پیر و جوان کوچک و بزرگ همه برای امام حسین (ع) عاشقانه خدمت می کنند.
درختان کهنسال چنار در منطقه تهراندشت از توابع بخش مرکزی ساوجبلاغ، یکی پس از دیگری در حال خشک شدن هستند؛ آن هم نه بهدلیل خشکسالی، بلکه بهخاطر اقدامات عمدی برخی افراد سودجو.
فرمانده انتظامی ساوجبلاغ از شناسایی و دستگیری ۲۳ نفر اعضای ۲ شرکت هرمی در شهرجدید مهستان این شهرستان خبر داد.
فاضلاب ۷۳ واحد صنعتی در سطح شهرکهای صنعتی اشتهارد، امید البرز، کوثر و نظر آباد به تصفیه خانهها متصل شد.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه کرج، در بازدید از مناطق آسیبدیده ناشی از حملات اخیر رژیم صهیونیستی گفت: بیش از ۷۰۰ واحد مسکونی و ۵۰۰ دستگاه خودرو آسیب دیدند.
با آغاز ماه محرم موکب های استان البرز برای خدمت رسانی به زائران برپا شده است.
۱۰۰ ثانیه با خبرنگار مردمی البرز هر روز به گزارشهای ارسالی شهروندان اختصاص دارد که البرزنشینان امروز از برپایی مراسم عزاداری سید الشهدا (ع) در گلسار برای صداوسیمای البرز گزارش ارسال کردند.
مردم در جای جای استان البرز با برپایی عزای سید الشهدا (ع) بر پیروی از راه سرور آزادگان جهان و مقاومت در برابر دشمنان تاکید می کنند.
در تجاوز رژیم صهیونی به ایران عزیز حتی شرکت های صنعتی هم از تجاوز مصون نبودند و با حمله موشکی به آنان سبب از بین رفتن امکان اشتغال بسیاری از هموطنان شد.
در فردیس پیکر مطهر شهید اقتدار و مقاومت مرتضی جمالی با حضور پرشور مردم تشییع شد.