• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۶۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
فارس » اجتماعی

پیام تسلیت سردار اسدی در پی شهادت سرداران نیکویی و نوذری

سردار محمد جعفر اسدی از فرماندهان ارشد سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی در پیامی شهادت سرداران رشید اسلام حاج حسین نیکویی و حاج فضل الله نوذری را تسلیت گفت.

پیام تسلیت سردار  اسدی دی پی شهادت سرداران  نیکویی و فضل الله نوذری
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، سردار محمد جعفر اسدی از یادگاران هشت سال دفاع مقدس و فرماندهان ارشد سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی در پیامی به مردم استان فارس شهادت سرداران رشید اسلام حاج حسین نیکویی و حاج فضل الله نوذری را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است : 

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا (۲۳) احزاب)
مردم شهید پرور ، مقاوم و پایدار استان فارس
سرداران بزرگ پرافتخار و ولایت مدار سردار سرلشکر پاسدار فضل اله نوذری و سردار سرتیپ پاسدار ابو الفضل (حسین نیکویی) که سال‌ها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدان‌های مبارزه با شیاطین عالم آرزوی شهادت در راه خدا را داشتند به این مقام والا رسیدند و خونشان به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخته شد.
آنها مانند دیگر مردان حق از روزی که قدم در راه انقلاب نهادند همواره سر و جان خود را برای نثار در راه خدا بر سر دست داشتند این دو شهید بزرگوار در دوران دفاع مقدس در گردان و اطلاعات لشکر المهدی (عج) خدمات ماندگاری را از خود به یادگار گذاشتند و جبهه‌های دفاع مقدس، صد‌ها خاطره از رشادت و از خود گذشتگی آنها ثبت و حفظ کرده است.
پس از دفاع مقدس، روح بلند و همت متعالی این دو عزیز را به عرصه‌های دیگری از جهاد وارد کرد. دکتر نوذری در کسوت استاد دانشگاه عالی دفاع ملی دانشجویان بسیاری را برای انقلاب اسلامی تربیت کرد. ایشان در بالاترین سطح عملیات نیرو‌های مسلح نقش آفرینی نموده و تقریباً تمام طرح‌های دفاعی و رزمایشی توسط ایشان تهیه بازنگری و ابلاغ می شد. او از مفاخر کازرون و استان فارس بود.
حاج یونس اسم جدیدی بود که حسین نیکویی برای خود در عرصه جهاد با رژیم صهیونیستی داعش و مستکبران عالم انتخاب کرد و سال‌ها با این اسم در لبنان و سوریه مجاهدت‌ها آفرید و دوری از خانواده را تحمل و در کنار حاج قاسم ، نقش موثری را ایفا کرد و به تاریخ با عظمت استان فارس و شهرستان اقلید پیوست.
مرگ، کوچکتر از آن است که بندگان صالح خدا را از راه حق بازگرداند و عشق به امیال دنیوی، حقیر تر از آن است که در دل نورانی شایستگان جای یابد .  رژیم کودک کش صهیونیستی و آمریکای جنایتکار بدانند که با این جنایت ها روز به روز نفرت ملت های مسلمان و آزادی خواه جهان از آنان بیشتر خواهد شد و خون مردان پاک دامن و پارسا همچون این دو شهید بزرگوار بدنامی و سیاه رویی آنان را در تاریخ و در دل ملت ها همیشگی خواهد کرد و بدانند ، شهید کردن مردان استوار و مقاوم انقلاب، ملت مومن ما را راسخ تر ، آشتی ناپذیرتر و مقاوم تر می سازد.
رحمت و فضل بیکران الهی بر روح شهیدان عزیزمان و لعنت و نفرین خدا و فرشتگان خدا و بندگان صالحش بر ایادی منفور و مطرود استکبار جهانی آمریکا و صهیونیسم باد.
اینجانب شهادت این بندگان برگزیده خدا را به ملت ایران و مردم استان فارس به خصوص همرزمان این دو شهید عزیز در لشکر ۳۳ المهدی (عج)، ایثارگران جبهه نور و حقیقت و به خانواده های گرامی و فداکار و بازماندگان محترمشان و همشهریان ارجمندشان در شهرهای کازرون و اقلید تبریک و تسلیت می گویم و صمیمی ترین درود خود را بر روح پاک آنان و خون بناحق ریخته شان نثار میکنم و به فضل پروردگار و یاری امام زمان (عج)، انتقامشان را به اذن الله خواهیم گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
تجاوز نظامی علیه ایران نتیجه بی‌عملی جامعه جهانی
نبرد کنونی ایران، نقطه عطفی برای پایان سلطه آمریکا
خودکشی قاتل، پایان ماجرای اختلاف خانوادگی در ایلام
ادای احترام خاخام های یهودی به شهدای مقاومت، در سفارت ایران در لندن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۲ تیر ۱۴۰۴
درخواست پایان برنامه هسته ایران بی معنی است
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
رد ادعا‌ها علیه ایران درباره تعرض به اماکن یهودی
نیرو‌های مسلح ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند
پیشرفت احداث کارخانه ایرانی فیبر نوری در ونزوئلا
قدردانی استاندار آذربایجان شرقی از دستگاه‌های خدمات‌رسان
تاکید مجدد ونزوئلا بر همبستگی با فلسطین
دلدادگی عزاداران حسینی در مسجد حضرت زینب (س) کیش
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
نشست شورای عالی قضایی
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
فرار پسر نتانیاهو از ترس مخالفان پدرش
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
ادای احترام به شهید رسانه‌ای نیما رجب‌پور
بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)