• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۳۸۰
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
قزوین » اجتماعی

 قزوین نیازمند معرفی به جهانیان

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با ابراز افتخار به تمدن و تاریخ غنی قزوین، بر ضرورت معرفی این استان به جهانیان و تقویت هویت ملی جوانان تاکید کرد.

 قزوین نیازمند معرفی به جهانیان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، صالحی امیری در جلسه شورای اداری استان با بیان اینکه قزوین “خورشید تابناک تمدن ایران” است، اظهار داشت: این جغرافیا از ماد‌ها تا به امروز درخشان بوده و شایسته توجه ویژه‌ای است.

وزیر میراث فرهنگی بر لزوم معرفی تمدن و تاریخ قزوین به جهانیان تاکید کرد و افزود: قزوین سرزمین رمز‌ها و راز‌هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

صالحی امیری با اشاره به اهمیت شناخت هویت ملی برای جوانان، گفت: اگر جوانان از کشور می‌روند، ما مقصریم که نتوانسته‌ایم هویتشان را به آنها بشناسانیم.

وزیر میراث فرهنگی با اشاره به حوادث اخیر، تاکید کرد: مردم با تمام مسائل نشان دادند که به امامت و رهبری اعتقاد دارند و بر سر هویت ملی خود ایستاده‌اند.

 صالحی امیری با اشاره به اقدامات دولت در جهت تامین نیاز‌های اساسی مردم، گفت: بیش از ۸۰۰ هزار تن نیاز‌های اساسی به سمت استان‌ها سرازیر شد و کمبود دارو و درمان وجود نداشت.

وزیر میراث فرهنگی تامین ۲۰۰ میلیون لیتر سوخت در یک روز را نشان از آمادگی کشور دانست.

صالحی امیری با اشاره به آثار تمدن و تاثیرگذاری قزوین در تمام دوره‌های تاریخی، بر لزوم تلاش برای شناساندن هویت این مردم تاکید کرد.

قوانین سختگیرانه برای ریزپرنده‌ها و لوکیشن‌یابی دشمنان تصویب شد

 نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی، از تصویب قوانین جدید در مجلس در خصوص ریزپرنده‌ها، ارائه لوکیشن به دشمنان و تعویق NPT خبر داد.

ولایتمدار با اشاره به تلاش دشمنان برای حمله از طریق هک، گفت: سربازان و نیرو‌های ما در جنگ سایبری مقابل آنها ایستاده‌اند.

ولایتمدار با بیان اینکه سلاح‌هایی که به کشور آورده بودند برای کشتار داخلی بود، تاکید کرد: انسجام مردم تمام نقشه‌های آنها را نقش بر آب کرد.

 وی با تاکید بر آمادگی کامل نیرو‌های مسلح، گفت: در توقف آتشیم و دست‌ها بر ماشه و میدان تحت کنترل است.

 ولایتمدار به  دشمنان هشدار داد که وحدت ملی ایران آسیب نخواهد دید.

این نماینده مجلس با اشاره به پیگیری همزمان مسائل در عرصه دیپلماسی و میدان، گفت: تیم ما میدان و دیپلماسی را در حال دنبال کردن است.

ولایتمدار با اشاره به تغییر رویکرد کشور‌ها به سمت ایران، گفت: معجزه جنگ این بود که کشور‌هایی دارند به سمت ما رو می‌آورند.

قزوین نیازمند زیرساخت گردشگری؛ خانه اولین رئیس جمهور شهید به موزه تبدیل شود

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به لزوم توجه به زیرساخت‌های گردشگری قزوین، خواستار ورود مستقیم سازمان میراث فرهنگی برای تبدیل خانه اولین رئیس جمهور شهید به موزه شد.

محمدبیگی با اشاره به اینکه استان قزوین با یک درصد از خاک کشور، ۱۱ درصد آثار تاریخی را در خود جای داده است، بر ضرورت ایجاد ساختار انسانی در زیرساخت گردشگری استان تاکید کرد.

وی خواستار قرار گرفتن تبدیل وضعیت نیرو‌ها در اولویت کار سازمان میراث فرهنگی شد.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم فراهم شدن مقدمات ثبت قلعه الموت تا شهریورماه، بر تسریع در این امر تاکید کرد.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه قزوین اولین رئیس جمهور شهید را تقدیم کشور کرده است، خواستار وی طرح توسعه امامزاده حسین را طرحی نیازمند توجه و اختصاص بودجه دانست.

 محمدبیگی با اشاره به افزایش ۳۰۰ برابری بودجه گردشگری به همت استاندار، خواستار توجه ویژه به سازمان میراث فرهنگی شد.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی احداث مترو را موضوعی مهم در جهت افزایش گردشگر در استان قزوین عنوان کرد.

 جشنواره انگور تاکستان ثبت شود

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی خواستار توجه به سایر شهرستان‌ها و ثبت جشنواره انگور تاکستان شد.

بیگدلی با اشاره به اهمیت حفظ میراث فرهنگی و اسلامی، گفت: جنگ امروز، جنگ با ریشه‌های فرهنگی و اسلامی است که باید با تدابیر این میراث گرانبها حفظ شود.

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامیگفت: در گذشته تمرکز میراث بر شهر قزوین بوده است و با توجه به نگاه عدالت‌محور باید به سایر شهرستان‌ها هم مورد توجه قرار گیرد.

بیگدلی با اشاره به وجود ۱۱ درصد آثار تاریخی کشور در قزوین، گفت: ۱۱ درصد آثار کشور در قزوین است که اعتبار و بودجه آن مناسب این حجم آثار نیست که باید به آن توجه شود.

وی با اشاره به قدمت ۷ هزار ساله تاکستان و وجود ۱۱۷۰ رقم انگور، خواستار ثبت جشنواره انگور و ایجاد دبیرخانه دائمی برای آن شد.

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از مرمت نشدن بنا‌های دوره سلجوقی در تاکستان، بر لزوم توجه به این بنا‌ها تاکید کرد.

بیگدلی با اشاره به قدمت ۷ هزار ساله محوطه خله‌کوه در تاکستان، خواستار توجه و کاوش در این محوطه شد و آن را ظرفیت تاریخی مطمئنی برای استان دانست.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رفع بحران کم آبی در شهرستان کهگیلویه
مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی آب چهار شهر کهگیلویه آماده آبگیری
قرار بود سکوت تحمیل کنند، اما ایستادگی تکثیر شد
آغاز پویش "همدلی حسینی" و فعالیت ۳۰ قرارگاه جهادی در خوزستان
اقدامات فوری و میان مدت برای حل معضل آب در خوزستان در حال انجام است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی یوم‌العباس در شهر زنجان
بیانیه دبیرخانه اقوام و طوایف استان و مجمع مشورتی متنفذین، معتمدین و سران طوایف تشیع و تسن استان سیستان و بلوچستان
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور خارجه نروژ
بقائی: آمریکا همچنان در مسیر جنایت وینسنس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 13 تیر 1404
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقه ملی کتاب‌خوانی «انسان بر سر دو راهی» در لرستان
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
پیش بینی بارش های پراکنده در سمنان
قدردانی از فوتسالیست قمی تیم ملی ناشنوایان ایران
استخدام سالانه ۷۰۰ نیرو در دستور کار سازمان محیط‌زیست
مساجد و تکایای کیش میعادگاه عزاداران اباعبدالله الحسین (ع)
خبرهای گوناگون از بردسکن
کشف روغن موتور قاچاق از یک دستگاه خاور در ابهر
دماسنج‌ها در سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسیدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
درخواست پایان برنامه هسته‌ای ایران بی معنی است
ترافیک سنگین در محور‌های شمالی
ناترازی برق در مسیر کاهش ۳۰ درصدی
کاظمی: در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد