• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۷
کهگیلویه و بویراحمد » اقتصادی
کهگیلویه و بویراحمد؛

تشریح جزئیات ۲ طرح خودروسازی و سدسازی از زبان استاندار

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از طرحهای شهرستان مارگون گفت: کارخانه تولید خودرو‌ی هیبریدی مارگون ۱۲ درصد پیشرفت کاری دارد.

تشریح جزئیات طرح کارخانه تولید خودرو و سد سقاوه از زبان استاندار
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی در بازدید از طرح های اقتصادی شهرستان مارگون از جمله کارخانه خودرو‌های هیبریدی و سد سقاوه در این شهرستان به تشریح جزئیات و روند پیشرفت این طرح‌ها پرداخت و بر تسریع در روند احداث این طرح ها تاکید کرد.
وی در خصوص کارخانه خودرو‌های هیبریدی و برقی گفت: عملیات اجرایی این طرح صنعتی مهم در حال حاضر ۱۲ درصد پیشرفت کاری دارد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: این پیشرفت مرهون تلاش سرمایه‌گذار و همراهی ارزشمند مردم شریف شهرستان، به ویژه عشایر منطقه است.
وی با بیان اینکه مرجله نخست این طرح با جذب ۲۵۷ میلیون دلار در سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی به تصویب رسیده است، ادامه داد: مراحل نهایی تخصیص اعتبار در حال انجام است و با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی و فرماندار شهرستان این طرح در زمان مقرر به بهره‌برداری خواهد رسید.
رحمانی به بازدید از سد سقاوه اشاره کرد و یادآور شد: این طرح به عنوان تنها طرح ملی بخش آب در شهرستان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که با ظرفیت ذخیره ۹.۷ میلیون مترمکعب آب، نقش کلیدی در مدیریت منابع آبی منطقه خواهد داشت.
وی با تأکید اینکه ۹۶ درصد از تجهیز کارگاه این طرح به پایان رسیده است، بیان کرد: در بخش‌های اجرایی مانند ساز‌ها و تجهیزات حدود ۱۲ درصد پیشرفت کاری دارد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: برآورد اولیه هزینه این طرح ۴۷۰ میلیارد تومان است که در سال گذشته ۱۴۶ میلیارد تومان و امسال نیز ۱۰۰ میلیارد تومان از محل پیوست طرح‌های ملی به آن اختصاص یافته است چنانچه که طرح پیشرفت خوبی داشته باشد قابل افزایش است.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده افزود: پیش‌بینی می‌شود با روند ماهانه ۳ درصد پیشرفت، تا پایان سال به ۴۰ درصد پیشرفت کلی دست یابیم.
رحمانی ابراز کرد: حدود ۵.۷ میلیون مترمکعب از آب ذخیره‌شده سد سقاوه برای تأمین نیاز‌های صنعتی این شهرک و در کنار آن ۲۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی تأمین می‌شود.
وی با بیان اینکه ۱.۲ میلیون مترمکعب برای بخش زیست محیطی و روان‌آب‌ها رودخانه اختصاص یافته است، گفت: در حال حاضر ۳۵ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و ۷۰ نفر نیروی انسانی در این طرح مشغول به کار هستند که با افزایش جبهه‌های کاری، این تعداد توسعه خواهد یافت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تشکر از اقدامات مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای و فرماندار مارگون بیان کرد: تاکنون ۲۰ هکتار از اراضی مورد نیاز تملک شده و برای ۵۰ هکتار دیگر نیز روند قانونی در حال انجام است که با رعایت کامل حقوق مردم و پرداخت به موقع وجوه، این فرآیند به خوبی پیش خواهد رفت و در بازدید‌های بعدی شاهد پیشرفت مناسب طرح باشیم.
وی اضافه کرد: دولت مصمم است با مشارکت هرچه بیشتر مردم، روند اجرای طرح های توسعه‌ای را شتاب بخشد و ما در استان نیز تمام تلاش خود را برای ارتقای نقش مردم در این فرآیند به کار خواهیم بست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نظارت دامپزشکی آذربایجان شرقی بر ذبح دام‌های قربانی
رفع بحران کم آبی در شهرستان کهگیلویه
مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی آب چهار شهر کهگیلویه آماده آبگیری
قرار بود سکوت تحمیل کنند، اما ایستادگی تکثیر شد
آغاز پویش "همدلی حسینی" و فعالیت ۳۰ قرارگاه جهادی در خوزستان
اقدامات فوری و میان مدت برای حل معضل آب در خوزستان در حال انجام است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی یوم‌العباس در شهر زنجان
بیانیه دبیرخانه اقوام و طوایف استان و مجمع مشورتی متنفذین، معتمدین و سران طوایف تشیع و تسن استان سیستان و بلوچستان
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور خارجه نروژ
بقائی: آمریکا همچنان در مسیر جنایت وینسنس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 13 تیر 1404
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقه ملی کتاب‌خوانی «انسان بر سر دو راهی» در لرستان
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
پیش بینی بارش های پراکنده در سمنان
قدردانی از فوتسالیست قمی تیم ملی ناشنوایان ایران
استخدام سالانه ۷۰۰ نیرو در دستور کار سازمان محیط‌زیست
مساجد و تکایای کیش میعادگاه عزاداران اباعبدالله الحسین (ع)
خبرهای گوناگون از بردسکن
کشف روغن موتور قاچاق از یک دستگاه خاور در ابهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
درخواست پایان برنامه هسته‌ای ایران بی معنی است
ترافیک سنگین در محور‌های شمالی
ناترازی برق در مسیر کاهش ۳۰ درصدی
کاظمی: در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد