• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۸۹۶
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
خوزستان » اقتصادی

تشکیل شورای هماهنگی اقتصادی در خوزستان در پی حملات اخیر

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به تشکیل شورای هماهتگی اقتصادی خوزستان در پی حملات اخیر، گفت: به منظور حمایت از اصناف و فعالان اقتصادی، موعد اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی دو ماه تمدید و مجوز‌های صادر شده در درگاه ملی مجوز‌ها نیز به‌طور خودکار دو ماه تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، امید احمدی اظهار کرد: با دستور استاندار خوزستان و در راستای مدیریت پیامد‌های این رخداد، شورای دستگاه‌های تابع وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور بانک‌ها، گمرک، بیمه و بخش‌های مالیاتی تشکیل شد.

وی با تسلیت شهادت سرداران و دانشمندان کشور و گرامیداشت ایام محرم افزود: در حوزه بیمه‌ای ظرف ۴۸ ساعت پرونده‌های خدمات جانی، خودرویی و سایر خسارات به‌صورت الکترونیکی تشکیل شد تا پرداخت‌ها تسریع شود.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خوزستان ادامه داد: در حوزه بانکی و با توجه به اختلالات ناشی از حملات سایبری و ضرورت پدافند غیرعامل، ژنراتور‌های برق اضطراری در شعب اصلی بانک ملی شهرستان‌ها مستقر و تأکید شد که همه دستگاه‌های خودپرداز ۱۲ بانک دولتی استان به‌طور ۲۴ ساعته فعال باشند، همچنین مقرر شد هر متقاضی بتواند تا سقف پنج میلیون تومان وجه نقد دریافت کند.

احمدی با اشاره به مشکل اختلال بانک سپه عنوان کرد: این موضوع از قبل توسط مرکز حراست هشدار داده شده بود و پس از بروز مشکل، دو بانک ملی و صادرات به عنوان عامل جایگزین تعیین و حدود ۱۱۰ هزار کارت بانکی جدید بدون مراجعه حضوری برای حقوق‌بگیران صادر شد، در حال حاضر هیچ بازنشسته یا حقوق‌بگیری نباید مشکل مستمر دریافت حقوق داشته باشد و اگر موردی باشد، آمادگی دارم پیگیری کنم.

وی خاطرنشان کرد: به منظور حمایت از اصناف و فعالان اقتصادی، موعد اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی دو ماه تمدید شد و مجوز‌های صادره در درگاه ملی مجوز‌ها نیز به‌طور خودکار دو ماه تمدید گردید تا نیاز به استعلام جدید نباشد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خوزستان تاکید کرد: طی ۱۲ روز گذشته، ۵۹ مجوز دستگاه‌های خدمات‌رسان از محل ذخایر استهلاک برای پشتیبانی حوزه امداد و ایمنی صادر شد، همچنین با مجوز شورای تأمین استان، حدود ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای پشتیبانی نیرو‌های نظامی و انتظامی تخصیص پیدا کرد.

احمدی گفت: حقوق همه کارکنان دولت ظرف سه روز پس از حادثه، یعنی تا ۲۷ همان ماه پرداخت شد و حقوق عائله آموزش‌وپرورش استان که شامل بیش از ۷۰ هزار نفر بود نیز در موعد مقرر واریز شد.

وی با اشاره به مشکلات نظارتی بانک‌های خصوصی عنوان کرد: بار‌ها اعلام کرده‌ایم که این اداره‌کل هیچ نظارتی بر بانک‌های خصوصی ندارد و مسئولیت آن با ناظر پولی بانک مرکزی است که حوزه جنوب‌غرب کشور را پوشش می‌دهد، پیشنهاد داده‌ایم نمایندگی بانک مرکزی در استان مستقر و در چنین مواقعی تسهیل امور نظارتی و عملیاتی به‌خوبی انجام شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان تصریح کرد: در حوزه گمرک، حدود ۸۰ درصد کالا‌های اساسی در بندر امام ترخیص شده و با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط در حال توزیع است و در صورت وجود هرگونه مشکل بانکی یا بیمه‌ای، آمادگی داریم موضوعات را به‌صورت فوری پیگیری و رفع کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آشنایی با حریفان ایران در جام جهانی شطرنج بانوان
واکنش اینزاگی به حذف تلخ الهلال
پیش بینی برداشت ۹۰ هزار تن گندم از مزارع شهرستان پیرانشهر
اجتماع دخترانه بنات‌الحسین (ع) در همدان
در شب تاسوعا آبادان غرق در عزای علم دار کربلا
سوگواری اهل سنت قشم در ماه محرم
اقدام جدید باشگاه اماراتی درباره مهدی قایدی
گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان
شناسایی و حذف ۲۴۰۰ مگاوات مصرف پنهان رمزارز‌ها
ارومیه ؛ تجلی گاه عشق و ارادت به قمر بنی هاشم (ع)
تصویب طرح اضطراری رفع تنش آبی در ایذه با اعتبار ۱.۳ همت
عزاداری لرستانی ها در تاسوعای حسینی (ع)
عزاداری تاسوعای حسینی در سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران
محرم تنها سوگورایان شیعیان در هند نیست
وضعیت پایدار دمای هوای همدان تا اواسط هفته
آغاز آیین شمع‌گردانی تاسوعای حسینی در استان اردبیل
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی
برپایی پویش نذر خون در استان مرکزی
تشییع پیکر مدافع وطن شهید یاسین دهستانی در بافق
تامین و توزیع نهاده دامی میان عشایر و دامداران اندیمشک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود
تنها راه توقف جنایات صهیونیست‌ها انسجام امت اسلامی است
واکنش کرملین به اظهارات ترامپ پس از تماس با پوتین
عیادت وزیر بهداشت از مجروحان تجاوز صهیونیست‌ها
ملت ایران از مسیر عزت‌آفرین خود عقب‌نشینی نمی‌کند
زیارت تیم ملی بسکتبال بانوان از حرم مطهر امام رضا (ع)
امکان پرداخت چک‌های بانک سپه فراهم شد
وزش باد و رگبارهای پراکنده در مناطقی از شمال و شمال غرب
میهن پرستی نیرو‌های مسلح دشمن را به زانو درآورد
زندان اوین دقایقی پس از حمله
رضایی سرمربی شمس‌آذر شد
اعلام جزئیات ثبت‌نام آزمون‌های ارزشیابی دانش‌آموختگان داروسازی خارج از کشور
استاد خلیلی، صدای وجدان تاریخ بود
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)