• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۱۴۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۴:۴۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

حمله به سه سایت هسته ای ایران

رئیس جمهور آمریکا از حمله به سه سایت هسته ای کشورمان در فردو، نطنز و اصفهان خبر داد.

حمله به سه سایت هسته ای ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برخی منابع خبری از ادعای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر حمله به سه سایت هسته ای کشورمان در فردو، نطنز و اصفهان حکایت دارد. 

فاکس نیوز مدعی شده که آمریکا ۶ بمب سنگرشکن به تأسیسات فردو شلیک کرده است. همچنین ۳۰ موشک تاماهاک به تأسیسات هسته‌ای نطنز و اصفهان شلیک شد. 

اخبار ضد و نقیض رسانه‌های غربی که درباره چگونگی حمله ادعایی به تاسیسات هسته‌ای ایران منتشر می‌شود، حاکی از حدس و گمان است.

سایت های هسته ای کشورمان در فردو، نطنز و اصفهان، زیر نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار دارند.

ادعای ترامپ: ایران باید با خاتمه جنگ موافقت کند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا شنبه شب به وقت محلی در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال نوشت که ساعت ۱۰ شب به وقت واشنگتن «در مورد عملیات نظامی بسیار موفقمان در ایران، خطاب به ملت سخنرانی خواهم کرد.»

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «این یک لحظه تاریخی برای ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جهان است. ایران اکنون باید با پایان دادن به این جنگ موافقت کند.»

او همچنین در پیام دیگری مدعی شد: «فردو نابود شده است.» و در پست دیگری تصویر پرچم ایالات متحده آمریکا را منتشر کرد.

ترامپ در گفت‌و‌گو با رویترز ایران را تهدید به حمله دیگری کرد

رئیس‌جمهوری آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی با خبرگزاری رویترز نیز مدعی شد حملات آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران را «فوق‌العاده موفقیت‌آمیز» بوده و از ایران خواست که فوراً صلح کند.

ترامپ مدعی شد: «آن‌ها باید فوراً جنگ را متوقف کنند، وگرنه بار دیگر هدف حمله قرار می‌گیرند».

ادعای ترامپ در گفت‌و‌گو با اکسیوس: اسرائیل شما اکنون بسیار امن‌تر است

باراک راوید خبرنگار یهودی اکسیوس نیز اعلام کرد: رئیس جمهور ترامپ در یک تماس تلفنی به من گفت: «ما امشب موفقیت بزرگی داشتیم. اسرائیل شما اکنون بسیار امن‌تر است.»

ترامپ ابتدا در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال در حمایت خود از جنگ رژیم اسرائیل علیه ایران ادعا کرد: «ما یک حمله بسیار موفقیت‌آمیز به سه تاسیسات هسته‌ای ایران، شامل فردو، نطنز و اصفهان» انجام دادیم.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «اکنون همه هواپیما‌ها از حریم هوایی ایران خارج شده‌اند. یک محموله کامل از بمب‌ها بر روی تاسیسات هسته‌ای فردو، انداخته شد. همه هواپیما‌ها به سلامت در راه بازگشت به خانه هستند. به نیرو‌های مسلح بزرگ آمریکا تبریک می‌گوییم. هیچ ارتش دیگری در جهان نمی‌تواند این کار را انجام دهد. اکنون زمان صلح است! از توجه شما به این موضوع متشکرم!»

رئیس جمهوری آمریکا در بیانیه‌ای که سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری روز پنج‌شنبه به وقت محلی قرائت کرد، گفته بود که می‌خواهد پیش از اتخاذ تصمیم نهایی درباره هر اقدام آمریکا، به تلاش‌های دیپلماتیک ادامه یابد.

در آن بیانیه آمده بود: «بر اساس این واقعیت که احتمال قابل توجهی برای مذاکراتی که ممکن است در آینده نزدیک با ایران انجام شود یا نشود، وجود دارد، من تصمیم خود را در مورد انجام‌دادن یا ندادن آن ظرف دو هفته آینده خواهم گرفت.»

هو شدن ترامپ توسط آمریکایی‌ها پس از تجاوز نامشروع به ایران

مردم ایالت اوکلاهما آمریکا که در سخنرانی «برنی سندرز» حضور داشتند، پس از اعلام خبر تجاوز نظامی ایالات متحده به خاک ایران توسط این سناتور آمریکایی، یکصدا رئیس جمهوری کشور خود را هو کردند و شعار «نه به جنگ‌های بیشتر» سر دادند.

برنی سندرز سناتور ایالت ورمونت آمریکا گفت: ترامپ نباید اقدام نظامی غیرقانونی علیه ایران انجام دهد. او همچنین اذعان کرد: تجاوز دشمن صهیونی به ایران آشکارا قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل را نقض کرده.

سندرز همچنین اعتراف کرد که سیاست‌های آمریکا تحت تاثیر رژیم صهیونیستی است. وی خواستار دخالت نکردن آمریکا در این جنگ شد و گفت تنها در صورتیکه کنگره تصمیم بگیرد این کشور حق دارد که وارد جنگ شود.

قم در آرامش کامل است

مرتضی حیدری سخنگوی ستاد مدیریت بحران استان قم گفت: ساعاتی پیش پس از فعال شدن پدافند هوایی قم و شناسایی اهداف متخاصم، سایت هسته‌ای فردو مورد تعرض هوایی دشمنان قرار گرفت.

وی افزود: آرامش کامل در شهر مقدس قم و استان حاکم است.

سخنگوی ستاد مدیریت بحران استان قم از مردم خواست به شایعات توجه نکنند و اخبار را از منابع رسمی دریافت کنند.

مشاهدات خبرنگاران از اطراف سایت هسته ای فردو

افراد محلی نزدیک به فردو نشانه‌ای از انفجار شدید احساس نکرده‌اند.

شرایط در منطقه کاملا عادی بود.

ابعاد بیشتر حادثه از سوی کارشناسان رسمی گزارش خواهد شد.

رفت و آمد در شهر قم و بزرگراه قم - اصفهان به صورت عادی در جریان است.

تجاوز به مراکز اصفهان و نطنز

اکبر صالحی معاون امنیتی استاندار اصفهان اظهار داشت: ساعتی قبل پدافند هوایی در اصفهان و کاشان برای مقابله با اهداف متخاصم شروع به فعالیت کرد. همزمان صدای چند انفجار در نطنز و اصفهان به گوش رسید.

معاون امنیتی انتظامی استاندار اصفهان گفت: شاهد تعرضاتی در نزدیکی مراکز هسته‌ای اصفهان و نطنز بودیم.

هر سه سایت ادعایی ترامپ زیر نظر آژانس بودند

عابدینی، معاون سیاسی سازمان صدا و سیما در ویژه برنامه شبکه خبر گفت: ایران از مدتی پیش، سه سایت هسته‌ای را تخلیه کرده بود.

عابدینی خاطرنشان کرد: هر سه سایت ادعایی ترامپ زیر نظر آژانس بودند و هیچ گونه انحرافی از موضوعات صلح آمیز در سایت‌های نطنز، فرودو و اصفهان از npt روی نداده است.

حملات ادعایی به سایت های هسته ای مانند یک هفته پیش بوده است

خبرگزاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم در خبری نوشت: گزارش‌ها حاکی از آن است که سه سایت فردو و نطنز و اصفهان مورد حمله قرار گرفته‌اند.

قابل ذکر است که حملات همانند حملات یک هفته گذشته بوده است.

این سه سایت دارای فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای بوده و زیر نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی است.

تایید تهاجم دشمنان ایران اسلامی به سایت‌های هسته‌ای ایران

سازمان انرژی اتمی کشورمان بیانیه ای درباره حمله به سه سایت هسته ای فردو، نطنز و اصفهان صادر کرد.

متن بیانیه سازمان انرژی اتمی به شرح زیر است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

به دنبال حملات ددمنشانه دشمن صهیونیستی طی چند روز گذشته، سحرگاه امروز سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی (NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت.

این اقدام مغایر با قوانین بین‌المللی متأسفانه در سایه بی‌توجهی و بلکه همراهی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شده است.

دشمن آمریکایی از طریق فضای مجازی توسط رئیس جمهور این کشور، مسئولیت حمله به سایت‌های یادشده را که بر اساس موافقتنامه پادمان و معاهده NPT تحت نظارت مستمر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است،بر عهده گرفته است.

انتظار می‌رود جامعه جهانی ضمن محکوم کردن بی‌قانونی‌های مبتنی بر قواعد جنگل، ایران را در احقاق حقوق حقه خود همراهی نماید.

سازمان انرژی اتمی ایران به ملت بزرگ ایران این اطمینان را می‌دهد که علیرغم توطئه‌های خبیثانه دشمنان، با همت هزاران دانشمند و متخصص انقلابی و باانگیزه خود اجازه نخواهد داد که مسیر توسعه این صنعت ملی که حاصل خون شهیدان هسته‌ای است متوقف شود.

این سازمان در دفاع از حقوق ملت شریف ایران اقدامات لازم از جمله پیگیری‌های حقوقی را در دستور کار خود قرار داده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
آژانس هسته ای وموش کثیف ومتعفنش گروسی فقط برای جاسوسی برای غربیها تأسیس شده وهدفش نابودی کشورهای باشرف است.
حداقل باید یک حمله محکم به پایگاهها و یا کشتی‌های امریکا انجام دهیم.
شجاع باشید
مرگ بر اسرائیل
نظر شما
آخرین اخبار
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
«روایت مقاومت تهران» با حضور اصحاب رسانه
بازگشایی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی
محرم ماه دل سپردن به مکتب آزادگی
نمایشگاه سلاحت را انتخاب کن در حرم حضرت معصومه (س)
نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج آمادگی هستند
تشییع پیکر محافظ شخصی شهید سید حسن نصرالله
درخواست توضیح از وزیر راه برای رهاشدن احداث بخشی از مسکن ملی
ایران به غنی سازی اورانیوم ادامه خواهد داد
نقش پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور فرماندهان حماس
اقامه نماز جمعه در ایلام
تشییع پیکر پاک شهید کرمی مقدم کارمند زندان اوین
یاواره شهدای روستای کرمجگان قم
ایستادگی و مقاومت راه منطقی مقابله با دولت سرکش امریکا
محکومیت درخواست رژیم صهیونی مبنی بر الحاق کرانه باختری
رگولاتوری: نصب دکل‌های مخابراتی جعلی صحت ندارد
تمرکز ملی پوشان فوتبال بانوان بر روی تمرینات تاکتیکی
سرمایه گذاری بیش از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی در حوزه گردشگری سراب
برقراری پرواز‌های فرودگاه بین المللی کیش از ۱۳ تیر
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای بزرگداشت تاسوعا و عاشورا در دامغان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو