• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۹۷۵
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲
مهاباد » سیاسی

۳ جاسوس موساد در آذربایجان غربی به دار مجازات آویخته شدند

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: در ادامه اقدامات قاطع دستگاه قضایی در برخورد با عوامل رژیم صهیونیستی، حکم اعدام سه نفر از عناصر رژیم صهیونیستی که اقدام به وارد کردن تجهیزات ترور به کشور کرده بودند، روز چهارشنبه چهارم تیر در زندان ارومیه اجرا شد.

۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مهاباد، بر اساس اعلام مرکز رسانه‌ای قوه قضائیه حکم این جاسوسان پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور روز گذشته اجرا و ادریس عالی، آزاد شجاعی و رسول احمد به سزای اعمالشان رسیدند و به دار مجازات آویخته شدند.

ادریس عالی فرزند صالح، آزاد شجاعی فرزند عبدالرحمان و رسول احمد رسول فرزند احمد که اقدام به وارد کردن تجهیزات برای ترور شخصیت‌ها به کشور کرده بودند در حکم محاربه و افساد فی الارض از طریق همکاری با دول خارجی متخاصم به نفع رژیم صهیونیستی بازداشت و محاکمه شدند.

طبق مستندات موجود در پرونده، این افراد با برقراری ارتباط با یکی از عوامل اصلی سرویس جاسوسی موساد در یکی از کشور‌های همسایه، اقدام به وارد کردن تجهیزات برای ترور شخصیت‌ها کردند.

نامبردگان در پوشش محموله مشروبات الکلی، اقدام به وارد کردن تجهیزات به کشور کردند که در نهایت منجر به ترور یکی از شخصیت‌ها شد.

پس از شناسایی و دستگیری محکوم‌علیهما از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) و صدور کیفرخواست، جلسات رسیدگی به پرونده با حضور متهمان و وکلای آنها برگزار شد. برخی از متهمان در دادگاه دارای ۲ وکیل بودند.

با توجه به ادله و مستندات ارائه شده از سوی ضابط قضایی و اتقان آنها، مبنی بر ارتباط با عامل اصلی موساد در یکی از کشور‌های همسایه و ارتباط با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، دادگاه انقلاب ارومیه، این سه متهم را به اتهام محاربه و افساد فی‌الارض طریق همکاری و با دول متخاصم خارجی به نفع رژیم صهیونیستی به اعدام محکوم کرد.

پس از صدور حکم اولیه، پرونده جهت رسیدگی به فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شد که با توجه به مستندات موجود، حکم دادگاه تایید و ابرام شد.

در نهایت با توجه به احکام صادره در دادگاه و طی تشریفات قانونی، محکوم‌علیهما به دار مجازات آویخته و حکم اعدام آنها اجرا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیت الله سیدمحمدباقر حجتی استاد و خادم قرآنی درگذشت
قرارداد سه بازیکن تیم صنعت نفت آبادان تمدید شد
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف همراه با وزش باد
آمادگی ۵۰۰ دانشجوی دانشگاه امیرکبیر برای جنگ با آمریکا و رژیم صهیونی
یک بام و دو هوای حقوق بشری ترامپ و آمریکا
ترامپ: به زودی با پوتین گفت‌و‌گو خواهم کرد
یادواره شهدای وطن در الیگودرز
ناترازی برق در مسیر کاهش ۳۰ درصدی
اختصاص 140 میلیارد تومان اعتباربرای آسفالت و روکش 60 کیلومتر از راههای روستایی مهاباد
اجرای پویش نذر حسینی در چهارمحال و بختیاری
افتتاح کانون دانش آموزی شمشیر بازی در یزد 
اقامه نماز جمعه این هفته قم به امامت آیت الله حسینی بوشهری
۲۰۰ هزار دینار ارز برای هر زائر اربعین
دستگیری ۱۰۷ متخلف شکار و صید در کردستان 
برگزاری مراسم بزرگداشت سرلشکر شهید محرابی در اهواز
کاهش دمای هوای استان
صادرات ۱.۳ میلیون «تخم چشم‌زده» ماهی قزل‌آلا از اصفهان
فردا؛ قراری به وقت جمعه خشم و نصر
دعوت بانوی کردستانی به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان
خبر‌های خوش از سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
نشست شورای عالی قضایی