• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۴۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
خوزستان » اجتماعی

شهید سید آرمین موسوی، کوچکترین شهید خوزستانی حملات متجاوز صهیونی

سید آرمین موسوی، کودک ۹ ساله شهرستان اندیمشک، کوچکترین شهید حملات رژیم متجاوز صهیونیستی در خوزستان است که به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان در نشست با تحریریه خبر خوزستان با تسلیت ایام شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و جمعی از فرماندهان، دانشمندان هسته‌ای، نیرو‌های مسلح و هموطنان عزیز در حملات رژیم متجاوز صهیونیستی گفت: شهادت برای همه ما یک افتخار است و در دفاع مقدس ۱۲ روزه شاهد ایستادگی، پایداری، انسجام و وحدت ملت ایران بودیم.

حسن نورانی با اشاره به اینکه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم اشغالگر قدس علیه کشورمان تعدادی از شهروندان استان خوزستان که غیر نظامی بوده‌اند به فیض شهادت نائل آمدند، اظهار کرد: سردار سپهبد شهید غلامعلی رشید با ۷۲ سال سن بزرگترین و سید آرمین موسوی کودک ۹ ساله که به همراه پدر و مادر خود در حمله رژیم کودک کش اسرائیل به شهادت رسید، کوچکترین شهید در استان می‌باشند.

وی ادامه داد: در حملات اخیر رژیم متجاوز صهیونیستی ۶ زن، سه کودک، و یک خانواده چهار نفره، دو خانواده سه نفره و یک خانواده دو نفره به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. همچنین شهیده بهار زاده و شهید کائیدی از کارمندان زندان وین و دانشجو هسته‌ای شهید عباس زاده از دیگر شهدای استان خوزستان در حمله متجاوزان صهیونیستی هستند.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان ادامه داد: بیشترین شهدای حملات رژیم اشغالگر قدس در شهرستان‌های دزفول با ۸ و اندیمشک با ۷ شهید در استان خوزستان می‌باشند و در دیدار‌هایی که با خانواده شهیدان داشتیم اعلام کردند که برخی از این شهیدان از زمان شهادت خود اطلاع داشته‌اند.

نورانی با تقدیر از حضور باشکوه مردم خوزستان در مراسم‌های تشییع شهیدان گرانقدر حملات متجاوزان صهیونی گفت: روز گذشته در شهرستان دزفول یک عاشورای دیگر در مراسم تشییع سردار سپهبد شهید غلامعلی رشید برپا شد و مردم استان همچون گذشته افتخاری دیگر به افتخارات خود افزودند.

وی افزود: همچنین فردا با حضور مردم قدرشناس پیکر مطهر  شهید مصطفی سبوط که در حملات صهیونیست‌های جنایتکار به فیض شهادت نائل آمده بود در شهرستان دزفول تشییع خواهد شد و مراسم بزرگداشت شهیدان گرانقدر نیز روز جمعه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در مصلی مهدیه امام خمیینی اهواز برگزار می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هوای سیزدهم تیر در سمنان
روایت واقعه عاشورا با زبان هنر+فیلم
هوای لرستان در وضعیت ناسالم
تامین کالا‌های اساسی بدون برداشت از ذخایر راهبردی
برگزاری مراسم روز سقا در قزوین با عرض ارادت به علمدار کربلا و علمدار مقاومت
وقوع زمین لرزه ۳.۲ ریشتری در بیشه بنه مازندران
حادثه رانندگی درمحور فرخشهر به اصفهان
تمهیدات پلیس پایتخت در شب‌های تاسوعا و عاشورای حسینی
مخالفت ساپینتو مانع پیوستن ستاره چادرملو به استقلال شد
آغاز هفته با گرما و گردوخاک در ادامه
تاکید استاندار آذربایجان غربی برتوسعه محور‌های منتهی به پایانه‌های مرزی
برپایی بیش از ۸۰ موکب‌ خدمت‌رسانی در منطقه ۱۳ تهران
تردد بیش از ۱۰۰ هزار زائر از مرز مهران در ایام محرم
عشق و دلدادگی مردم خراسان جنوبی در ماتم حسینی
اجرای طرح‌های بهسازی و ایمنی در حوزه راه‌های روستایی دزفول+فیلم
ماندگاری هوای گرم تا ۱۵ تیر در خراسان رضوی
آذرپیرا ملی‌پوش کشتی آزاد ایران در جهانی زاگرب شد
رییس جمهور ونزوئلا: واتس‌اپ ابزار جاسوسی است
کاهش ۴۰ درصدی منابع آبی در لرستان
تداوم وزش باد و خیزش گرد و خاک در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
نقش پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور فرماندهان حماس