عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: بر اساس برنامه هفتم پیشرفت باید ۵۰۰ میلیون خودرو فرسوده از رده خارج و ۵۰۰ هزار خودرو برقی و هیبریدی وارد کشور شود، منابع صندوق شکوفایی ۱۵ برابر و رابطه مالی بین دولت و شرکت نفت شفاف شود و ناترازیهای مختلف از جمله انرژی را رفع کنیم.
با هدف مدیریت مصرف گاز طبیعی در زمان اوج مصرف، پاداش صرفه جویی تا سقف ۲۰ هزارمیلیارد ریال درنظر گرفته شد و تعرفه گاز فقط برای مشترکان بسیار پرمصرف، افزایش یافت.
وزیر نیرو گفت: طرحهای آب، برق و راه باید در لیست طرحهای با اولویت بالای استان سیستان و بلوچستان قرار بگیرد تا در این استان متناسب با اقلیم منطقه آب و برق پایدار فراهم کنیم.
عضو انجمن تولیدکنندگان مستربچ و سازههای پلمیری گفت: ارز چند نرخی و نظام تعرفه گذاری نامناسب، سیاست گذاریهای اقتصادی را به جای تقویت و توسعه تولید و صادرات به سمت حمایت از واردات سوق داده است.
مدیرکل دفتر بهسازی امور تولید سازمان امور عشایر ایران گفت: قرار بود سالانه بین ۱۰ تا ۱۵ هزار سامانه قابل حمل خورشیدی به عشایر تعلق گیرد ولی تا به امروز حدود ۲۵ هزار سامانه به عشایر تحویل و توزیع شده است.
دبیر انجمن صنعت شیشه ایران گفت: وجود ماده سنگ سیلیس غنی در کشور و ظرفیتهای ایجاد شده در بخشهای مختلف صنعت شیشه موجب شده، هم اکنون انواع شیشه، به طور متوسط ۴۰ درصد بیش از نیاز کشور تولید شود.
وزیر صمت گفت: ۸۰۰ طرح در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد که کمتر از ۲۰ درصد پیشرفت داشته است. اولویت این وزارتخانه تکمیل طرحهایی است که پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی دارند.
عضو کمیته خودروی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: افزایش قیمت خودرو، نه تنها زیان خودروسازان داخلی را برطرف نمیکند، بلکه به نارضایتی بیشتر مصرف کنندگان دامن میزند.
رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی، گفت: حدود یک میلیون و پانصد هزار هکتار کشت آبی گندم، برنج، جو، دانههای روغنی، ذرت و ۸۰۰ هزار هکتار کشت دیم را بسیج جامعه کشاورزی از طریق مهندسین کشاورزی تحت پوشش دارد.
رئیس انجمن مراکز اسقاط و بازیافت خودرو گفت: از ابتدای امسال تا پایان آبان، ۲۳۰ هزار دستگاه خودروی فرسوده ثبت نام و پذیرش شد که علت افزایش یافتن این آمار، لازم الاجرا شدن آئین نامه ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو از اردیبهشت امسال بود.