ای داشته باشد، آن را به هیئت وزیران ارائه می کنیم و اگر نیاز به قانون گذاری باشد می توانیم در این زمینه لایحه ای به مجلس تقدیم کنیم.
استانها نباید متکی به مرکز باشند
وی افزود: هر قدر استان ها روی پای خود بایستند و در تصمیم گیری ها دستشان باز باشد و به مرکز متکی نباشند؛ این به نفع کشور خواهد بود.
روحانی گفت: افرادی که در استانها هستند منفعت خود را بیشتر از کسانی که در مرکز هستند می دانند و باید بگذاریم مسئولان اجرایی با صاحبنظران خود در استانها مشورت کنند.
وی با اشاره به احیای مجدد سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و حضور نمایندگان آن در استان ها افزود: باید در استان ها به گونه ای اندیشیده شود که کار را تا جایی که می توان به استانداران واگذار کرد.
واگذاری کارها به بخش خصوصی 
روحانی افزود: هر کاری را که در عرصه اقتصاد، فرهنگ و مسایل اجتماعی شدنی است باید به بخش خصوصی و مردم واگذار کرد و نباید خست به خرج دهیم.
رییس جمهور افزود: همه دولتها آمدند و گفتند ما کار را به مردم واگذار می کنیم که نشد و آنچنان برخی مسئولان اجرایی دو دستی چسبیده اند که درخواست ما این است انگشتان دستتان را شل کنید و بگذارید کاری را که بخش خصوصی می تواند، انجام دهد و باید اجازه دهیم اتاق های بازرگانی استانها فعال تر شود.
رشد و توسعه کشور در گرو خصوصی سازی
رئیس جمهور گفت: ما باید بتوانیم کار را به مردم واگذار کنیم و شما (استانداران) کار را به بخش خصوصی واگذار کنید و مرکزیت، هم کار را به شما واگذار کند این کار حتما به نفع همه است و کشور سریع تر به رشد و توسعه می رسد.
روحانی خطاب به استانداران اضافه کرد : سال آینده از جهات مختلف مخصوصا سیاسی، حساس است و شما دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را باید برگزار کنید که امیدواریم امور سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ما به احسن وجه انجام شود.
رشد و توسعه در سایه امنیت در همفکری با نیروهای مسلح
رییس جمهور افزود: البته این نکته مغفول ما نیست که رشد و توسعه ما در سایه امنیت بهتر است و امنیت بهتر در همفکری با نیروهای مسلح و نیروهای امنیتی ایجاد می شود و شما استانداران به عنوان رئیس شورای تامین استان هایتان می توانید در این مسیر گام های خوبی بردارید.
رئیس جمهور گفت: همکاری با قوای مقننه و قضاییه را نیز افزایش دهید تا رضایت مردم ایجاد شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
صعود پسران کمتر از ۱۶ سال ایران به رقابت‌های جام آسیا
دومین روز رزمایش مرکب امداد و نجات ۲۰۲۵ در دریای خزر
بازتاب دستگیری جاسوسان اسرائیلی در ایران در رسانه‌های ونزوئلا
پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت
احیای دریاچه ارومیه مهم‌ترین مأموریت ماست / دریاچه ارومیه قطعاً احیا خواهد شد
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه
آذربایجان‌غربی می‌تواند قطب توریسم سلامت شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
آسیب دیدگان از جنگ در منازل موقت اسکان داده می‌شوند
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)