• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۷۷۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۸
سیاسی » دولت

خودرو با قیمت مناسب در اختیار مصرف‌کننده قرار گیرد

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر مسدود کردن رانت‌های ناشی از فروش خودرو به صورت قرعه کشی، گفت: خودرو باید با قیمت مناسب در اختیار مصرف کننده واقعی قرار گیرد.

خودرو با قیمت مناسب در اختیار مصرف‌کننده قرار گیردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، آقای جهانگیری در نشست رفع موانع جهش تولید با موضوع بسته سیاستی جهش تولید در زنجیره صنعت خودرو، تصریح کرد: یکی از مصادیق جهش تولید که در سخنان رهبر معظم انقلاب به طور خاص به آن اشاره شد، موضوع جهش تولید در صنعت خودرو بود، صنعتی که نقش پیشران در راه اندازی صد‌ها بنگاه اقتصادی و صنعتی را در کشور دارد.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به اشتغال صد‌ها هزار نفر در حوزه‌های طراحی، قطعه سازی و خدمات پس از فروش، اظهار داشت: براساس گزارش‌ها حدود ۹۰۰ هزار نفر در صنعت خودرو و رشته‌های وابسته اشتغال دارند و باید تلاش کنیم تا با جهش تولید در این بخش، موجب امیدواری و ایجاد آینده‌ای روشن برای صد‌ها واحد تولیدی شویم که سهم مهمی در اشتغال و تولید کشور دارند.
جهانگیری با اشاره به برخی اشکالات در قیمت و کیفیت خودرو‌های تولیدی و موضوعاتی مانند زیان دهی دو خودرو ساز بزرگ کشور، گفت: در کنار این مسائل، حرکت صنعت خودروی کشور رو به رشد است و اگر با دیده انصاف نگریسته شود، تولیدکنندگان خودرو توانسته اند بخش زیادی از نیاز داخلی کشور را در شرایط دشوار تحریم برآورده کنند.
وی با تجلیل از قطعه سازان کشور که تعدادی از آن‌ها توانسته اند تولیداتی متنوع و منطبق با استاندارد‌های روز دنیا تولید کنند، گفت: باید برنامه ریزی ما در جهتی باشد که شرکت‌های قطعه ساز که عموماً در سال‌های اخیر و با مدیریت افراد تحصیلکرده شکل گرفته بیش از پیش تقویت و به شبکه‌های جهانی متصل شوند که به طور روشن یکی از زمینه‌های مهم صادراتی کشور است.
معاون اول رییس جمهوری همچنین بر برنامه ریزی برای مسدود کردن رانت‌های ناشی از فروش خودرو به صورت قرعه کشی تاکید و اظهار امیدواری کرد با تدوین راهکار‌های مناسب، مطالبات تولید کننده و مصرف کننده خودرو برآورده شود که خودرو با قیمت مناسب در اختیار مصرف کننده واقعی قرار گیرد و تولید کننده دچار زیان هنگفت نشود و دست رانت جویان نیز کوتاه شود.
براساس این گزارش در این جلسه که علاوه بر نمایندگان قوای مقننه و قضاییه، وزرای صنعت، معدن و تجارت و اقتصاد و دارایی، رییس کل بانک مرکزی، مدیران عامل شرکت‌های ایران خودرو و سایپا نیز حضور داشتند، صالحی نیا رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گزارشی از فروش سالانه میزان تولید خودرو در سال ۱۳۹۹، تعداد شاغلان مستقیم و غیرمستقیم این صنعت و چالش‌ها و راهکار‌های مطرح برای جهش تولید در زنجیره صنعت خودرو ارایه کرد.
همچنین پس از بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعاتی نظیر قیمت گذاری دستوری، رشد نهاده‌های تولید، کمبود نقدینگی و کاهش وابستگی و افزایش صادرات مقرر شد با تشکیل کارگروهی تا پایان بهمن ماه سال جاری بسته کامل راهکار‌های جهش تولید در زنجیره صنعت خودرو ارائه شود که در آن علاوه بر تامین نظر خودرو سازان، شورای رقابت و نهاد‌های موثر، منافع مصرف کنندگان نیز در نظر گرفته شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
منظور از قیمت مناسب دقیقا چیه خوش به حالمون توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی دستمون توی جیب همدیگست خودمونو زدیم به کوچه ...
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه چند مرکز پشتیبانی آمریکا در بحرین را هدف قرار داد
زمین‌لرزه بامدادامروز در سی‌سخت بدون خسارت
هشدار رئیس جمهور برزیل درباره پیامد‌های ازسرگیری جنگ علیه ایران
آمریکا همچنان کوبا را تحریم می کند
حمله سپاه‌ پاسداران به دو فروند سوپر نفتکش متخلف
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش
دروغ نگو و جنگ را تمام کن!
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران
تعطیلی سفارت آمریکا در امارات
عربستان مسئول حملات و پیامد‌های آن است
حملات هوایی دشمن آمریکایی_صهیونی به نقاطی از امیدیه، ۴ نفر مجروح شدند
حملات تجاوزکارانۀ عربستان به یمن با مجوز آمریکا
جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، ایران را به مردم روسیه معرفی‌کرد
تکرار ادعاهای ضدایرانی اروپا و شورای همکاری خلیج فارس
۱۸ شهید و زخمی در حملات روز دوشنبه صهیونیست‌ها به غزه
وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۳ تیرماه
حادثه دریایی در شمال شرق سواحل عمان
نبیه بری: توافق چارپوب دیگر موضوعیت ندارد
جهش ۱۰ درصدی بهای نفت در یک روز
ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن ساختگی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد
حمله سپاه به زیرساخت‌های ارتش آمریکا در عمان و بحرین
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی
کنایه عراقچی به ترامپ؛ ۲۰ درصد رقم بسیار بالایی است!
به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
نهایی شدن بندهای اصلی قرارداد گاز ایران و روسیه
انهدام مخازن سوخت و زاغه مهمات پایگاه پرنس حسن اردن
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)