• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۴۹۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
سیاسی » دولت
پزشکیان در واکنش به حمله آمریکا

آمریکا با مشاهده ناتوانی رژیم صهیونی، ناگزیر به میدان آمد

رئیس جمهور با اشاره به حمله شب گذشته آمریکا به برخی تأسیسات هسته‌ای کشور، این اقدام را شدیداً محکوم و تصریح کرد: این تجاوز نشان داد که آمریکا، عامل اصلی اقدامات خصمانه رژیم صهیونی علیه ایران است و با مشاهده ناتوانی آشکار این رژیم، ناگزیر خود به میدان آمد.

پزشکیان: آمریکا با مشاهده ناتوانی رژیم صهیونیستی، ناگزیر به میدان آمد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مسعود پزشکیان، در جلسه امروز هیئت دولت ضمن قدردانی از هماهنگی، هم‌افزایی و تلاش خستگی‌ناپذیر دستگاه‌های اجرایی کشور برای ادامه بی‌وقفه خدمات‌رسانی به مردم شریف ایران در شرایط حساس کنونی، بر واگذاری اختیارات لازم به وزرا، استانداران و مدیران تأکید کرد تا آنان بتوانند با ذهنی باز و دستانی گشوده، امور کشور را با کارآمدی و ابتکار بیشتری پیش ببرند.

رئیس جمهور در توصیه‌ای به مدیران اجرایی کشور، بر لزوم مدیریت صحیح منابع، صرفه‌جویی هدفمند و آینده‌نگری در تصمیم‌گیری‌ها تأکید کرد و افزود: در شرایطی که دشمنان تصور می‌کردند با حملات و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان نظامی و دانشمندان کشور، جمهوری اسلامی ایران دچار اختلال خواهد شد، با درایت مقام معظم رهبری و توانمندی نیرو‌های جانشین، در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ قاطع و بازدارنده‌ای به دشمن متجاوز داده شد. این رویکرد و روحیه باید در تمام دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها نیز نهادینه شود تا هیچ مشکلی مانع ادامه خدمت‌رسانی به مردم نگردد.

پزشکیان با تأکید بر لزوم میدان‌داری مدیران در استان‌ها اظهار داشت: در شرایط بحرانی، خلاقیت، ابتکار و جسارت مدیریتی از سوی مسئولان استانی می‌تواند مشکلات را حل کند و بحران‌ها را در سریع‌ترین زمان ممکن مرتفع کند.

رئیس جمهور اقدام رژیم صهیونی در تجاوز به کشورمان به رغم ایجاد مشکلات و شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و مردم عزیز کشورمان افزود: اکنون زمان کنار گذاشتن اختلافات و فعال‌سازی ظرفیت‌های عظیم مردمی است. ملت ایران بار‌ها نشان داده‌اند که برای حفظ آب و خاک این سرزمین از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به حمله شب گذشته آمریکا به برخی تأسیسات هسته‌ای کشور، این اقدام را شدیداً محکوم و تصریح کرد: این تجاوز نشان داد که آمریکا، عامل اصلی اقدامات خصمانه رژیم صهیونی علیه جمهوری اسلامی ایران است. اگرچه ابتدا تلاش داشتند نقش خود را کتمان کنند،  پس از پاسخ قاطع و بازدارنده نیرو‌های مسلح کشورمان و مشاهده ناتوانی آشکار رژیم صهیونی، ناگزیر خود به میدان آمدند.

رئیس جمهور تأکید کرد: حملات مقتدرانه صبح امروز نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به سرزمین‌های اشغالی، در حقیقت پاسخی به سیاست‌های تجاوزکارانه آمریکاست؛ چراکه اساساً رژیم صهیونی در اندازه و موقعیتی نیست که به‌تنهایی توان و جرأت تعرض به جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد.

پزشکیان با تأمل بر ابعاد سیاسی و حقوقی این تحولات، اظهار داشت: رخداد‌های اخیر نشان داد که مفاهیمی همچون دموکراسی، حقوق بشر و قوانین بین‌المللی در جهان امروز تا چه اندازه تهی از معنا هستند. در چنین جهانی، تنها راه صیانت از استقلال، عزت و امنیت کشور، برخورداری از قدرت واقعی است. نخستین و مهم‌ترین منبع این قدرت، وحدت و انسجام داخلی است و در مرحله بعد، حمایت همه‌جانبه از نخبگان، اندیشمندان، فعالان اقتصادی و اصناف و اقشار مختلف مردم است. دشمنان از آگاهی، وحدت و توانمندی ملت ایران واهمه دارند. اگر این سرمایه گران‌قدر را حفظ کنیم، بی‌تردید پیروز خواهیم بود.

رئیس‌جمهور همچنین بر لزوم جلب مشارکت گسترده مردم و واگذاری مسئولیت‌ها به اقشار مختلف جامعه تأکید کرد و افزود: دولت وظیفه دارد با اطمینان‌بخشی به مردم، مسیر خدمت‌رسانی بی‌وقفه را هموار سازد. هیچ مشکلی نباید ما را از این رسالت بزرگ باز دارد.

 پزشکیان با اشاره به تسریع روند ترخیص کالا‌ها از بنادر کشور، بر لزوم نظارت دقیق و مستمر از سوی وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد و گفت: مقصد و محل نگهداری کالا‌ها باید به‌صورت شفاف مشخص باشد و استانداران نیز باید در جریان این امور قرار گیرند تا از هرگونه اختلال در نظام توزیع جلوگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هوای سیزدهم تیر در سمنان
روایت واقعه عاشورا با زبان هنر+فیلم
هوای لرستان در وضعیت ناسالم
تامین کالا‌های اساسی بدون برداشت از ذخایر راهبردی
برگزاری مراسم روز سقا در قزوین با عرض ارادت به علمدار کربلا و علمدار مقاومت
وقوع زمین لرزه ۳.۲ ریشتری در بیشه بنه مازندران
حادثه رانندگی درمحور فرخشهر به اصفهان
تمهیدات پلیس پایتخت در شب‌های تاسوعا و عاشورای حسینی
مخالفت ساپینتو مانع پیوستن ستاره چادرملو به استقلال شد
آغاز هفته با گرما و گردوخاک در ادامه
تاکید استاندار آذربایجان غربی برتوسعه محور‌های منتهی به پایانه‌های مرزی
برپایی بیش از ۸۰ موکب‌ خدمت‌رسانی در منطقه ۱۳ تهران
تردد بیش از ۱۰۰ هزار زائر از مرز مهران در ایام محرم
عشق و دلدادگی مردم خراسان جنوبی در ماتم حسینی
اجرای طرح‌های بهسازی و ایمنی در حوزه راه‌های روستایی دزفول+فیلم
ماندگاری هوای گرم تا ۱۵ تیر در خراسان رضوی
آذرپیرا ملی‌پوش کشتی آزاد ایران در جهانی زاگرب شد
رییس جمهور ونزوئلا: واتس‌اپ ابزار جاسوسی است
کاهش ۴۰ درصدی منابع آبی در لرستان
تداوم وزش باد و خیزش گرد و خاک در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
نقش پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور فرماندهان حماس