• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۲۴۳
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶
سیاسی » عمومی

تهیه بسته مقابله با تحریم‌ها با پیش‌بینی وقایع اخیر

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: دولت و به‌ویژه تیم اقتصادی آن با تمام توان در صحنه اداره کشور است و در وقایع اخیر به سرعت امور جاری کشور را حل و فصل کرد.

تهیه بسته مقابله با تحریم‌ها با پیش‌بینی وقایع اخیر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «سید حمید پورمحمدی» در نشستی با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس و اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی که روز دوشنبه نهم تیرماه در سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، افزود: یکی از رخداد‌های مهم تاریخ چند هزار ساله کشورمان، در مقطع اخیر شکل گرفت و رژیم اشغالگر صهیونی قصد داشت مشابه آنچه در سال ۱۹۶۷ میلادی در جنگ با اعراب انجام داد و ظرف ۶ روز، شکست سنگینی را به آنها تحمیل کرد، کشور و نظام ایران را در مخمصه گرفتار کند که نقشه شوم دشمن غاصب در این مرحله شکست خورد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: این حادثه از آن جهت تاریخی است که با رهبری داهیانه فرمانده معظم کل قوا و رفتار وطن‌دوستانه و اعجازآمیز مردم عزیزمان در دفاع از میهن و نظام و با میانجیگری و درخواست آمریکا، آتش‌بس شد که البته اقتضای تاریخ و تمدن کهن و افتخارآمیز ایران نیز همین است.

از ابتدای دولت تشدید تحریم‌ها را پیش‌بینی کرده بودیم

وی در ادامه به تشریح عملکرد و اقدامات تیم اقتصادی دولت در مدیریت حوادث اخیر پرداخت و گفت: تیم اقتصادی دولت چهاردهم از همان آغاز به کار رئیس‌جمهور کنونی ایالات متحده آمریکا، تشدید تحریم‌های ظالمانه را پیش‌بینی کرد و بسته مقابله با تحریم‌ها را به تصویب دولت رساند.

پورمحمدی افزود: در نخستین روز از شروع حملات تجاوزکارانه اخیر به کشورمان، این بسته اصلاح و به دستگاه‌ها ابلاغ شد و همه ارکان دولت تکلیف خود را می‌دانستند و با همکاری خوبی که در اجرای آن داشتند، نظم و تدبیر مناسبی در موضوعات مختلف از قبیل سوخت‌رسانی، تأمین و توزیع کالا‌های اساسی، آرد و نان در کشور مشاهده شد.

معاون رئیس‌جمهور سپس گفت: اعضای تیم اقتصادی دولت با اقدامات متناسب و بهنگام و رصد مستمر و منظم بخش‌های مختلف اقتصادی کشور، به تجهیز واحد‌های امدادی، اورژانس، بیمارستان‌ها و نیرو‌های مسلح پرداختند. در ادامه، منابع و امکاناتی در اختیار استان‌ها قرار داده شد و اختیاراتی به آنها تفویض شد تا امور جاری کشور، بدون وقفه استمرار داشته باشد.

پرداخت مطالبات گندمکاران، حقوق کارمندان و مرحله سوم کالابرگ

وی از پرداخت مطالبات گندمکاران، پرداخت زودتر از موعد حقوق کارکنان دولت و آماده‌سازی مرحله سوم کالابرگ به عنوان بخشی از اقدامات دولت یاد کرد و گفت: تیم اقتصادی دولت، حمایت از واحد‌های تولیدی و صنعتی را نیز در دستور کار خود قرار داد.

از حداکثر توان و منابع کشور برای حمایت از آسیب‌دیدگان و جبران خسارت‌ها استفاده می‌شود

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه افزود: با برآورد‌هایی که از حجم و میزان خسارت‌های وارد شده انجام گرفت، تصمیم گرفتیم ضمن شناسایی دقیق مصادیق خسارت‌ها و اولویت‌بندی آسیب‌دیدگان در بخش‌های مختلف نظامی و غیر نظامی، از حداکثر توان و منابع کشور برای حمایت از آسیب‌دیدگان و جبران خسارت‌ها استفاده کنیم.

پورمحمدی در پایان گفت: باید ضمن قدرشناسی از ایستادگی و پایداری مردم ایران در این وقایع، تهدید‌های کنونی را تبدیل به فرصتی استثنایی برای اعتلای خدمت‌رسانی به مردم و اصلاح و بهبود روند‌ها و امور کشور کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری قاتل فراری قبل از خروج از کشور
حضور رئیس رسانه ملی در منزل شهید نیما رجب پور
فراگیری نوعی بیماری پوستی در یکی از روستاهای بوکان
حسینی: کنار شهدا آمدیم تا بگوییم ملت ایران اتحاد دارند
پیش‌بینی تردد ۱.۹ میلیون خودرو در روز
فعالیت بیش از پنج هزار هیئت مذهبی در مازندران
هشدار وزش باد در مرکزی و پدیده گردوخاک در اراک، ساوه و زرندیه
از لحظات نفس‌گیر زیر آوار تا تصمیمات سرنوشت‌ساز
کتاب «راس الحسین» منتشر شد
هشدار جدی محیط زیست استان تهران به واحدهای آلاینده
نیاز به گروه‌های خونی به ویژه گروه‌های خونی منفی
پویش اهدا خون مهر حسینی برای ایران در گلستان
تبدیل مراکز توزیع کمک در غزه به دام‌های مرگبار
آیین عزاداری سرور و سالار شهیدان در استانداری مازندران
قیمت جهانی طلا امروز ۱۲ تیر
نجات سه کوهنورد گرفتار در قله ازنادر لرستان
محدودیت ترافیکی در ایام تاسوعا و عاشورا
آمادگی راهداران برای خدمت رسانی به عزاداران حسینی
مردمی سازی کلیت سند اربعین است
همایش حقوق بشر قوه قضائیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
نشست شورای عالی قضایی
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
تصویب هزار میلیارد تومان برای کمک به آسیب‌دیدگان تجاوز رژیم صهیونی