• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • حق‌طلبی ایرانیان، ضامن پایداری در سمت درست تاریخ
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۸۸۳
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۲
آذربایجان شرقی » سیاسی

هیئتهای حسینی، روشنگران تمدن نوین اسلامی

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: هیئتهای حسینی همزمان با آیین‌های محرم رسالت روشنگری در امتداد تمدن نوین اسلامی را بر عهده دارند.

هیئتهای حسینی، روشنگران تمدن نوین اسلامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمود حسینی با اشاره به فرا رسیدن ایام محرم و همزمانی این ایام با تجاوزات رژیم صهیونی به وطن اسلامیمان افزود: اگر تا دیروز هیئت و تشکل‌های مذهبی در این ایام از مصائب کربلا می‌گفتند، امروز کشور ما در مقیاسی کوچک در قیاس با آن واقعه با تهدیداتی رو‌به‌رو شده که می‌طلبد برنامه‌ها و مراسم دهه محرم متناسب با این فضا و حماسی‌تر از سال‌های قبل برگزار شود.

وی با تاکید بر لزوم توجه به برنامه‌های تبیینی در مراسم هیئات و دسته جات حسینی اظهار کرد: آیین‌های این دهه در حقیقت نمایش دین داری و البته رژه‌ای حماسی برای اعلان نصرت ولی است، بر همین اساس در این برهه حساس می‌طلبد که هیئت مذهبی به وظیفه خود در بسیج و آگاهی عموم مردم مبنی بر لزوم حمایت کامل و به هر شکل ممکن از نیرو‌های مسلح عمل کنند.

حجت الاسلام حسینی «ایران حسینی تا ابد پیروز است» را عنوان شعار ملی ایام محرم امسال اعلام و اضافه کرد: بر همین اساس دسته جات حسینی علاوه بر اقدامات نمادین معمول باید در بحث تبیین و روشنگری شرایط کنونی و افق‌های پیش رو نیز ورود کنند، چون اتفاقات اخیر حرکتی به سمت تحقق تمدن نوین اسلامی در عرصه جهانی و مقدمه سازی برای ظهور موعود منتظِری است که جهان را از لوث سیاهی‌های شیطانی خواهد رهاند.

وی ادامه داد: در زمان جنگ تحمیلی هشت ساله با وجود همه مشکلات و بمباران‌های روزانه، هر هفته ۲ روز تشییع پیکر شهدا را در شهر‌ها داشتیم و در کنار آن زندگی معمول مردم نیز جاری بود و دلیل این آرامش درونی توسل به ذات اقدس الهی و چنگ زدن به دامان ائمه و اهل بیت عصمت و طهارت (علیه السلام) بود.

حجت الاسلام حسینی گفت: امروز اگر رهبری تاکید می‌کنند که دعای ۱۴ صحیفه سجادیه و آیه فتح را برای نصرت رزمندگان تلاوت کنیم، دلیل این است که فراموش نکنیم اگر امروز انواع موشک‌های نقطه زن را داریم که از ۱۱ لایه پدافندی عبور کرده و مستقیم به هدف اصابت می‌کند، روزگاری در زمان جنگ با دست خالی و تنها به مدد قدرت ایمان به نصرت و امداد الهی در مقابل همه قدرت‌ها ایستادگی و مقاومت کردیم و سرانجام نیز نصرت الهی مشمول ایران اسلامی شد.

وی یادآور شد: اکنون پس از قرن‌ها حکومتی شیعی به مرکزیت ایران اسلامی تشکیل شده است و نائب امام زمان(عج) نیز هدایت و رهبری مبارزه با یزیدیان زمان را پیش می‌برد و در شرایطی که امروز تمام دنیای حق در مقابل تمام دنیای باطل ایستاده، اگر به معنای واقعی کلمه به کمک و حمایت نائب امام زمان و ولی عصر بشتابیم، خواهیم توانست به فرج ولی عصر و سربازی در رکاب آن حضرت امیدوار باشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی اعلام حمایت قاطع از رهبر انقلاب اسلامی را از رویکرد‌های اصلی هیئت و دسته جات حسینی در عزاداری‌های دهه محرم عنوان کرد و گفت: همان گونه که راهپیمایی جمعه خشم و نصر که با حضور کم سابقه اقشار مختلف برگزار شد، روحیه‌ای مضاعف برای نیرو‌های مسلح و البته پشتوانه‌ای عظیم برای دستگاه دیپلماسی شد، حمایت از رهبری نیزر می‌تواند تداوم بخش همین مسیر پرصلابت باشد.

وی گفت: از هیئتهای حسینی خواسته شده در عزاداری‌ها از تمثال و تصاویر شهدا تجاوز رژیم صهیونی استفاده کنند تا ادای دینی حداقلی نسبت به این شهدای گرانقدر صورت بگیرد و علاوه بر این استفاده از پرچم‌های سرخ به عنوان نماد انتقام به جای پرچم‌های سیاه معمول که نماد سوگواری و عزاداری هستند، مورد تاکید خواهد بود.

حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه آذربایجان شرقی با بیش از ۶ هزار هیئت و دسته جات حسینی به عنوان یکی از اصلی‌ترین نقاط فعالیت این تشکل‌های مذهبی کشور محسوب می‌شود ادامه داد: نزدیک به ۵۰ درصد از این هیات‌ها در شهر تبریز فعالیت می‌کنند.

به گفته وی ۱۰ درصد از هیئت مذهبی آذربایجان شرقی به صورت فصلی و همزمان با ایام محرم در سطح استان فعالیت و اقدام به برگزاری مراسم عزاداری حسینی می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم «شَدِه‌بندی و شَدِه‌گردانی» در احمدآباد اردکان
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین
گزارش اجاره بها
بلاتکلیفی دستگاهها برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در استان
بازگشت رونق به چرخ صنعت قند شیروان
متقاضی انرژی تجدید پذیر در کهگیلویه و بویراحمد
دورهمی احزاب و جریان‌های سیاسی استان کهگیلویه و بویراحمد
انتشار نقاشی جدید حسن روح‌الامین از شهادت حضرت علی اصغر (ع)
ترافیک سنگین در محور‌های شمالی
تولید اثر موسیقی حماسی توسط هنرمند کهگیلویه و بویراحمدی
شور طوفانی عزاداران حسینی حیدریون زنجان
ایست و بازرسی ها کمک حال محیط زیست استان
آغاز عملیات اجرایی پروژه دسترسی عسلویه و نخل تقی به اتوبان کشوری با اعتباری ۳۰۰ میلیارد تومانی
دیدار با خانواده جانباز شهید بهادری در قم
افزایش قیمت نان منتفی است
محکومیت قاچاقچی ماینر در سردشت
اهدای یک دستگاه دیالیز به بیمارستان سراوان
اوقات شرعی پنجشنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۴ به افق یزد 
پیش‌بینی تردد ۲ میلیون زائر از مرز شلمچه در اربعین سال جاری
جلوگیری از تغییر کاربری ۲۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان اردبیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
نشست شورای عالی قضایی
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
فرار پسر نتانیاهو از ترس مخالفان پدرش
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)
خبر فوری
  • حق‌طلبی ایرانیان، ضامن پایداری در سمت درست تاریخ