• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۶۸۰۷
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۸
البرز » اجتماعی
کارخانه سیمان آبیک

بازدید سرپرست وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی + فیلم

سرپرست وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی از بزرگترین واحد تولید سیمان کشور در نظرآباد بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز البرز، محسنی بندپی در بازدید از کارخانه سیمان آبیک واقع درشهرستان نظرآباد، میزان مصرف سیمان کشور را حدود ۵۰تا۶۰ میلیون تن اعلام کرد و گفت: کارخانه سیمان آبیک در حوزه «R&D» و تربیت نیروی انسانی پیشرو است.

وی با تأکید بر این که کیفیت سیمان تولیدی داخل از استانداردهای بین‌المللی برخوردار است، گفت: کارخانه سیمان آبیک در حوزه آلاینده‌ها نیز به‌خوبی عمل کرده است به‌طوری‌که می‌بینید، گاز یا ذرات معلقی در هوا وجود ندارد.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بااشاره به این که باید شرایط رونق صنعت ساختمان فراهم شود، گفت: زمینه صادرات ظرفیت‌های داخلی نیز  باید فراهم شود. 

محسنی بندپی با اشاره به این که در حوزه سیمان همه مواد اولیه داخلی است، گفت: امیدواریم در این حوزه شاهد شکوفایی ظرفیت‌ها باشیم.

وی در بخش دیگری با اشاره به وضعیت اشتغال در کشور و اینکه سالانه حدود ۸۰۰هزار نفر وارد بازار کار می‌شوند، گفت: دولت متعهد شده است در سال جاری بیش از ۹۵۰هزار شغل ایجاد کند.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر این که باید دولت در خصوص اشتغال روستایی برنامه‌های مدونی داشته باشد گفت: با برخورداری از یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی و همچنین شش هزار میلیارد تومان آورده چهار بانک شرایط فراهم می‌شود تا بارونق کشاورزی، صنایع‌دستی و گردشگری اشتغال پایدار روستایی ایجاد شود.

محسنی بندپی با تأکید بر اینکه باید زمینه ماندگاری روستاییان در روستاها فراهم شود، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده زمینه اشتغال ۱۵۰ هزار روستایی فراهم می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت اشتغال فراگیر، گفت: بر اساس تبصره ۱۸، ۶۰هزار میلیارد تومان برای بنگاه‌های متوسط و بزرگ در نظر گرفته‌شده که از طریق سازوکار سازمان برنامه‌وبودجه این مهم عملیاتی می‌شود.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری با اشاره به طرح کارآموزی، گفت: شرایطی فراهم کرده‌ایم تا بنگاه‌های اقتصادی در صورت نیاز فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی با همه گرایش‌ها را به‌صورت کارورز به‌کارگیرند.

محسنی بندپی با تأکید بر اینکه دولت در طرح کارآموزی بیمه مسئولیت مدنی و پرداخت ماهانه ۳۰۰هزار تومان را تقبل کرده است، گفت: اگر بنگاه اقتصادی فارغ‌التحصیلان مشغول در طرح کارآموزی را جذب کنند، دولت نیز مسئولیت دو سال بیمه کارفرمایی را بر عهده خواهد گرفت. 

وی با تأکید بر اینکه دولت برای بنگاه‌های اقتصادی که فارغ‌التحصیلان را جذب کنند، مشوق‌هایی را در نظر گرفته است، گفت: در این حوزه نیز پیش‌بینی‌شده ۱۰۰تا۱۵۰ هزار شغل ایجاد شود.

محسنی بندپی در بخش دیگری با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی کشور از ۶۰۰ میلیارد تومان و کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز از هزار و۴۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی بهره‌مند هستند، گفت: در سازمان بهزیستی برای بیش از ۵۰ هزار نفر و در کمیته امداد برای ۱۵۰ هزار نفر باید شغل ایجاد شود.

وی با تأکید بر اینکه تقریباً دو هزار میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال در اختیار نهادهای حمایتی است، گفت: بررسی عملکرد کمیته امداد نشان می‌دهد که این میزان شغل در سال‌های گذشته ایجادشده است، در سازمان بهزیستی نیز طی سال گذشته ۵۷ هزار اشتغال ایجادشده است.

وی با اشاره به این که در هفته دولت طرح‌های بسیار زیادی باقابلیت اشتغال‌زایی افتتاح‌شده است، گفت: حمایت از بنگاه‌های اقتصادی در دستور کار دولت است.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در این وزارتخانه دبیرخانه‌ای برای رفع موانع کسب‌وکار بنگاه‌های اقتصادی ایجادشده است تا شاهد ریزش نیرو نباشیم. 

محسنی بندپی در ادامه به مشکلات ایجاد شده برای کارگران اشاره کرد و گفت: در جلسه دولت فوق‌العاده اعلام‌شده است که تأمین کالاهای اساسی اقشار کم‌درآمد وهمچنین حمایت‌های اجتماعی از این افراد در دستور کار قرار دارد، آقای نوبخت نیز به‌تازگی اعلام کرده است پنج دهک موردحمایت نقدی قرار خواهند گرفت.

وی در خصوص مشکلات ارزی که برای صنعتگران و تولیدکنندگان ایجادشده نیز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در بند «و» قانون بودجه سال۹۷ شرایطی فراهم‌شده است تا این عزیزان بتوانند حالت تهاتر داشته باشند، همچنین متولیان امر با بانک‌ها وارد مذاکره شده‌اند امیدواریم این مشکل ظرف یک ماه آینده حل شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از دو طرح نیروگاه خورشیدی در قم
پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تأمین آب شرب رابر از سد شهیدان امیرتیموری
به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقات ورزشی در رشته‌های مختلف برای کارکنان صدا و سیما برگزار شد.
هدفگذاری بخش درمان استان؛ بی‌نیازی بیماران از مراجعه به سایر استان‌ها است
بازرسی از داروخانه‌های دولتی و خصوصی توسط معاونت غذا و دارو در زنجان
رویکرد مردم‌ محوری عامل توفیقات دولت در آذربایجان شرقی
رونمایی از ماشین‌آلات دهیاری‌های و افتتاح پروژه‌های برق‌رسانی
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
کشف بیش از دو هزار لیتر سوخت قاچاق در پلدختر
استان زنجان جزو سه استان پیشرو کشور
تشریح نتایج طرح ارتقاء امنیت اجتماعی شهرستان کرمان
زخمی تازه از جلاد‌های آشنا
افزایش مشارکت مردمی در توسعه اماکن متبرکه در سراسر کشور
خرید ۴ میلیارد ریال پسته با وجوه حاصل از فریب و کلاهبرداری
تداوم افتتاح طرح‌های عمرانی در گیلان در هشتمین روز دهه فجر
بسته خبر‌ی دهه فجر ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
لیگ برتر تنیس روی میز؛ شکست سپاهان مقابل مناطق نفت‌خیز جنوب
فعالیت سامانه بارشی از امشب در گلستان
برگزاری دومین دوره مسابقه ملی کتابخوانی مجازی در زنجان
توسعه خوشه خرمای خوزستان با اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
سرلشکر موسوی: ایران مقتدرانه به هرتجاوزی پاسخ می‌دهد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)