معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان:
در جنگ ترکیبی امروز، رسانهها سربازان خط مقدم جهاد تبییناند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان با قدردانی از نقش صدا و سیما و خبرگزاریهای ملی در مواجهه با بحران، گفت: در جنگ ترکیبی امروز، رسانهها سربازان خط مقدم جهاد تبییناند.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، شصتمین جلسه شورای اطلاعرسانی استان با محوریت تحولات اخیر منطقه و نقشآفرینی رسانهها در شرایط جنگ شناختی و هیبریدی دشمن، در محل استانداری تشکیل گردید.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در ابتدای جلسه با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و تجاوز صهیونیسم بینالملل به جمهوری اسلامی ایران، گفت: در این بحران منطقهای، هوشیاری و آگاهی عمومی مردم ایران و بهویژه نقشآفرینی هوشمندانه رسانههای ملی و استانی، جلوهای از وحدت، اقتدار و انسجام ملی را به نمایش گذاشت. رسانههای استان لرستان در این روزهای سرنوشتساز، نهتنها در اطلاعرسانی دقیق و سریع موفق عمل کردند، بلکه در شکلگیری قرارگاه رسانهای استان نیز پیشگام بودند که جای قدردانی دارد.
سعید پورعلی لرستان، در ادامه افزود: دستاورد مهم این تقابل، بازگشت مرجعیت رسانه ملی است؛ اما باید بدانیم که جنگ سخت به پایان رسیده، در حالیکه جنگ نرم همچنان پابرجاست. ما در مواجهه با این جنگ ترکیبی باید جهاد تبیین را محور فعالیتها قرار دهیم.
وی با اشاره به فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، تأکید کرد: هیئتهای مذهبی، سخنرانان و خطبای عاشورایی، رسانههای عمومی ما هستند. باید با برنامهریزی دقیق، از این فرصت معنوی و حماسی برای تقویت انسجام اجتماعی، تبیین حماسه تشییع شهدا، و بازخوانی نقش مردم در دفاع از هویت ملی بهره ببریم.
پورعلی با تأکید بر استمرار قرارگاه رسانهای استان، خواستار بازتعریف نقش رسانهها در روایتگری ملی شد و افزود: ما باید صدای منسجم ایران باشیم؛ آنگونه که دشمنان را با واقعیت پرصلابت ملت ایران مواجه کنیم. وحدت ملی، همصدایی رسانهای، و تبیین درست واقعیات، سه ضلع اصلی امنیت پایدار رسانهای در استان هستند.
همچنین در این جلسه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: رسانهها نقش کلیدی در تبیین دستاوردهای نظام، امیدآفرینی در جامعه و تقویت انسجام ملی دارند و شورای اطلاعرسانی استان با بهرهگیری از ظرفیت رسانهها در مسیر ارتقای اعتماد عمومی گام برمیدارد.
اعظم روانشاد با اشاره به ظرفیتهای فرهنگی ماههای محرم و صفر، بر استفاده حداکثری از تریبونهای مذهبی برای تبیین خدمات دولت و تقویت انسجام ملی تأکید کرد و افزود: سازمان تبلیغات اسلامی میتواند نقش فعالتری در این زمینه ایفا کند و «تبیین دستاوردهای دولت» و «مقابله با جنگ روانی دشمن» و ضرورت ارتقا هوشیاری عمومی همچنان در دستور کار شورای اطلاعرسانی قرار دارد.
در پایان این نشست، اعضای شورای اطلاعرسانی بر هماهنگی بیشتر میان دستگاههای اجرایی، رسانهها و نهادهای فرهنگی جهت طراحی برنامههای مشترک رسانهای در ایام محرم تأکید کردند.