• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۷۰۳۰
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» برای آزادی محکومان جرایم غیر عمد

رئیس هیئت امنای ستاد دیه کشور گفت: ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر زندانی جرایم غیر عمد در زندان‌ها حضور دارند و با اجرای پویش به عشق حسین (ع) می‌بخشم تا پایان ماه صفر، با کمک مردم و خیران آزاد می‌شوند.

پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» برای آزادی محکومان جرایم غیر عمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیداسداله جولایی رئیس هیئت امنای ستاد دیه کشور افزود: ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر زندانی جرایم غیر عمد در زندان‌ها حضور دارند که بنا داریم با اجرای پویش به عشق حسین (ع) می‌بخشم تا پایان ماه صفر، زندانیان بدهکاری مالی اعم از چک، نفقه و مهریه، همچنین بدهکاری ناشی از دیات را با کمک مردم و خیران آزاد کنیم.

رئیس هیئت امنای ستاد دیه کشور با اشاره به آغاز پویش «به عشق امام حسین (ع)» می‌بخشم از سوی رئیس قوه قضاییه همزمان با آغاز ماه محرم گفت: اخذ صلح و سازش از صاحبان حق توسط رئیس قوه قضاییه در این پویش پیگیری می‌شود، اما در ستاد دیه، تلاش برای اخذ رضایت و بخشش مرتکبان جرایم غیر عمد را در زمینه اجرای این پویش دنبال می‌کنیم.

جولایی افزود: شعاری که برای اجرای این پویش در نظر گرفتیم «آزادی برای حسین (ع) است» تا مشخص شود این پویش برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون تعداد زندانیان جرایم غیر عمد در حدود ۱۶ هزار و ۷۲۵ نفر است، گفت: ستاد دیه تلاش دارد اجرای این پویش را تا پایان ماه محرم و صفر در دستور کار قرار دهد. در این زمینه عمدتا بدهکاری مالی اعم از چک، نفقه و مهریه، همچنین بدهکاری ناشی از دیات که شامل دیه شبه عمد و غیر عمد و ناشی از حوادث کارگاهی و حوادث رانندگی مد نظر است.

رئیس هیئت امنای ستاد دیه کشور گفت: از کل زندانیان جرایم غیرعمد ۷۹۶ نفر خانم و ۱۵ هزار و ۹۲۹ نفر آقایان هستند که در مجموع ۱۶ هزار و ۷۲۵ نفر می‌شوند و از این تعداد ۲۹ نفر بابت دیات غیر عمد و شبه عمد و ۱۳ هزار و ۹۵۰ نفر بابت محکومیت‌های ناشی از صدور چک و تعهد در قالب سفته و یا ضمانت بانکی و ۲ هزار و ۲۳۶ نفر بابت تعهدات ناشی از مهریه راهی زندان شدند و ۵۱۰ نفر آقا نیز بابت نفقه راهی زندان شدند.

جولایی افزود: تلاش داریم در این پویش مردمی که در سطح تمام ندامتگاه‌های کشور برگزار می‌شود، افرادی که با مبالغ کم بابت موضوع جرایم غیر عمد راهی زندان شدند و تعداد زیادی از افرادی که سرپرستان خانوار هستند را به برکت نام امام حسین علیهم السلام با کمک خیران از زندان‌ها آزاد کنیم.

وی گفت: به همین دلیل بخشنامه‌ای را برای نمایندگی‌ها ستاد دیه در استان‌ها فرستاده و از آنها درخواست کردیم با استفاده از ظرفیت‌های معنوی ماه محرم و صفر که دل‌ها بیشتر آماده کمک و ایثار است، با تکیه بر حمایت اقشار مختلف اجتماعی به طور خاص همراهی هنرمندانی که نامی هستند و ورزشکارانی که همیار ستاد دیه هستند و چهره‌های دغدغه‌مند در حوزه سیاست و انجام تبلیغات شهری اعم از دایر کردن خیمه‌های یاری در کنار هیئت‌های ثابت شهری و یا تکایای سیار حسینی در اقصی نقاط کشور این موضوع را پیگیری کنند.

رئیس هیئت امنای ستاد دیه کشور افزود: در کنار این به دفاتر تاکید کردیم تا فعالیت‌های هدفمند در فضای مجازی داشته باشند و از این ظرفیت هم غافل نباشیم که با جذب کمک‌های مالی و انحصارا به صورت عمده نذورات مردمی، این نذورات را برای آزادی زندانیان بکار بگیریم.

جولایی با بیان اینکه مرتکبان جرایم غیر عمد، افراد آبرومندی هستند، گفت: در برخی پرونده‌های مالی، افراد صندوق‌های خانگی به نیت قرض الحسنه باز کردند که متاسفانه یکی از اعضا خیانت کرده و دیگر افراد متضرر شده‌اند و از آنجایی که یک نفر مسئول اصلی کار بوده، مورد شکایت قرار گرفته و راهی زندان شده است.

وی افزود: تلاش داریم افرادی که سابقه کیفری ندارند را در فرایند رسیدگی و تحقیقات جامع قرار داده و از بین آنها افراد عائله‌مند، زنان و بیماران را شناسایی و زمینه آزادی آنها را فراهم کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خرید دو دستگاه ماشین آلات راهداری برای شهرستان عشق آباد
به یاد دلاوران وطن
تحویل محموله واکسن پنتاوالان و روتاویروس به شبکه بهداشت خراسان جنوبی
کشف ۳۰ قطعه شي عتيقه در منزلی در کهنوج
آرمان مشترک اقوام ایران، دفاع و حفظ از وطن است
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
تجاوز نظامی علیه ایران نتیجه بی‌عملی جامعه جهانی
نبرد کنونی ایران، نقطه عطفی برای پایان سلطه آمریکا
خودکشی قاتل، پایان ماجرای اختلاف خانوادگی در ایلام
ادای احترام خاخام‌های یهودی به شهدای مقاومت، در سفارت ایران در لندن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۲ تیر ۱۴۰۴
درخواست پایان برنامه هسته ایران بی معنی است
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
رد ادعا‌ها علیه ایران درباره تعرض به اماکن یهودی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
نشست شورای عالی قضایی
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
فرار پسر نتانیاهو از ترس مخالفان پدرش
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
ادای احترام به شهید رسانه‌ای نیما رجب‌پور
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)