• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۷
یزد » سیاسی

پاسخ پشیمان کننده‌ای به دشمن دادیم

نماینده تفت و میبد در مجلس: دشمن با حمایت آمریکا و حمله برق آسا درصدد یکسره کردن کار جمهوری اسلامی ایران بود.

پاسخ پشیمان کننده‌ای به دشمن دادیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید جلیل میرمحمدی در تجمع مردمی حمایت از عملیات بشارت فتح که در مصلی آیت الله اعرافی میبد برگزار شد، گفت: دشمن صهیونیستی به زعم اینکه ایران تمام بازوان خود را در لبنان، سوریه و حماس و حشدالشعبی از دست داده و ضعیف شده است دست به خطای محاسباتی زد و به ما حمله کرد.

وی افزود: اسرائیل از همان لحظه اول با حمایت آمریکا و با یک حمله برق آسا به دنبال این بود که کار ایران را یکسره کند. این کار با جاسوسان داخلی اسرائیل و بازوی رسانه‌ای که نقاط دشمن را برجسته و ایران را ضعیف نشان دهد، تکمیل می‌شد.

نماینده تفت و میبد در مجلس ادامه داد: با وجود خسارت‌های سنگینی که در هدف قرار گرفتن مقامات ارشد و تصمیم گیرنده جنگ و دانشمندان هسته‌ای به ما وارد کردند، با نقش محوری مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله خامنه‌ای و با جایگزینی سرداران سپاه در کمتر از ۱۲ ساعت، پاسخ قاطع و پشیمان کننده‌ای را به دشمن صهیونیستی دادیم.

میرمحمدی با اشاره به حمایت کامل آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه و کل ناتو از اسرائیل تصریح کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در این جنگ که بالاترین سطح جنگ الکترونیک علیه کشورمان بودند، توانستند موشک‌ها را با عبور از چند لایه دفاعی در قلب حیفا و تلاویو بنشانند.

وی به نقش آفرینی ملت بزرگ ایران در یکصدایی و همدلی در حمایت از نیرو‌های مسلح و حمایت از رهبری پرداخت و گفت: ما در بالاترین سطح جنگ‌های مدرن با دشمن جنگیدیم و بدون پذیرش هیچ شرطی، در حالی که التماس می‌کردند پایگاه ما را نزنید، پایگاه آمریکا را زدیم و آخرین و سهمگین‌ترین حمله را از بدو تاسیس اسرائیل انجام و ضربات کوبنده‌ای را به آنها وارد کردیم.

نماینده مردم در مجلس تأکید کرد که با وجود تلاش دشمن، همه مواد غنی شده خود را تا گرم آخر حفظ کردیم و تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس بین المللی اتمی درمجلس به تصویب رساندیم.

میرمحمدی خاطرنشان ساخت: ملت ایران برخلاف میل دشمن، نه تنها به کف خیابان‌ها علیه نظام نریختند بلکه پشت نیرو‌های مسلح، دولت و رهبری ایستادند. نه تنها سرمایه اجتماعی نظام کاهش پیدا نکرد بلکه چند برابر شده و نقش بی بدیل خود را در پشیمان کردن دشمن به نمایش گذاشتند.

وی ادامه داد: ما در این جنگ ۱۲ روزه با دو کشور دارای تسلیحات اتمی جانانه جنگیدیم و ملت بزرگ ایران، دشمن را به معنای واقعی کلمه شکست داد که با این پیروزی، ایران اسلامی از این پس نه به عنوان قدرت منطقه‌ای بلکه قدرت بین المللی مطرح خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
تجاوز نظامی علیه ایران نتیجه بی‌عملی جامعه جهانی
نبرد کنونی ایران، نقطه عطفی برای پایان سلطه آمریکا
خودکشی قاتل، پایان ماجرای اختلاف خانوادگی در ایلام
ادای احترام خاخام های یهودی به شهدای مقاومت، در سفارت ایران در لندن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۲ تیر ۱۴۰۴
درخواست پایان برنامه هسته ایران بی معنی است
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
رد ادعا‌ها علیه ایران درباره تعرض به اماکن یهودی
نیرو‌های مسلح ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند
پیشرفت احداث کارخانه ایرانی فیبر نوری در ونزوئلا
قدردانی استاندار آذربایجان شرقی از دستگاه‌های خدمات‌رسان
تاکید مجدد ونزوئلا بر همبستگی با فلسطین
دلدادگی عزاداران حسینی در مسجد حضرت زینب (س) کیش
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
نشست شورای عالی قضایی
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
فرار پسر نتانیاهو از ترس مخالفان پدرش
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
ادای احترام به شهید رسانه‌ای نیما رجب‌پور
بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)