• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
خوزستان » اجتماعی

پیش بینی افتتاح پل عنافچه شهرستان باوی در هفته دولت

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: براساس برنامه ریزی‌های انجام شده، پیش بینی می‌شود پل عنافچه شهرستان باوی در نیمه نخست امسال و همزمان با هفته دولت افتتاح شود.

پیش بینی افتتاح پل عنافچه باوی در هفته دولت

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، روح اله عمادی با اشاره به اهمیت احداث پل عنافچه بر روی رودخانه کارون در مقطع شهرستان باوی، اظهار کرد: بیش از ۲۰ هزار نفر از ساکنان مردم عنافچه و ملاثانی برای تردد بین دو منطقه، از پل شناور استفاده می‌کنند که به ویژه در زمان طغیان رودخانه خطرات زیادی دارد و مواردی از تلفات نیز در سال‌های گذشته داشتیم.

وی افزود: سال‌ها پیش احداث پل عنافچه با هدف اتصال دهستان عنافچه به شهر ملاثانی در غرب رودخانه کارون، در دستور کار قرار گرفت.

عمادی ادامه داد: این پل به طول ۴۱۶ مترمربع، شش دهانه با عرشه فلزی و ۲۰۰۰ تن وزن در حال اجرا است و تلاش می‌شود تا طی چند ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان در ارتباط با آخرین وضعیت احداث پل عنافچه بر روی رودخانه کارون بیان داشت: دولت شرکت ملی نفت را موظف به همکاری در اجرای این پل کرد و از زمانی که اعتبارات نفت به پروژه تزریق شد، پیشرفت فیزیکی پروژه جهش خوبی داشته است و اکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی اضافه کرد: شاه تیر‌های پل احداث و حدود ۸۰ درصد عرصه نصب شده است که امیدواریم تا چند ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

همچنین سید محمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان با اشاره به پیشرفت قابل توجه پروژه پل ثابت عنافچه در شهرستان باوی گفت: تکمیل این طرح زیرساختی با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در آستانه بهره‌برداری است و با تسریع در روند اجرای آن، در هفته دولت به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار خوزستان در حاشیه بازدید از طرح‌های عمرانی شهرستان باوی بیان کرد: پروژه پل عنافچه از طرح‌های مهم ارتباطی شهرستان باوی است که اتصال دهستان عنافچه به ملاثانی مرکز شهرستان تسهیل می‌کند و از اولویت‌های زیرساختی استان به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه مردم این منطقه تاکنون از طریق پل شناور تردد می‌کردند، افزود: با بهره‌برداری از پل ثابت، یکی از مطالبات دیرینه ساکنان دهستان عنافچه محقق خواهد شد و امنیت و سهولت عبور و مرور در این مسیر افزایش می‌یابد.

موالی زاده تاکید کرد: توسعه خدمات درمانی و تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل از جمله رویکرد‌های دولت در مسیر تحقق عدالت اجتماعی و خدمت‌رسانی گسترده به مردم است که با همکاری دستگاه‌های اجرایی و مشارکت نهاد‌های مردمی، با جدیت دنبال می‌شود.

شهرستان باوی با مرکزیت شهر ملاثانی در فاصله حدود ۲۰ کیلومتری شرق اهواز قرار دارد و از شهرستان‌های تازه تاسیس استان خوزستان به شمار می‌رود که در سال‌های اخیر با رشد جمعیت و توسعه شهرنشینی، نیاز به تقویت زیرساخت‌های خدماتی و درمانی در آن افزایش یافته است.

دهستان عنافچه نیز از توابع این شهرستان است که به‌دلیل عبور رودخانه کارون تردد ساکنان آن از طریق پل شناور انجام می‌شد.

در فصل بارش باران با بالا آمدن رودخانه تردد از پل شناور غیرممکن است و مردم به ناچار از قایق استفاده می‌کنند که این موضوع باعث غرق شدن برخی از ساکنان این منطقه و یا ترک تحصیل برخی از دانش آموزان شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ابراز ارادت به شهدای کربلا با توزیع نذری
مجاهدت جامعه اطلاعاتی در جنگ و پس از آن توطئه دشمن را خنثی کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در مسیر‌های منتهی به اجتماع عظیم تاسوعاو عاشورا در اردبیل
باشگاه سپاهان: از رشته‌های غیرفوتبالی کناره‌گیری نکردیم
سیزدهمین اجلاس جهانی صلح در پکن
گسترش آتش سوزی جنگل‌های یونان و ترکیه
«ترمه» در شبکه مستند
تشییع پیکر محافظ شهید سیدحسن نصرالله در لبنان
حضور کفن پوش مردم همدان در نماز جمعه
برپایی دسته‌های عزاداری و سینه‌زنی در تاسوعا و عاشورا
تجدید بیعت عزاداران حسینی با آرمان شهید طاهاگرایلو
اردوی تیم ملی تکواندو نوجوانان در نوشهر
عزاداری سرور و سالار شهیدان در گود زورخانه
جان باختن کودک ۶ ساله‌ در رودخانه فرعی زرینه رودشاهیندژ
تردید بعضی از کشور‌ها در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی
عشق و ارادت مردم بخش رضویه به مقام معظم رهبری
تولید دستگاه ضد عفونی پیشرفته به دست محققان کشور
آغاز حرکت باشکوه دسته عزاداری حسینیه اعظم زنجان
دسته روی روستا به روستا در مازندران
بارش‌های رگباری باران در گیلان همچنان ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)