• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۵۱۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۰
قزوین » سیاسی
امام جمعه قزوین:

قوه قضاییه به سرعت خائنین را مجازات کند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین گفت: قوه قضاییه باید با تسریع در صدور احکام قضایی سریعا خائنین به ملت و نظام را مجازات کند.

قوه قضاییه به سرعت خائنین را مجازات کند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین مظفری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته استان قزوین ضمن تبریک هفته قوه قضاییه و سالگرد شهادت آیت الله بهشتی اظهار کرد: امیدواریم در نبرد با اسراییل، قوه قضاییه با صدور احکام سریع خائنانی که با رژیم همکاری می‌کنند را به مجازات برسانند.

وی اضافه کرد: دشمن تصور می‌کرد که می‌تواند در همان روز‌ها و ساعات اولیه ضربات سهمگینی را به کشور و نظام مقدس وارد کند و با تکیه بر خائنانی اهداف خود دست یابد.

امام جمعه قزوین تصریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی، مردم و نظامیان دلاور ثابت کردند که ایران اسلامی در عین مظلومیت مقتدر و با صلابت است و این امتحانات الهی باعث شد که صف مومنان از منافقان مشخص شود.

حجت الاسلام والمسلمین مظفری تاکید کرد: دشمنان ایران بدانند هر کشوری که به نظام جمهوری اسلامی ایران حمله و تجاوز کند، با جدیت پاسخ داده می‌شود، ضمن اینکه اگر مویی از مولا و رهبرمان کم شود دنیای آنها را بر باد خواهیم داد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: رژیم صهیونیستی در همان ساعات اولیه تعدادی از سرداران بزرگ و دانشمندان هسته‌ای و گروهی از مردم بی‌گناه را به خاک و خون کشید، چراکه در آن ساعات سیستم دفاعی ما را برای ساعاتی هک کردند و تصور کردند که برطرف کردن اختلالات روز‌ها طول خواهد کشید و نقاط استراتژیک کشور را بمباران می‌کنند، اما شاهد بودیم که نیرو‌های نظامی و ارتش و سپاه بر اوضاع مسلط شدند.

امام جمعه قزوین بیان کرد: جنگ امروز توسط رژیم صهیونسیتی و ارباب آمریکایی آن به کشور تحمیل شده و در سحرگاه بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد بود که ملت ایران شاهد حمله و هجوم رژیم غاصب صهیونیستی به کشور بودند که همگی از سر خباثت و حماقت دشمن صورت گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین مظفری خاطرنشان کرد:‌ حضور پرشور مردم در راهپیمایی‌ها و همچنین جشن میلیونی عید غدیر که فردای روز آغاز برگزار شد پیام مهمی را به جهانیان مخابره کرد و آن نیز صلابت، ایستادگی و وقت شناسی مردم بود و علی رغم تمام مشکلات و اختلاف نظر‌ها ثابت کردیم که ملت شریف ایران به هنگام خطر و حمله دشمنان پشت به پشت یکدیگر در برابر دشمنان قاطعانه می‌ایستد.

وی با بیان اینکه دشمن ملت بزرگ ما را نشناخته است، یادآور شد: برخی از جوانان ما که شاید نسبت به برخی ظواهر شرعی هم پایبندی نداشته باشند و پیش از آغاز جنگ هم انتقاداتی داشتند، با شروع جنگ و حمله ظالمانه پشت نظام مقدس ایستادند و اعلام کردند جان خود را برای نظام و رهبری مقدس فدا می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین مظفری خاطرنشان کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی به طرف آمریکایی به صورت غیر مستقیم پیام داد که ما جنگ طلب نیستیم و جنگ را دشمن آغاز کرده است، همانگونه که در طول چند دهه گذشته گاهی مجبور بودیم با برادران مسلمان تحت اجبار صدام در هشت سال دفاع مقدس بجنگیم.

امام جمعه قزوین یادآور شد: آمریکا و کشور‌های غربی ماهیت رذایل خود را به مردم دنیا نشان دادند، صدر اعظم آلمان از اسراییل بابت اینکه این کار کثیف را انجام می‌دهد تشکر کرد و این درحالی است که ملت ما نشان دادند که در عین مظلومیت مقتدر هستند و خواب را از چشم دشمن ربودند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اضافه کرد: آمریکا سگ هار به نتانیاهو خبیث گفت که به هیچ کس رحم نکنید و خط قرمزی ندارید، اما با همه اینها غربی‌ها اعتراف می‌کنند که ۳۰ درصد قدرت دفاعی اسراییل کاسته شده و این طرف سرداران ما اعلام کردند که فقط ۳۰ درصد امکانات نظامی را استفاده کردیم.

وی اظهار کرد: در آستانه ماه محرم جنگ علیه کشور ما آغاز شد و خون حسینی در رگ‌های شیعیان ایران به جوش آمده تا بار دیگر بر اساس هیهات من الذله بر دشمن ظالم پیروز شوند

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: همه می‌دانند که اگر آمریکا وارد جنگ شود اهداف نظامی ما بسیار آسانتر خواهد شد و همه پایگاه‌های آمریکا که در کنار دست ما قرار دارد، مورد هدف قرار می‌گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین عزاداری «کمر به کمر» در رامیان؛ جلوه‌ای از همبستگی و ارادت به امام حسین (ع)
رهایی یک زندانی محکوم به قصاص هرمزگان
عاشورا مدرسه‌ای آسمانی برای آموختن اسلام ناب
افزایش سهمیه آرد چهارمحال و بختیاری
برگزاری آیین معنوی عزاداری شب عاشورای حسینی
کرمانشاه سوگوار در عاشورای حسینی
اقامه نماز ظهر عاشورا با حضور گسترده عزاداران حسینی در هرمزگان
پیش بینی افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دما و شرجی در خوزستان
پخت و توزیع نان رایگان در پیرانشهر به مناسبت ایام سوگواری امام حسین (ع)
شور وشعور حسینی در عزاداری‌های خمینی شهر
سوگواری و عزاداری عاشقان و شیفتگان امام حسین (ع) درمهاباد
تجلیل از پیرغلامان اهل بیت (ع) در خوانسار
قرائت همگانی زیارت ناحیه مقدسه در سراسر کشور
پیوند با ولایت در فرهنگ شیعه امری صوری نیست
دوچرخه سواری جاده جایزه بزرگ ترکیه؛ لبیب چهارم شد
فرصت مجدد برای ثبت‌نام جذب دانشجو معلم
برگزاری مراسم عاشورای حسینی به وسعت خوزستان
یمن: با موشک «فلسطین۲» فرودگاه بن گوریون را هدف قرار دادیم
دیار مادستان غرق در عزای سیدالشهداء
شیخ نعیم قاسم: مقاومت راه روشن ملت لبنان است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان
علت حمله به اماکن پلیس، همکاری شدید مردم در معرفی مظنونان جاسوسی بود
هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد
تخت‌روانچی: آماده هر احتمالی هستیم
ربایش دیپلمات‌های ایرانی در بیروت مصداق عمل تروریستی است
عزاداری شب تاسوعا در حسینیه امام خمینی (ره)
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
حضور قالیباف و مخبر در عزاداری روز تاسوعا
آمادگی سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت
عهد خون مردم تهران در روز تاسوعا با مقام معظم رهبری
کاهش مصرف برق با اجرای ۳۶ بسته مدیریت مصرف
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۵ نظر)
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)