مدیر کل اموزش و پرورش استان اردبیل گفت: بیش از ۴۶ درصد مدارس استان اردبیل فرسوده است و اگر اقدامات بهسازی انجام نگیرد، بعد از مدت کوتاهی با مشکل شدید کمبود فضای آموزشی مواجه خواهیم شد.
جشنواره ملی «عکس و تصویرگری رشد»
«یاسمین پاشایی» هنرجوی تصویرساز حوزه هنری استان اردبیل موفق به کسب رتبه اول تصویرسازی در بخش دانشآموزی شد.
در مراسمی در تهران
دانشنامه مشگین شهر با تمدنی ۷ هزار ساله، در تهران رونمایی شد.
استاندار اردبیل از آثار مثبت رویداد بین المللی گرشگری اردبیل و جذب سرمایه گذاران در استان خبر داد.
نخستین هفته فیلم هنر و تجربه به همت نهادهای دولتی با حضور کارگردانان ، فیلم سازان و اساتید کشوری و هنرمندان و علاقمندان به هنر سینما در اردبیل برگزار شد.
نهمین دوره جشنواره چومچه خاتون در شهر گیوی برگزار شد. چومچه خاتون، آیینی کهن در باغ شهر گیوی است؛ که همه ساله در فصل بهار برای طلب باران رحمت الهی برگزار می شود.
رویداد ملی فناوری های نوین سلامت که از سوم خردادماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و با حضور ۱۰۲ نفر از داوطلبان ایده پرداز از سراسر کشور برگزار شده بود،با معرفی ایده های برتر به کار خود پایان داد.
همزمان با دهه کرامت
نمایشگاه فرهنگی بهمناسبت گرامیداشت دهه کرامت در پیادهراه عالیقاپو اردبیل برپا شد.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: به نسبت جمعیت مشگینشهر بعد از نجفآباد اصفهان رتبه دوم را در تقدیم شهدا در دوران دفاع مقدس به خود اختصاص داده است.
دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
رویداد ملی کارآفرینی فناوری های نوین سلامت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل آغاز بکار کرد.