امروز: 06 مرداد 1400 -
قرمز شدن رنگ آب دریاچه ارومیه در هر سال، یکبار تکرار شده و تا آغاز فصل بارش ادامه می‌یابد افزایش دما و تبخیر بالای آب دریاچه ارومیه سبب افزایش غلظت نمک و مرگ جلبک‌های سبز می‌شود؛ از طرفی نیز جلبک‌های شورپسند در این شرایط به رشد خود ادامه داده و سبب قرمز شدن سطح نگین آبی آذربایجان می‌شوند.
عکاس :مهدی رهنورد
تاریخ : ۱۴۰۰/۰۴/۱۸ - ۱۷:۰۹
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمدعابدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱/۰۴/۰۰ - ۰۱:۰۴
0
0
باتشکرازخبرنگارجوان شهرمون آقای مهدی رهنوردامیدوارم همیشه موفق وسربلندباشند
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: